| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-08-28, 01:04 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-08 
				 |   farbowanie...

mam wielki problem...z ntury jestem bladynka duzo razy juz farbowalam wlosy teraz mam czarne... chciala bym sobie zrobic bllad pasemka ale boje sie ze wypdna i wlosy...niewiem co mam zrobic...moje wlosy sa lamliwe i wypadaja po umyciu...co mam uzywac zeby wlosy byly zdrowe??kiedy moge je zafarbowac na blad pasemka?(ok.2 tyg.farbowalam je na czarne i strasznie wygladam) niewiem co mam zrobic... prosze pomozcie mi...    | 
|     |   | 
|  2005-08-28, 02:00 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Dot.: farbowanie...

najwiekszy blad ktory popelniaja blondynki z blondu swojego na czarny. w profesjonalnym zakladzie nie powinno byc problemu z takimi pasemkami tylko tam cena bedize si ewachac w kolicach 180-200 wiem to z doswiadczenia bo sama kiedys doznalam szoku dobrze ze tyle mialam. | 
|     |   | 
|  2005-08-28, 07:48 | #3 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: farbowanie...

[QUOTE=everlastka]najwiekszy blad ktory popelniaja blondynki z blondu swojego na czarny. Dlaczego? Mnie to wyszlo na dobre   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fryzury i styling | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.