|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
globulki juz zaczete a niedlugo okres moge przesunac go tabletkami?
Witam w pon bylam u ginekologa i dostalam leki na zapalenie tj globulki i krem.Bedac u lekarza bylam dosc aestresowana(3 cia wizyta w zyciu i cos zlego sie dzialo) wyliczylam u Pani doktor ze dtarczy mi do okresu jednak siepomylilam.Biore tabletki nowe ktore bierze sie 28dni bez przerwy i zastanawiam sie czy moge dobrac te 4 tabletki z nowego opakowania zanim wezme tabletki koloru innego ktore wywoluja efekt placebo? Nie chce przerywac teraz kuracji gdyz zastosowalam kren dosc drogi i pierwsza globulke prosze o pomoc...i jak moge tak zribic to czy tabletki pierwsze z nowego opakowania wystarcaa by powstrzymac okres.Blagam o odpowiedz bo nie wiem co zrobic moze ktoras z Was tak miala...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: globulki juz zaczete a niedlugo okres moge przesunac go tabletkami?
weź tabletki bez przerwy - wywal placebo i zacznij od razu nastepne opakowanie, nie ma co inaczej kombinowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: globulki juz zaczete a niedlugo okres moge przesunac go tabletkami?
tylko ja juz nie mam zamiaru brac na pewno calego opakowaniaprzez te antykoncoecje to moj nastroj zwariowala jeste placzliwa i drazliwa..wiec poki co chce zaprzestac moze kiedys wroce jak zrobie jakies konkretne badania to czy moge wziasc 4 tabletki tylko? I przerwac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.