|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Poszukuję pilnie granatowej parki !
Jak w temacie szukam właśnie granatowej kurtki wiosennej ze skórzanymi rękawami. Jeżeli nie granatowa to może być jakiś inny kolor, a nóż widelec będzie mi pasować.
![]() Taką właśnie kurtkę jaka mi odpowiada znalazłam na goodlookin.pl, ale bardzo dużo negatywnych opinii skutecznie zniechęciło mnie do zamawiania czegokolwiek na tej właśnie stronie ![]() ![]() ![]() http://goodlookin.pl/dla_niej/kurtki...towa_1406.html
„(...) Bakcyl dżumy nigdy nie umiera i nie znika (...) nadejdzie być może dzień, kiedy na nieszczęście ludzi i dla ich nauki dżuma obudzi swe szczury i pośle je, by umierały w szczęśliwym mieście.” A.C. „Dżuma” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukuję pilnie granatowej parki !
ja właśnie dziś zamówiłam sobie kurtkę od nich, co prawda inną ale Twój post mnie zaniepokoił - odnośnie tych negatywnych opinii, mam nadzieje, że może nie bedzie tak źle :P zresztą chwalą się 30dniowym terminem na zwrot. A co do granatowych parek to zobacz na stronie stradivariusa, mają 2 modele za 229 i 169 zl
"Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem" G.G. Marquez Edytowane przez olinkaaa Czas edycji: 2014-03-01 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
kupiłam wczoraj prawie identyczną w H&M. kolor khaki.
ale nie wiem czy jest jeszcze dostępna, bo na stronie jej nie widzę, a ze sklepu wzięłam ostatnią sztukę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
No właśnie to podobno ze zwrotem są największe problemy..
„(...) Bakcyl dżumy nigdy nie umiera i nie znika (...) nadejdzie być może dzień, kiedy na nieszczęście ludzi i dla ich nauki dżuma obudzi swe szczury i pośle je, by umierały w szczęśliwym mieście.” A.C. „Dżuma” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
dzis doszła do mnie kurtka i powiem Ci, że jest rewelacyjna. Wygląda jak na zdjęciu, rozmiar ok, no i błyskawiczna przesyłka. Także jeśli nie znajdziesz innej parki to z czystym sercem polecam Ci ten sklep
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.