|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Praca - zbiory jabłek
Hej wszystkim
![]() Mam pytanie do Was. Czy znacie jakieś sprawdzone agencje pracy, sprawdzone miejsca gdzie pracowałyście wcześniej przy zbiorze jabłek, gruszek bądź też przy czymś innym. Chciałabym pojechać do pracy w okresie - wrzesień - listopad. Podzielcie się ze mną swoimi wrażeniami, doświadczeniem i ewentualnie polećcie coś. Z góry dziękuje. Pozdrawiam ;** Edytowane przez Igaczjuu Czas edycji: 2013-03-31 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Praca - zbiory jabłek
ja pracowałam przy zbiorach jabłek w Niemczech od września do końca października, bardzo ciężka praca, dużo osób zjechało wcześniej bo nie dawali rady Ci co zostali pod koniec nie mogli już nawet chodzić mieli ponaciągane wszystkie mięśnie od skakania po wysokich drzewach. Praca oczywiście na akord, u mnie była w grupach kilku osobowych, więc wiele zależało od grupy do jakiej trafisz. Do sklepu bardzo daleko, trzeba było prawie biec, żeby zdążyc przed zmrokiem. i z mojego doświadczenia powiem Ci, że Polacy za granicą są wredni (donoszą, podlizują się, nie sprzątają po sobie, myją się w kuchni w zlewach, sikają! do zlewu, kradną itd,)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
w końcu ktoś odpisał
![]() Alexandro, mogłabyś mi dać jakieś namiary na to miejsce gdzie pracowałaś? Byłabym ci bardzo wdzięczna. Kurcze... przeczesuje ten internet w poszukiwaniu jakiś sprawdzonych miejsc, sprawdzonych agencji i szczerze powiedziawszy nie mogę nic a nic znaleźć... dziewczyny, pomóżcie mi! całuje ;** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
odświeżam!
proszę, podajcie sprawdzone agencje, miejsca pracy albo namiary na jakąś pracę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Również
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.