|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
wklejanie zdjec
ja to glupia baba jestem i nie moge wkleic zdjecia w watek powiedzcie jak dziecku jak to cie robi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wklejanie zdjec
Poniżej okienka w którym wpisujesz treść posta znajdują się dodatkowe opcje, a wnich funkcja "załącz pliki". Klikasz na "zarządzaj załącznikami" i wybierasz fotkę, którą chcesz wkleić. Załaduj i gotowe. Zdjęcie nie może być zbyt duże.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
avialle jak chcesz napisać odpowiedź to wyskakuje Ci okienko w którym piszesz, a poniżej takie z dodatkowymi opcjami. Tam wybierasz opcję zarządzaj załącznikami i następnie wyskakuje okienko z polem do załadowania zdjęcia z dysku i opcja załaduj. Po tym wszystkim zamykasz okienko i wysyłasz odpowiedź
.Mam nadzieję że opis jasny ![]()
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba się spóźniłam![]()
|
|
|
#5 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja tylko dodam, ze musisz odpowiadac przez "cytat" a nie szybka odpowiedz...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

chyba się spóźniłam