|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kolejny z serii - sukienka na wesele i co dalej?
Mam taką oto sukienkę na wesele pod koniec czerwca, choć właściwie jeszcze jej nie mam, bo dopiero zamówiłam i mam nadzieję, że szybko przyjdzie i nadal będzie mi się podobać.
Tak wiem, że czarna, ale szczerze mówiac krój sukienki sprawia, że nie wygląda chyba na pogrzebowa Zresztą panna młoda kiedyś kiedyś na innym ślubie też była w czarnej sukience, w dodatku jest wyluzowana. więc jestem pewna, że jej to przeszkadzać nie będzie. Przymierzałam mnóstwo sukienek w sklepach stacjonarnych i naprawdę w niczym się sobie nie podobam. W pastelach blado, a mięcie, koralu itp. znowu jakoś tak bardzo"żarówiasto". Dodatki do sukienki chciałabym jasne, ale nie wiem, czy stawiać typowo na biel, czy może zaszaleć jakoś bardziej? Żakiet w stylu ramoneski, czy prosta marynarka? Grubszy naszyjnik? Oczywiscie jakie buty, torebka? Jestem blondynką, jeśli to w czymś pomoże Podpadam już prawie pod 30ke i jak to w tym wieku jest, nie chcę się na siłę odmładzać,ale jeszcze chciałoby się poszaleć Nie mam niestety na tyle rozwiniętego gustu modowego, żeby to wszystko razem ogarnąć. Bardzo proszę o podpowiedź i bardzo z góry dziękuję |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kolejny z serii - sukienka na wesele i co dalej?
sukinka śliczna ja bym do niej założyła czerwone dodatki
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Nie bardzo lubię połączenie czerni i czerwieni.. Może beż? Myslałam jeszcze o czarnych eleganckich sandałkach i jasnej kopertowce i żakiecie.. Może ktoś pomógłby mi stworzyć taką gotową stylizację, jak czasem widzę wklejają tu dziewczyny? Jest do tego jakiś program?
Coś takiego wyszukałam i tak zastawiam się, czy nie iść właśnie w kierunku jasna mięta lub biel. ( zdjęcia pochodzą ze str. stradivarius.com) Edytowane przez annia.m Czas edycji: 2013-06-12 o 09:34 |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, może jeszcze któraś z was poświęci mi chwilkę i pomoże?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Idealny według mnie będzie kobalt, malinkowy albo szmaragd
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Tak wiem, że czarna, ale szczerze mówiac krój sukienki sprawia, że nie wygląda chyba na pogrzebowa
Zresztą panna młoda kiedyś kiedyś na innym ślubie też była w czarnej sukience, w dodatku jest wyluzowana. więc jestem pewna, że jej to przeszkadzać nie będzie. Przymierzałam mnóstwo sukienek w sklepach stacjonarnych i naprawdę w niczym się sobie nie podobam. W pastelach blado, a mięcie, koralu itp. znowu jakoś tak bardzo"żarówiasto".
Nie mam niestety na tyle rozwiniętego gustu modowego, żeby to wszystko razem ogarnąć.