![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Już minął rok...
Kochane wizażanki!
Która z was jest już rok panią u boku swego pana? Ja już ponad rok, od 2 kwietnia 2005 roku. Ten kilkanaście miesięcy minęło bardzo szybko. Wciąż się poznajemy, oswajamy, docieramy. A jak u was? Pogadajmy o tym!!
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już minął rok...
Ty masz rok za soba, a przede mna rok do tego nastania tej waznej daty
![]() Moje gratulacje ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1 października tego roku będziemy mieli papierową rocznicę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
My przed ślubem nie mieszkaliśmy razem, dlatego ten 2 kwietnia zmienił ogromnie nasze życia. Już nie ma "ja i ty" - jest "my".
Małżeństwo do nieustanna obawa o drugą osobę, przynajmniej ja tak twierdzę. Już ja nie jestem dla siebie najwazniejsza, teraz najważniejszy jest ON.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Czy my się jeszcze docieramy? Na pewno tak! Kłócimy się, przekomarzamy, ja np. ciągle się gotuję w środku, jak on się mnie pyta: "Madzia,a nie wiesz, gdzie jest...?" ![]() W każdym razie, przez ten czas, jak jesteśmy razem nigdy nie pomyślałam poważnie o tym, że popełniłam błąd wiążąc się z moim Tygrysem ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dokładnie tak jak piszesz Madziu. Najlepszymi zyczeniami, które można złożyć Młodej Parze jest: abyście nigdy nie zwąpili w słuszność tej decyzji. Rzadko się kłócimy, a nawet jeśli już sięto zdarza to nigdy nie zasypiamy skłóceni.
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
30 lipca mina rok od naszego slubu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hmm.. My obchodzimy dwie daty..
![]() 15.04.2004r. - Nasz pierwszy sms (poznaliśmy się przez smski) 17.09.2004r. - dzień w którym się poznaliśmy ![]() Już za miesiąc stukną Nam 2 latka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nam "roczek' minie 27 sierpnia i swoją rocznicę będziemy świętować na weselu u naszych przyjaciół 26 sierpnia 2006.
Przyjmować życzenia będą nie tylko oni, ale również i my. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
u mnie wczoraj stuknęły dopiero 2 miesiące
![]() a jesteśmy ze sobą jąż ponad 7 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Nam roczek minie 13 sierpnia!!!! Do tej pory wspominamy swoje wesele!!! To był naprawdę cudowny rok!!!! Każdego dnia potwierdza, że jest to mój wymarzony mężczyzna!!! Jesteśmy tacy szczęśliwi - każdego dnia powtarzamy sobie jak bardzo się kochamy!!! teraz staramy się o dzidziusia!!!Życzcie mi powodzenia!!! Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza rocznica to BAWEŁNIANA wg.tego- http://zyczeniaslubne.nauczanie.pl/roczniceslubu.php i tego http://www.slubinfo.pl/porady/rocznice.htm
A ja w tym miesiącu już 2 lata.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To ciekawe, bo w/g tego http://www.uslugislubne.pl/txt/rocznice-slubu.php oraz tego http://www.przewodnikmp.pl/art/data_...iekawostki.php i jeszcze http://www.firmyweselne.pl/aplikacja...oj=&rej=&art=4 i ooo i jeszcze w/g tego http://www.aleweselicho.pl/index.php...d7e206a597f084 pierwsza jest PAPIEROWA i tak mi całe życie do głowy wbijano przy róznych okazjach świętowania takich rocznic po rodzinie
![]() ![]() Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
witajcie=o)
27.08 nasza 1 rocznica slubu cywilnego=o) 02.09 2006 godzina 18:00 ślub kościelny=o) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
W sobotę byliśmy na slubie i weselu przyjaciół. Miło było popatrzeć jak się denerwowali
![]() Nasze wesele było troche inne niż zwyczajowo przyjęte, chcieliśmy aby było w klimacie dansingu czyli dużo grania mało mówienia. Mieliśmy je wraz ze slubem kościelnym pół roku po ślubie cywilnym tk że przyspiewki typu "oj córuś, córuś, juz ty długo panienką nie bedziesz" jakoś nie pasowały ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. Ja też myślałam że pierwsza rocznica to papierowa, dopiero niedawno dowiedziałam się że jednak bawełniana. Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe młode meżatki
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
a nam mija dziś rok i miesiąc pożycia małżeńskiego
![]() O docieraniu się nie napiszę, bowiem ślub wzięlismy po 7 latach znajomości, po ok 6 latach wspolnego mieszkania i 3 latach od zakupu wlasnego mieszkania. Rocznicę slubu spędzilismy na wsi u moich rodziców. pjechalismy ze świadkową do lokalu gdzie mielismy wesele na kolację. Z okazji papierowych godów otrzymałam od męża, a mąż ode mnie: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Piękny prezent, wszystkiego najlepszego z okazji 13 miesięcy małżeństwa!!
My w naszą pierwszą rocznicę ślubu byliśmy na kilka dni w pensjonacie w Jastrzebiej Górze - tylko my, morze i nasze pragnienia, zyczenia, obietnice...
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
do mojej pierwszej rocznicy slubu zostało 7 dni
![]() a za 13 dni ślub kościelny juz nie moge sie doczekać ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-11 o 22:01 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
![]()
U mnie będzie pierwsza rocznica ślubu 1 pażdziernika, a 16 listopada miną dwa latka jak się znamy. Cieszę się bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
O kurde!!!! Szczęśliwe mężatki z 1 października 2005! Ja tyż za niecały miesiać obchodzić będę z moim TŹ pierwszą rocznicę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie, my też z TZ obchodziliśmy niedawno 1 rocznicę ślubu (13 sierpnia). Jako para jesteśmy od 25 listopada 2001 r., a znamy się ze szkoły podstawowej i chodzilismy razem do klasy. Kto by wtedy pomyślał????????
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny! ja juz po pierwszej rocznicy - 24.09...to byl naprawde wspanialy rok i mimo ze przed slubem bylismy juz 8 lat para to to wydazenie zblizylo nas do siebie jeszcze bardziej...z tejze okazji i z racji ze nie udalo nam sie pojechac w podroz poslubna bylismy na caly tydz w paryzu...cudownie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
[quote=sprezyna;2807256]czesc dziewczyny! ja juz po pierwszej rocznicy - 24.09...to byl naprawde wspanialy rok i mimo ze przed slubem bylismy juz 8 lat para to to wydazenie zblizylo nas do siebie jeszcze bardziej...z tejze okazji i z racji ze nie udalo nam sie pojechac w podroz poslubna bylismy na caly tydz w paryzu...cudownie!!
My z męzem rowniez wzielismy slub 24.09. i takze jestesmy juz po tej pierwszej malej rocznicy. Ten rok minal tak szybko...no ale jak sie jest szczesliwym to czas szybko plynie. Cywilny wzielismy juz troche wczesniej ale naprawde slub koscielny to jest przezycie....i zgadzam sie z Toba Sprezyna ze bardzo zbiliza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Nam roczek minął 17.09. i przez ten rok trochę musieliśmy się jednak dotrzec za to spodziewamy się juz dzidziusia i jesteśmy bardzo szczęśliwi. Niestety nie świętowaliśmy a bardzo tej rocznicy bo zapracowani byliśmy w ten dzień ale tydzien wczesniej pojechalismy na weekend w góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.