|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Skate Styl ;)
Siema
Co tam? Chcialabym sie dowiedziec jakie macie zdanie o stylu Skate bo z tego co wiem to staje sie coraz popularniejszy. Bardzo mi sie podobaja takie ciuchy i ogolnie wszystko z tego dzialu zaczelo mnie interesowac Osoby, ktore sa w podobnej sytuacji wiedza o co biega.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skate Styl ;)
hmm fakt,skate styl podobal mi sie z dwa lata temu .Duzo sie tym interesowalam,jak kazdy w tym wieku.Teraz tak sobie mysle jak ja to moglam nosic w ogole?!
Po prostu nadszedl taki przełom kiedy dojrzalam do powazniejszych ciuchow i we wszystkim co luzne czy sportowe zaczelam sie zle czuc a adki zamienilam na balerinki i obcasy
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Wlasnie zastanawiam sie czy wogole powinnam sie tak ubierac.
![]() Ale to jak sie ubieram chyba nie ma wplywu na to jak sie zachowuje
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
mi osobiście zacząl bardzo podobac sie styl skate
![]() do tej pory ubieralam sie zwyczajnie jak przecietna nastolatka ale postanowilam ze zmienie troche swoj styl (jesli wogole mialam jakis styl?) mysle ze dziewczyny w stylu skate wygladaja super (chociaz wielu osobom sie to nie podoba) wazne zeby sie dobrze czuc w tym ,w czym sie chodzi xdd. |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Calkowicie sie zgadzam. Wazne zebysmy sie czuli w tym w czym jest nam najlepiej inic nikomu do tego xD Warto sprobowac jakiegos innego stylu. ' Odmienic sie' Choc bardzo chcialabym wiedziec jakie jest zdanie chlopcow na ten temat xD
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
No to tutaj mało prawdopodobne żeby chłopcy Ci odpowiedzieli. Mi ze stylu skate podobają mi się bluzy z kapturkiem ;p
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Prawda
Bluzy z kapturem sa zarabiste Ale jesli chodzi o ten styl mam pewne problemy bo moim rodzicom nie podoba sie styl w jakim sie ubieram. Ale przeciez to moje zycie i nie bede chodzila tylko w tym co sie im podoba a nie mi.. No same powiedzcie chodzilybyscie w czyms co by sie wam nie podobalo a rodzice by was do tego namawiali? :P Dlatego wlasnie wole sama jezdzic na zakupy xD
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Elo.. Dziewczyny jestescie??
Moze macie jakies fajne fotki ubran ?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
A nie wystarczy sie zapytać kumpli jak im się podoba styl skate u dziewczyn??
Mi się podoba ten styl, chociaż moja mama uważa że spodnie skate wygladają tak jakby ktoś nieładnie mówiąc zrobił ... w spodenki Ja narazie nie mówiłam mojej mamci że mi się taki styl podoba, ale myśle, że zrozumie A no i ja podpatruje niektore ciuszki skate jak ogladam "YOU CAN DANS" xDD
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Masz racje Monia
Ale moim zdaniem warto sie zapytać co twoim rodzicom się tak dokładnie nie podoba w tym stylu
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie w porządku,sama ubieram się w tym stylu ale nie noszę szerokich spodni,bo są mało kobiece - jeśli już skate to skate girl a nie boy
![]() BTW jest już taki wątek...
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Mi też się bardzoo podoba styl skate
![]() Mam już pare bluz z kapturem fajniusich... kupiłam troszke większe żeby tak super wyglądało .. a teraz poluję na jakąś skejtowką czapke z daszkiem .. Ja wole tak : czapka,bluza,buty w stylu hh. ale spodnie dla dziewczyn to chyba normalne.. bo takie szerokie to już lekka przesada.. ![]() ale ogolnie kocham hip hop .. i ubrania w tym stylu
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Siema Siema Ja jestem Skate od 9 lat i naprawde jest to super styl bycia xDD luzny
xD inny niz wszystkie style ; p biale buty szerokie spodnie 2 bluzki czapka do tylu i wystajaca husta ze spodni to jest to ;pp
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Ehmmm .. ostatnio jednak też stawiam na szerokie spodnie .. a właściwie rybaczki dresowe ... takie bardzooooo luźne .. szerokie
![]() ![]() Zakochałam sie w nich XD Szukałam takich .. koleżanka powieedziała ze widziała w New Yorkerze .. ale juz dawno .. i juz ich nie ma .. a musze takie kupić ?? Macie jakieś pomysły gdziee ??
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Ja mysle ze do skate stylu zamiast szerokich spodni mozna nosic rurki ja osobiscie wole rurki...xD
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Ja Mysle ze do takiego stylu potrzebna jest...Czapka z z prostym daszkiem,buty skate,bluza z kapturem,koszulka z kolorowym nadrukiem,jakis lancszek,rurki i takie inne drobiazgi...ja sie tak ubieram
![]() ![]() |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Mojej mamusi nie bardzo xD Więc szukam kompromisów i też nieźle na tym wychodzę.
Szersze spodnie, buty skate, luźna koszulka... Nie ma co przesadzać z wielkimi bluzami. Czapka tylko do długich włosów. A osobiście rurek nie lubię, nie ta figura... :'(
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Chyba wiem o jakie spodnie Ci chodzi. Mialam kupic takie same. Różne sa na nie nazwy. Na allegro znajdziesz:pumpy, sindybady itd.
A styl skate bardzo mi sie podoba u dziewczyn i u chlopakow
Edytowane przez onaaaaa15 Czas edycji: 2009-03-23 o 15:57 |
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
mi styl skate podaba sie bardzo ale nie moge se kupic spodni bo jestem z malej miejscowosci gdzie nie ma skateshopow a mama nie pozwala kupywac ubran z neta
![]() ![]() ![]() :pijemy :![]() |
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry wyszukiwarko ..
jest taki temat !
|
|
|
#22 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tana |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
a gdzie dostane spodnie z luźnym, obniżonym krokiem zwężane w nogawkach? Takie jakby rurki z luźna pupa hehe. AAAaaa wiem ze bersherka i pull&bear ale u mnie nie ma, więc moze jakies inne sklepy lub linki do aukcji ? z góry dziękuje za info
|
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
mi też się podoba styl skate . ; D sama uczę się jeździć na desce i wgl. . ja myślę, że styl to nie tylko ciuchyy. skate to tacy cwaniacy, luzacy itp. i nie wszystkie spodnie skate`owej dziewczyny to muszą być dresy ; ] może mieć np. 2pary tylko . a reszte to rurki czy jakieś inne . ; D
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
miii sie stasznie podoba taki sty ; ))
chce sobie kupic jakąś bluzke skate ; ) jaaak macie jakies srtonkii to dajcie prosze ; )))) |
|
|
|
|
#26 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
szerokie dla dziewczyn tez sa ;p np ja mam takie ^-^ ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
http://hempszop.pl/index.php?cPath=2_32 undergrande.com www.urbancity.pl ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
"skejty" zazwyczaj ubieraja szerokie bluzki i wąskie spodnie ;p i oczywiscie jezdza na desce
|
|||
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
Siemanko. Co sądzicie o takim połączeniu ?
http://klasykshop.pl...troller=p roduct http://klasykshop.pl...troller=p roduct http://klasykshop.pl...troller=p roduct Mam zamiar kupić taki zestaw |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.

Co tam?
Chcialabym sie dowiedziec jakie macie zdanie o stylu Skate bo z tego co wiem to staje sie coraz popularniejszy.

Ale to jak sie ubieram chyba nie ma wplywu na to jak sie zachowuje

Moze macie jakies fajne fotki ubran ?
A no i ja podpatruje niektore ciuszki skate jak ogladam "YOU CAN DANS" xDD