|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Motywacja - pomocy!
Może to dość nietypowe, ale mógłby mnie ktoś zmotywować?
![]() Muszę schudnąć i wiem o tym, bo mam trochę za dużo ![]() Ale nie mam żadnej motywacji, a do wymarzonej wagi nie brakuje mi zbyt wiele. Nawet bardzo mało, bo byłam na takiej diecie, w 9 dni chudnie się 3 kilo i to naprawdę działa, tylko po jakimś czasie znów zaczęłam 'się obżerać' może nie tak dosłownie, ale w pewnym stopniu tak. Mimo, że waga mi się trzyma, muszę jeszcze te 3 kg schudnąć, ale tu jest problem. Mianowicie, nie umiem się do tego zmotywować i ilekroć zaczynam, w tym samym dniu się potrafię nawet poddać. Masakra! Muszę w te dwa tygodnie schudnąć - do wakacji. Miałam zamiar robić aerobiczną szóstkę weidera, przy tym być na tej diecie i ze dwa/ trzy razy wypić herbatkę przeczyszczającą (to jest niestety konieczne). Tylko nie potrafię się do tego zabrać.. Mógłby mnie ktoś zmotywować, albo coś w tym stylu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Motywacja - pomocy!
Kopie Cie w tyłek mocno mocno mocno DO ROBOTY ! Zrezygnuj z diet ' chudnij tysiąc pięćset sto dziewięćset kg w 2 tygodnie" a odżywiaj sie zdrowo, ot tyle. Warzywka z grila, pierś z kurczaka - można zrobić fenomenalne szaszłyki. - to tylko jeden pomysł a jest takich tysiące. Ja wtedy wcale nie czuje ze jestem na diecie, wcale!
Do tego oczywiscie troche sportu, ot tak, czasem sie trzeba zmusić. Wstac z fotela i zaczac sie ruszac ( ja robie program P90X i juz widze zmiany-wcisnęłam sie w szorty z tamtego roku) . Jak juz baaaaaaardzo mi sie nie chce to oszukuje swój mózg i kiedy zaczynam trening dużo się śmieje-fenomenalne jest to że coraz częsciej przy cwiczeniach ,nawet tych bardzo cięzkich, jestem uśmiechnięta i czuje radość w środku. Zmuś się, zmuś, zmuś. Piękne ciało tego oczekuje mała ! Zrób zdjęcia przed, uwierz ze bd chciała widzieć zdjęcia 'po' więc dasz z siebie jeszcze więcej.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Poszukaj w sklepach pięknego, porządnego a więc drogiego bikini i obiecaj sobie, że je kupisz jak schudniesz i będziesz piękna na plaży
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jestem nowa na wizazu I szukam wsparcia... wiem, ze nadszedl najwyzszy moment na zgubienie kg, jednak nie mam motywacji! Kompletnie 0
![]() Najgorsze jest chyba to, ze kilogramy mi nie przeszkadzaja - nie zanizaja mojego poczucia wlasnej wartosci. Odnosze sukcesy na innym polu I wyglad zewnetrzny (waga) nie ma dla mnie wiekszego znaczenia. Poza nadmiarem tluszczyku jestem ladna kobietka (tak mowia inni) ![]() Pracujac jednak w sektorze medycznym wiem, jak wazna jednak jest dla stanu zdrowia... Nie jestem jakos strasznie otyla. Mam 170 cm wzrostu I nosze rozmiar 14. Kilogramow nie podaje, bo I tak po mnie ich nie widac. Chcialabym byc zgrabna 12. ...zgubic 15 kg ![]() Nie dzialaja na mnie moje chude kolezanki, piekne ciuchy itp. Motywacje musze odnalezc gdzies "glebiej"... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam sobie boskie spodenki
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Bylam z rana w centrum sportowym (sorki nie wiem jak w PL sie na to mowi) I przygotowuje sie do zakupu czlonkostwa
![]() myslicie, ze miesieczne oplaty zmobilizuja mnie do korzystania z zajec przynajmniej 3 x w tyg? czy potrzebne sa na mnie baty? haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mnie najbardziej motywuja zdjecia z internetu, dziewczyn przed i po
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.