|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kupno monitora - POMOCY
Witam
![]() Zakładam ten wątek ponieważ nie mam nikogo znajomego kto jest w stanie mi doradzić przy wyborze monitora, a zaufania do sprzedawców w sklepach nie mam. Ale do rzeczy. ![]() Chodzi o wybór monitora dla moim rodziców którzy mają już 6 letni komputer. Monitor będzie używany głównie do internetu. Ewentualnie jakieś proste gry typu simsy, czy nieskompliwane strzelanki(lubią gre quake). No i teraz zstanawiam się czym się sugerować podczas poszukiwań dobrego monitora ? Ewentualnie czy ten jest dobry ? Bardzo się podoba on mojej mamie wizualnie, dlatego pytam. http://www.euro.com.pl/monitory-led-...24b300ee.bhtml Dziękuję Wam z góry za wszystkie pomocne odpowiedzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kupno monitora - POMOCY
Do takich czynności o jakich piszesz wystarczy zwykły monitor przyzwoitej marki za 400-500 zł. Jeśli masz nadmiar pieniędzy, to oczywiście możesz kupić monitor za 900, ale to będzie według mnie przerost formy nad treścią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Monitor ok, kosztuje sporo, bo ma tuner dvbt. Bez tunera byłby tańszy.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jeśli rodzicom przyda się drugi telewizor (bo wybrany przez ciebie model to 2w1) to jak najbardziej dobry wybór.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.