|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymianka Wrocław CZERWIEC
Witam chciałabym wymienić się kilkoma półproduktami, mianowicie:
- puder bambusowy Biochemia Urody odsypka 5 g d. w. 12.2014 - glinka zielona Zrób Sobie Krem odsypka 10 g d. w. 08.2015 - L-cysteina Zrób Sobie Krem nowy 10 g d. w. 12.2013 - Vatika kokosowa Dabur odlewka 50 ml d. w. 09.2013 - olejek do masażu mango Kanu odlewka 30 ml d. w. 18 miesięcy od otwarcia czyli 10.2013 Najbardziej interesowałyby mnie: - inne glinki - nawilżacze Najchętniej wymienię się z osobą z Wrocławia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka Wrocław
puder bambusowy Biochemia Urody odsypka 5 g d. w. 12.2014
- glinka zielona Zrób Sobie Krem odsypka 10 g d. w. 08.2015 - L-cysteina Zrób Sobie Krem nowy 10 g d. w. 12.2013 coś u mnie?
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
- glinka zielona Zrób Sobie Krem odsypka 10 g d. w. 08.2015 - L-cysteina Zrób Sobie Krem nowy 10 g d. w. 12.2013 - Vatika kokosowa Dabur odlewka 50 ml d. w. 09.2013 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za całość?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.