|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Ból jednej piersi pomocy
Cześć, od prawie dwóch miesięcy mam problem z lewą piersią, otóż w zeszłym miesiącu między miesiączkami pojawił się ból, trwał ponad tydzień, ustąpił i pojawił się na nowo. Boli mnie już drugi tydzień, ból nie ustępuje ani na moment, boli cały czas o takim samym nasileniu. Miałam nadzieję że ustąpi z dniem rozpoczęcia @ ale tak się nie stało. Ból jest zlokalizowany po lewej stronie od góry i jakby rozlewa się ku środkowi. Wyczułam pod skórą jakby guzem dość sporej wielkości, który boli przy dotykaniu. Termin do gina mam dopiero na 9.01.
Czy któraś z Was miała podobny problem? Martwię się coraz bardziej ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ból jednej piersi pomocy
Szybko na usg piersi prywatnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zrób badanie jak najszybciej! Moja koleżankę tak bolał jajnik. Teraz nie ma obu jajników i macicy. Ale żyje. Nie chce Cie straszyć ale takie objawy to nie przelewki!
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Boli cały czas ale już wytrzymam do poniedziałku. 3 dni i tak nie zrobi większej różnicy
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.