|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Lady D.
|
![]() Oświadczenie o braku świadectwa pracy.
Witam, chcę przystąpić do rekrutacji do straży granicznej, jednak nie posiadam zadnych świadectw pracy, ponieważ jestem obecnie na 4 roku studiów dziennych i jedyne co wchodzi w grę to praktyki przez uczelnię. Moje pytanie jest takie czy pisałyście oświadczenie o braku świadectw pracy, czy wystarczy np. Oświadczam, że nie posiadam świadectw pracy, ponieważ studiowałam dziennie i nie miałam możliwości połączenia studiów z pracą.
Pytanie numer dwa: jakie uzasadnienie pisałyście w podaniu? Jest ona istotne? z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Oświadczenie o braku świadectwa pracy.
Ja jak składałam papiery do urzędów i chcieli świadectwa pracy, których oczywiście nie miałam bo byłam świeżo po studiach, to niczego nie dołączałam i żadnego oświadczenia nie składałam. Nawet później jak już pracowałam a chodziłam na rozmowy to i tak nie brałam od pracodawcy świadectwa pracy i jakoś spełniałam warunki formalne.
Najlepiej zadzwoń i się zapytaj, co masz zrobić w takiej sytuacji, choć mi się wydaje, że po prostu nie dołączasz czegoś, czego mieć nie możesz;D
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.