|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Bizuteria ...
Witam
![]() Chcialabym pokazac Wam Drogie Wizazanki swoja bizuterie. Zamierzam zajac sie jej tworzeniem na powaznie. Jest to kolejna moja pasja. Jednak ja sama nie nosze wlasciwie w ogole zadnej bizuterii ![]() Fotografia 1 i 2 - komplet z rozowego kwarcu, perel i koralikow Fotografia 3 - naszyjnik z polyskujacych, ciemnoniebiekich rureczek na zylce Fotografia 4 i 5 - komplet z muszelek Jeszcze nie zglebilam wszystkich tajnikow obrobki zdjec, wiec wybaczcie ich jakosc. Prosze o Wasze opinie i sugestie. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez keira24 Czas edycji: 2005-08-29 o 15:48 Powód: poprawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bizuteria ...
niebieski naszyjnik jak dla mnie jest najpiękniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
I jeszcze kilka modeli
![]() Fotografia 1 i 2 - komplet z ametystow, perel i koralikow Fotografia 3 - komplet z drewnianych koralikow Fotografia 4 - naszyjnik z krysztalow gorskich, malachitow, perel i koralikow Pozdrawiam ![]() Edytowane przez keira24 Czas edycji: 2005-08-29 o 15:44 Powód: poprawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ładne
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
zdolna z Ciebie bestyjka! mnie wpadl w oko pierwszy komplet z pierwszego postu i pierwszy komplet z drugiego postu!!
mysle, ze jak najbardziej mozesz myslec o tym powaznie!
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam serdecznie za mile slowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Prawdziwe cudności!!!! Gratuluję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ekhu.. nie chce nic mówić, ale naszyjnik 3 "z bursztynem" był w jakiejś gazecie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy byl w jakiejs gazecie, czy go nie bylo. Widzialam taki u kolezanki i wzorowalam sie na nim. Jesli cos jest warte mojej uwagi i podoba mi sie, to wlasnie to robie. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ladnr ladne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Iwusi1 i Beatceee
![]() Mysle, ze znajda sie jeszcze osoby, ktore widzialy gdzies cos podobnego. I byc moze widzialy. Ja tworze z materialow, ktore czasem dostaje od kogos i wzoruje sie na tym, co gdzies zobaczylam, a spodobalo mi sie ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
co prawda nie w moim stylu ale bardzo ładna Szczególnie ten niebieski naszyjnik ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mam taki sam naszyjnik jak ten niebieski, tylko że ciemno fioletowy. Był dołączony do jakiejś gazety kiedyś...Skoro zamierzasz zająć się tym na poważnie, to moze powinnaś zacząć robić rzeczy, które sama wymyślisz, a nie na których się wzorujesz. Dla mnie rzecz moze być ispiracją, ale nie wzorem do zrobienia takiej samej albo bardzo podobnej.Po prostu nie widzę w tym zadnego sensu. Po co mam robić coś takiego, co już jest skoro mogę wymyśleć cos nowego i oryginalnego, czego nikt nie ma
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
poprostu piękne .....widzę w Tobie ogromny talent Keiro
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.