|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
sposób na wybity palec
wybilam sobie wczoraj duzy palec u lewej stopy, opuchlizna juz zeszla, ale trudno mi ruszac palcami (boli
![]() ![]() ![]() błagam o pomoc ![]() Madzia
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: sposób na wybity palec
o nareszcie moze moge pomóc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
aneecia boks czy siatkę uprawiasz?
![]() ![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dobre ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jeszcze raz dziekuje za pomoc
![]() ![]() ps. weekendzik byl genialny ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
no to super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Ja też cholera chyba wybiłam palec. Koleżanki tata jest chirurgiem i go zbadał, powiedział co robić, ale nie powiedział czy zbicie, wybicie czy coś innego. Mam nadzieje, że nic poważnego, o za 3 dni wylatuje do pracy a złamany palec u nogi może pokrzyżować szystkie plany. Palec nie jest siny, jest tylo spuchnięty jak tyłek hipopotama, ruszać raczej niemogę, boję się bo boli. Myślicie że to złamanie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hm ja smaruje cobie ketoprofenem albo capsilanem super rozgrzewa i pali na noc okladam bandazem dodatkowo
coraz mniej boli dodatkowo robie sobie laser i ultradzwieki i pomaga mam haluksy i dosyc czetso mam stan zapalny a ostatnio wybilam sobie palec i bardzo boli i jest sztywny powinno sie cwiczyc rozciagac miesnie palucha masowac cwiczyc stope ale powiem szczerze nie chce mi sie i wiem ze to boli
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ratujcie;((( 3 dni temu upadlam i okazalo sie ze wybilam sobie 3 palce u nogi.Stopa mi spuchła a palce zsiniały.Na nastepny dzien pojechałam do takiego goscia co nastawia kosci(korzystałm juz z jego "usług" 2 razy i zawsze mi pomagał). Nastawił mi palce i kazał nie nadyreżac nogi.Ale ja musze chodzic do pracy a palce mam nadal sine i jeszcze zsiniało mi pod kostką
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Edytowane przez ania813 Czas edycji: 2009-07-04 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witam!
Dwa dni temu wybilem duzy palec u stopy. Ogólnie palec mnie nie boli, ale boli mnie ta kość, ktora jest pod dużym palcem. Smaruje maścią, trochę pomaga, ale jakby można szybciej bo chcialbym zacząć grać. NIe moge komfortowo chodzić. Nie moge zginać tej kości przy chodzeniu. Proszę o szybką pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.