|
|||||||
| Notka |
|
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Sinoczerwone plamy na nodze
Dziś na mojej lewej łydce pojawiły się sinoczerwone plamy i przestraszyłam się nie na żarty.
Wyglądają jak wybroczyny podskórne (to na pewno nie wysypka). Pokażę zdjęcie, może ktoś ma pomysł co to takiego...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sinoczerwone plamy na nodze
A czy oprócz tych plam towarzyszą Ci jakieś inne objawy?
Ból? Sztywność mięśni?Swędzenie?Mrowieni e? |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Nie wiem na ile to fakt, a na ile już moje wkręcanie, ale czuję jakbym miała takie zmęczone nogi jakby. Wczoraj i przedwczoraj także miałam spuchnięte stopy, ale to chyba od tej parówy jaka panuje..
Biorę tabletki antykoncepcyjne i w tym momencie poważnie zastanawiam się czy ich nie odstawić. ![]() Mam skórę naczyniową, dlatego zastanawiam się czy to nie od kruchości naczyń.. Dziś to wcale nie zbladło... czy w ogóle zejdzie? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli czujesz, że Twoje nogi są takie ociężałe (jakby z ołowiu)
poszłabym do lekarza, aby zrobił przepływ krwi, wtedy będziesz 100 % pewna, że nie masz żadnego zakrzepu. Opuchlina faktycznie może być przyczyną upałów. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.

Wyglądają jak wybroczyny podskórne (to na pewno nie wysypka). Pokażę zdjęcie, może ktoś ma pomysł co to takiego...