|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak poznać czy nadal jest w związku?
Prawie rok temu poznałam pewnego chłopaka, strasznie mi się spodobał. Rzadko, ale gdy się spotykaliśmy dobrze nam się rozmawiało, zwracał na mnie uwagę, ale nigdy nic nie zasugerował wprost, mogłam się tlyko domyślać, że mu się podobam. Miał wtedy jeszcze dziewczynę, więc mu się nie dziwie, szczególnie, że ona wiedziała o naszej znajomości i chyba jej się to nie podobało. Zresztą potem na jakiś czas kontakt nam się urwał. Po kilku miesiącach znów zaczęliśmy pisać, najpierw z większymi przerwami, teraz kilka razy w tygodniu. Spotkaliśmy się też kilka razy, ale bardziej na zasadzie koleżeństwa. Jednak od jakiegoś czasu wydaje mi się, że zaczyna sugerować, że mu się podobam, zresztą ja z "uczuciami" do niego też się nigdy specjalnie nie kryłam. Nie chciałbym jednak w jakiś sposób wchodzić w "trójkącik" jeśli nadal ma dziewczynę. Więc jak mogę zorientować się czy ją ma? Od razu mówię, że nie zapytam wprost bo to nie w moim stylu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak poznać czy nadal jest w związku?
Nie musisz wprost pytać "Hej, masz dziewczynę?".
![]() Możesz się zapytać "A tak w ogóle to jestem ciekawa czy nadal malujesz/rysujesz/grasz na gitarze? Byłeś na jakimś kursie? Jak tam Ci się układa z dziewczyną? Przypomnij mi, jak długo już jesteście razem?". Chyba nie ma w tym nic gorszącego czy obnażającego Twoje uczucia do niego? ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Sprawdź jego status związku na facebooku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Nie jest facebookoweym czlowiekiem, nie umieszcza tam takich rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Przy następnym spotkaniu zapytaj się czy X nie ma nic przeciwko Waszym schadzkom, bo bardzo głupio się z tym czujesz. Albo wybierz się z nim na zakupy świąteczne by poszukać coś dla znajomego/znajomej i zapytaj czy sam ma jakieś pomysły co kupić rodzicom i X.
![]()
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zapytaj go, ale nie wprost. nie_powiem podała już bardzo dobre przykłady
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.