|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Solarium
Witam wszystkie Wizażanki
![]() Od jakiegoś czasu chodzę na solarium. Ale nie często. Raz w tygodniu na 10 minut. I mój problem tkwi w tym, że brzuch mam ładnie opalony, a nogi... Nogi cały czas są blade. Górna część nóg (uda), widać, że bardzo malutko się opaliły, a dolna część nóg (łydki) to już wogle. Nie wiem czy są na to jakieś sposoby? Chciałabym się opalać równomiernie, a nie tak, że brzuch ładnie, pięknie, a nogi to porażka. Boję się, że gdy kolejnym razem pójdę na solarium, brzuch opali mi się jeszcze bardziej, a nogi cały czas "będą stały w miejscu", nie opalą się. A przecież nie położę się na to łóżko w bluzce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Solarium
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ne.html&next=1
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Accelerator dark tanning Australian Gold ja uzywam i jest super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Podobno w solariach można kupić takie przyspieszacze,ale nie wiem,nigdy nie kupowałam.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
a na jakie solarium chodzisz??? na nogi najlepsze jest leżące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Tak są różne kremy, ale jakoś mi nie pomagają...
Ja chodzę na leżące. Na stojącym nie wytrzymałabym, bo zemdlałabym po 5 minutach ![]() Kurcze, nie mogę znaleźć tamtego w katalogu Avon'a ![]() ![]() A no dopiero teraz się skapłam, że to chyba jest to właśnie o co chodzi kenio26 ![]() Edytowane przez paranojewedwojee Czas edycji: 2011-04-10 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no ale od ilu minut zaczęłaś? no mi też te miejsca opalają się najszybciej dlatego zaczynałam od 4 minut... doszłam do 8 i na tyle maksymalnie zostałam, lepiej często a mało niż z bomby tak chodzić....
przed opalaniem używam masła kokosowego ziai, polecane jest przed opalaniem także w solarium no i sobie chwalę ![]() mozesz zawsze kupic balsam brązujący na nogi polecam lirene no i nie wszystkie partie opalają się równie szybko... ja twarz opalam zawsze połowę tego czasu co ciało, a przez długi czas twarzy wcale nie opalałam ![]() Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2011-04-10 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurczę, teraz mam dylemat. Czy kupić balsam z Avonu, Lirene czy Accelerator dark tanning Australian Gold. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
tego używam, na opakowaniu wyraźnie napisane że polecane przed opalaniem również w solarium:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...la.html&next=1 a tego mam zamiar używać ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ie.html&next=1 tanie jak barszcz a ma bardzo dobre opinie. więc też możesz spróbować. a to ci mogę polecić żeby wyrównać już istniejącą różnicę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cy.html&next=1 naprawdę bardzo fajne. ja używam do jasnej skóry. ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
![]() Bo lirene to jest tylko balsam brązujący naprawdę nadaję ładną opaleniznę ale to się zmywa ![]() a to Accelerator dark tanning Australian Gold sama chętnie wypróbuję po ziai która jest 10 razy tańsza, mam nadzieje że mi przypadnie do gustu :x |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
To napisz jak poszło bo sama jestem ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Jak tylko go dostanę to napiszę. A termin mam na 21 kwietnia, dopiero
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ja byłam 3 razy po 6 minut raz 7 i raz 8 minut i jestem zadowolona z mojego opalonego ciałka więc mojego Australian Gold nie zamienie na inny , kiedyś uzyłam jakiegoś polskiego kupionego w solarium i był beznadziejny, nazwy nie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
te saszetki solariowe to strata pieniędzy u mnie oszlalei z cenami dosłownie... od 6 zł za jedną średnio 8-9 to już ewidentnie opłaca się kupić to o czym mówisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
po drugiej stronie szafy
|
Otóż to, mnie na słońcu nogi opalają się najpóźniej, bardzo często jest tak, że plecy wręcz poparzone, z nosa skóra chce uciekać, a nogi lekko muśnięte kolorem
![]() Taka natura nóg chyba ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Zrobię tak... Kupię z Avonu i ten Australian Gold
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
paranojewedwojee jeśli będziesz kupować z AG to uważaj który bierzesz ja miałam pierwszy dark tanning accelerator spray i był super ,ale mi się kończy i kupiłam drugi ale przez pomyłke zamówiłam professsional dark tanning gelee accelerator
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie mogłam znaleźć odpowiedniego wątku, więc spytam tutaj.
W październiku (pierwsza sobota) mam wesele siostry TŻa, a jestem strasznie blada i chciałabym się opalić na to weselicho i ludzi nie straszyć ![]() Byłabym też wdzięczna za polecenie mi jakiegoś solarium w stolicy ![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ja za tydzień idę na wesele i zaczęłam chodzić na solarium jakieś 3 tygodnie temu. Też jestem bardzo blada jak córka młynarza po prostu i zaczynałam od 4 minut, żeby się nie poparzyć. Stopniowo zwiększałam i teraz chodzę na 8 minut i opalenizna jest już ładnie brązowa i udało mi się uniknąć poparzenia i czerwoności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Biala skora jest piekna.Na pewno ladniejsza niz skora po solarium.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() Pierdu pierdu. Co to wnosi do tematu? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wredny kotecek
|
Jak przed ślubem chodziłam na łóżko to nogi mi się opalały ładnie a od pasa w górę prawie wcale:P (a na tym mi właśnie zależało, ramiona odkryte i to one miały się opalić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
może lampy jakieś zwalone i dlatego nie równo opala?
ja to unikam, zdecydowanie unikam takiej formy opalania, jesli juz to chodzę raz do roku - teraz np chodziłam przed ślubem wiosną, rok temu przed weselem koleżanki jesienią, dwa lata temu też przed weselem brata wiosną... tylko okazyjnie raz w roku żeby ludzi nie oślepiać białym cielskiem ![]()
![]() |
#27 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ![]() EOT ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.