|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wysłałam Cv z błędem co teraz?
Błąd dotyczy dat.
Wszystkie miejsca pracy są prawdziwe, mam na to dokumenty jednak dopiero gdy do nich zajrzałam okazało się, że dwie daty konkretnie zakończenia prac i studiów różnią się i to grubo bo o rok! Zaproszono mnie do siedziby firmy i nie wiem, co teraz robić, na pewno będą sprawdzali te dokumenty, nie wiem, czy nie zadzwonić i nie zrezygnować. Bo przecież jak powiem że to pomyłka to nikt mi nie uwierzy.
![]() |
#2 | |
Work, work, work
|
Dot.: Wysłałam Cv z błędem co teraz?
Cytat:
Człowiek nie jest nieomylny, po prostu wytłumacz dlaczego zrobiłaś ten błąd, nie rezygnowałabym z powodu złych dat. Btw. czemu pisząc CV nie zerknęłaś na poprawność dat?
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Skoro dostałaś zaproszenie na rozmowę najprawdopodobniej masz numer kontaktowy do osoby, która takie zaproszenie przekazała. Myślę że najprościej będzie zadzwonić, wyjaśnić że przesłałaś CV z drobnym błędem i chciałabyś aby przed rozmową został dostarczony poprawny dokument.
Poproś jeszcze o dokładny adres mailowy osoby do której CV powinno dotrzeć, aby nie ugrzęzło w stosie aplikacji na jakimś zbiorczym adresie mailowym. Powodzenia na rozmowie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
ooioo - nikt Ci nie będzie sprawdzał dokumentów na rozmowie! nigdy mi się nie zdarzyło a trochę już pracuję i paręnaście rozmów miałam w swoim życiu. wyprostuj to na rozmowie, jeśli jest to bardzo znaczące zajęcie w stosunku do stanowiska na jakie aplikujesz i po balu! ja się pomyliłam pisząc cv koleżanki, poszła na rozmowę i nawet nikt nie pytał czemu miała rok przerwy w pracy - a miała go przez moją pomyłkę - ludzie się mylą jak widzisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.