![]() |
#1 |
BAN stały
|
Zara, H&M, New Look, Vero Moda, River Island oraz buty, dodatki i inne w *CZERWCU*
NIEAKTUALNY
ZAPRASZAM DO LIPCOWEGO Witam w czerwcowej wymianie ![]() Na początek pięć zasad wymian ze mną: 1. Najbardziej interesują mnie w zamian kosmetyki nowe lub z małym zużyciem, perfumy, prawdziwa biżuteria (srebro, złoto). 2. Nie dopytujcie czy mam coś poza wątkiem; wszystko na bieżąco tutaj dodaję. 3. Osoba mająca mniej niż 30 przekupek wysyła do mnie jako pierwsza. 4. Lubię konkretne, większe wymiany. 5. Proszę o OPISY a nie linki. Jeżeli nic nie znajdę, odpisuję w swoim wątku. Zapraszam też do mojego wątku z kosmetykami, chętnie robię wymiany łączone. Rozważę każdą propozycję wymiany. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2013-07-06 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Zara, H&M, New Look, Vero Moda, River Island oraz buty, dodatki i inne w *CZERW
SZORTY, SPÓDNICZKI I SUKIENKI - PEPE JEANS cytrynowe szorty - rozmiar XS (nowe, z metką, kosztowały 199 zł, za coś super) - JCL SPORT neonowa spódniczka - rozmiar XS-M - RIVER ISLAND różowa spódniczka bombka - rozmiar XS (nowa, z metką) - NEW LOOK miętowa koronkowa maxi rozcięta z boku - rozmiar XS - H&M czarna tiulowa spódnica - rozmiar 34 - H&M czarna koronkowa sukienka - rozmiar 36 - VERO MODA czarna sukienka z bufkami i rękawkiem 3/4 - rozmiar XS ]- YOSHE sukienka/tunika ze złotymi zamkami - rozmiar 38 (kosztowała ponad 250 zł, za coś super) Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2013-06-16 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Zara, H&M, New Look, Vero Moda, River Island oraz buty, dodatki i inne w *CZERW
SPODNIE - MONTEGO szare denimowe spodnie - rozmiar z metki XS (moim zdaniem S) - AMISU czarne rurki z kieszeniami w stylu marki All Saints i J Brand - rozmiar 34 (oddam za coś super) Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2013-06-03 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
BLUZKI I KOSZULE - ESOTIQ biała bluzeczka na ramiączkach, wykończona koronką - rozmiar M - RESERVED szary basicowy T-shirt - rozmiar XS - VERO MODA beżowy sweterek z bufkami i krótkim rękawkiem - rozmiar XS (nowy, z metką) - H&M biała zakładana kopertowo koszula z krótkim rękawkiem - rozmiar 34 (XS) - CARRY szara bluzeczka z falbankami - rozmiar S - KOOKAI lniana bluzka w panterkę - rozmiar XS/S - RIVER ISLAND biała przewiewna koszula - rozmiar 38 (stan idealny; oddam za coś super) - MONNARI dłuższy T-shirt z dżetami i złotymi literkami - rozmiar S - HENLEY'S koszula w paski - pięknie odszyta - rozmiar XS (oddam za coś extra) - PROMOD grafitowy sweterek z aplikacjami na pagonach i dekoltem w łódkę - rozmiar XS/S - nowy Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2013-06-05 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
SWETERKI - CARRY Formal szary, krótki sweterek w serduszka - rozmiar S - PULL&BEAR sweterek w romby - rozmiar S - PROMOD biały sweterek wiązany w pasie na kokardkę - XS-M - ZARA pudrowo-różowa narzutka z asymetrycznymi bokami - rozmiar S - PROMOD grafitowy sweterek z aplikacjami na pagonach i dekoltem w łódkę - rozmiar XS/S - nowy - REVIEW szary kardigan na guziczki - rozmiar S - C&A karmelowy sweter golf - rozmiar 34 (nowy, oddam za coś extra) - BIK BOK sweter 100% bawełna o grubym, warkoczowym splocie - rozmiar XS (tylko za coś extra) - VERO MODA beżowy sweter"sieć rybacka" typu oversize - rozmiar L - MOHITO pudrowo-szary sweterek w pasy z aplikacją z pereł na kształt kokardki, dłuższy - rozmiar XS (oddam tylko za coś z wish) - H&M różowy swetrek - tunika ze złotymi guzikami na kieszonkach, rękawski typu 3/4 - rozmiar XS (stan idealny) Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2013-06-05 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
ŻAKIETY - REPORTER biała marynarka - rozmiar XS (pięknie odszyta grubszym materiał z podszewką, stan idealny, bardzo modna w tym sezonie; oddam za coś super) - H&M marynarka beżowa safari z czarnym paskiem, który można odpiąć - rozmiar 34 (stan idealny, oddam za coś super) - GORGEOUS żakiet chanelka - rozmiar XS - RESERVED żakiet asymetryczny w pepitkę - rozmiar XS (stan idealny) Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2013-06-04 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
DODATKI I BUTY - koronkowy pasek ecru - etui na laptopa 15' z uchwytem i długim paskiem na ramię - fioletowa a la wężowa skórka + dżety - ALDO sandałki na grube paski - rozmiar 38 - LA STRADA grafitowe szpilki - rozmiar 38, stan bdb+ - CONVERSE tenisówki rozm. 39,5 (wkładka 25 cm) - nowe, tylko przymierzone - QUAZI buty na koturnie z neonowym przodem - rozmiar 38 - RIVER ISLAND pudrowa pikowana torebka Chanelka z perełkowym i łańcuszkowym paskiem - czekoladowa lakierowana kopertówka (mam do niej długi pasek na ramię) - nowa Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2013-06-05 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
BIŻUTERIA - PROMOD nowa bransoletka - PARFOIS pierścionek z fioletowym, dużym oczkiem (rozmiar M) - PARFOIS duży pierścionek z turkusowym oczkiem - srebrny (z próbą) pierścionek z cyrkoniami - srebrna bransoletka z turkusowymi kamieniami (prawdziwa, od jubilera) - dwie fioletowe bransoletki - komplet 4 bransoletek - 2 z czarnymi kamieniami i dwa stalowe kółka - gruba bransoletka w kolorze srebrnym z Solara - srebrny (z wybitą próbą) krzyżyk z bursztynami - kolczyki koła w srebrnym kolorze z dżetami - 3 pary kolczyków: pióra w starym złocie i dwie pary wiszących - przywieszka do telefonu z Chin - bransoletka z kolorowymi kamczykami na kotkę - srebrny (w wybitymi próbami) łańcuszek z wisiorkiem w kształcie liścia konopii - TROLL wisiorek z klatką i ptaszkiem - H&M złoty łańcuszek z przywieszkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
INNE - maski karnawałowe - nowe, w kartonikach - różowy dzwonek "Ring for kiss" z Flo - nowy, w kartoniku - ceramiczna figurka Buddy - różowa ramka z plakatem - profesjonalne folie do drukowania wykresów i tabel (multi transparency film) nowe, w kartoniku - folia na zdjęcia do powieszenia na ścianie albo jako kotara Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2013-07-06 o 08:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Cos w obydwu watkach za koturny z neoneowym przodem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
H&M czarna koronkowa sukienka - rozmiar 36
wymiana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- VERO MODA beżowy sweter"sieć rybacka" typu oversize - rozmiar L ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
BAN stały
|
Nic, dziękuję.
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Dzięki, ale nie moje rozmiary. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
oś za sweterek krótki w serduszka i różową narzutkę asymetryczną z zary?
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znalazłabyś coś u mnie za: PEPE JEANS cytrynowe szorty - rozmiar XS HENLEY'S koszula w paski Kolczyki pióra w starym złocie oraz ten żakiecik mi sie podoba ale chyba nie ma do niego opisu bo nie znalazłam pasującego :P https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1370247346 Prosze,odpowiedz w moim watku. Pozdrawiam i zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
pióra w starym złocie i sweter a la "sieć rybacka"?
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
chętnie przygarnęlaby spodnicę koronkowa maxi i bluzkę w panterkę czarno złota - znajdziesz cos w zamian?
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za sandałki aldo?
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1370246615 <bluzeczka w cętki>
![]() |
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Niestety nic. Dzięki.
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- H&M czarna tiulowa spódnica - rozmiar 34 - H&M czarna koronkowa sukienka - rozmiar 36 - PARFOIS pierścionek z fioletowym, dużym oczkiem (rozmiar M) - PARFOIS duży pierścionek z turkusowym oczkiem i ewentualnie - komplet 4 bransoletek - 2 z czarnymi kamieniami i dwa stalowe kółka (interesowałyby mnie te z czarnymi kamieniami) ? ![]()
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
w kosmetycznym masz poison diora, czy to oryginał?
![]() |
#30 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
1) Barbour (oryginał!) - beżowa pikowana kurteczka r.10, stan idealny ale nie wiem czy jeszcze jest na wymianę i czy widzisz coś jeszcze w moich wątkach ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Tak, to oryginalny tester. ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Nic niestety. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.