|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomóżcie prosze z kierunkiem studiów!!!
Witam serdecznie.
Mam jeszcze tylko 2 dni na podjęcie decyzji na jakie studia pójdę. ma to być tylko kierunek przejścieowy, jednak taki, żeby dał mi możliwość zdawania chemii i biologji za rok na maturze. najlepiej byłoby gdyby materał w pierwszym roku sie pokrywał choć trochę z liceum. Studiowała któraś z was taki kierunek? Dodam jeszcze że moje wyniki to: Matematyka p 80% Angielski p 90% Polski p 60% Biologja p. 72% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie prosze z kierunkiem studiów!!!
Przede wszystkim zastanów się czy taki przejściowy kierunek ma sens. Później jak będziesz chciała inny zacząć to będziesz musiała płacić za wykorzystane punkty ECTS.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
dokładnie, i po co tracić czas na "zapychacze", skoro można popracować nad maturą. Rok przerwy to nie tragedia, a studia często warunkują całe życie zawodowe.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
kierunek przejściowy - dziecko ty moje wiesz że będziesz musiała za to płacić pieniążkami ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bez sensu isc na studia "zapchaj dziure", bo nie dosc ze to kosztuje, to wg mnie jest pozbawine sesnu. Rok meczysz sie na kierunku, ktorego nie chcesz, czesto nie ma czasu lub checi by jednoczesnie uczyc sie do matury i byc na bierzaco z materialem, ktory masz na stuiach. Lepiej zrob rok przerwy, przygotuj sie dobrze do matury, idz do pracy i zarob na pierwszy rok albo chociaz na korki z chemii, bo, jak sadze, musisz dobrze zdac mature. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.