Połączenie przyjemności z dorobkiem? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-12, 16:32   #1
patkabunny
Przyczajenie

Połączenie przyjemności z dorobkiem?

Hej wszystkim!

Chciałam opisać trochę swoją sytuację, w której się znajduję i nie wiem co zrobić do końca. Mam 23 lata, studiuje w jednym z większych miast. Jestem osobą dość zboczoną i zwariowaną. Udałam się na studia aby tylko sprawić radość rodzicom, którzy skończyli tylko szkołe zawodową i pracują bardzo ciężko za marny grosz. Co prawda nie żałuje, że tak wybrałam, ale ciągle mam problem z pieniędzmi. Kiedyś pozowałam do zdjęć, ale już zasprzestałam - sama nie wiem dlaczego. No i zastanawiam się czy nie szukać kogoś, kto kupowałby moje np. nagie zdjęcia? Nie wstydzę się swojego ciała, wręcz lubię nim eksponować. Nie chcę być dziewczyną do seksu (chociaż lubię bardzo seks), ale chciałabym np. dorobić sobie tym trochę.

Co myślicie o tym?

Czy znajdzie się ktoś chętny na moje zdjęcia? Wiele ludzi mówi mi, że jestem atrakcyjna - co prawda moja przyjaciółka świetnie robi zdjęcia i je przerabia, ale i tak uważają mnie niektórzy za ładną.

A ostatnio ciężko u mnie z pieniędzmi i zastanawiam się czy można to połączyć. Co myślicie o tym?

P.S. Myślałam nawet o seks spotkaniach, ale tylko jakbym kogoś wybrała - nie chcę z byle kim iść do łózka, chcę kogoś poznać pierwsze.

Pewnie wyjdę na bardzo dziwną dziewczynę, ale taką jestem. Trochę jak z "Pamiętnika Nimfomanki"

Pozdrawiam wszystkich i dzięki za odpowiedź!

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

O zdjęciach myślałam np. aby za doładowanie komuś posyłać.

To dziwne, że tak chcę robić? Ktoś mi powie czy zdarzyło się komuś podobne myślenie ?
patkabunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 16:47   #2
madziula240295
Wtajemniczenie

Dot.: Połączenie przyjemności z dorobkiem?

Kazdy ma swoje gusta. Jednak moim zdaniem te wydarzenia odbiją sie na twojej psychice i nie bedziesz mogla pozniej normalnie funkcjonowac w zwiazku z przyszlym partnerem. Ja rozumiem ze brakuje ci pieniedzy ale sprzedaż wlasnego ciala jest najgorsza rzeczą jaka moze byc. Nie będzie Ci wstyd kiedys przed swoimi dziećmi? opowiesz im jak to mama studiując zarabiała aby osiagnac swoje wyksztalcenie? Dla chcącego nic trudnego . Mozesz roznosic ulotki wyprowadzac psy robic zakupy ew. cos innego . Ale zeby od razu sie porywac na cos takiego ? mowie tutaj o znalezieniu sponsora. Odradzam jednak zrobisz co zechcesz.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76243851
madziula240295 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 17:22   #3
Nyappy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziula240295 Pokaż wiadomość
Nie będzie Ci wstyd kiedys przed swoimi dziećmi? opowiesz im jak to mama studiując zarabiała aby osiagnac swoje wyksztalcenie?

No ale z drugiej strony pewnie większość ludzi nie wie co robili ich rodzice w czasach studenckich. Na pewno nie tak dokładnie. Nie wyobrażam sobie, żeby się teraz powstrzymywać, bo 'przecież kiedyś będę mieć dzieci'. Pewnie większość ludzi planuje potomstwo, a jednak to nie jest żaden powód żeby nie spróbować czegoś nietypowego.

Autorko, jeśli jesteś przekonana, że chcesz to zrobić, to jedyne co Ci stoi na przeszkodzie to Twoja własna psychika i poczucie moralności, bo każdy ma inne. Kto wie, może odnajdziesz swoje powołanie
Nyappy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 17:40   #4
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patkabunny Pokaż wiadomość
Hej wszystkim!

Chciałam opisać trochę swoją sytuację, w której się znajduję i nie wiem co zrobić do końca. Mam 23 lata, studiuje w jednym z większych miast. Jestem osobą dość zboczoną i zwariowaną. Udałam się na studia aby tylko sprawić radość rodzicom, którzy skończyli tylko szkołe zawodową i pracują bardzo ciężko za marny grosz. Co prawda nie żałuje, że tak wybrałam, ale ciągle mam problem z pieniędzmi. Kiedyś pozowałam do zdjęć, ale już zasprzestałam - sama nie wiem dlaczego. No i zastanawiam się czy nie szukać kogoś, kto kupowałby moje np. nagie zdjęcia? Nie wstydzę się swojego ciała, wręcz lubię nim eksponować. Nie chcę być dziewczyną do seksu (chociaż lubię bardzo seks), ale chciałabym np. dorobić sobie tym trochę.

Co myślicie o tym?

Czy znajdzie się ktoś chętny na moje zdjęcia? Wiele ludzi mówi mi, że jestem atrakcyjna - co prawda moja przyjaciółka świetnie robi zdjęcia i je przerabia, ale i tak uważają mnie niektórzy za ładną.

A ostatnio ciężko u mnie z pieniędzmi i zastanawiam się czy można to połączyć. Co myślicie o tym?

P.S. Myślałam nawet o seks spotkaniach, ale tylko jakbym kogoś wybrała - nie chcę z byle kim iść do łózka, chcę kogoś poznać pierwsze.

Pewnie wyjdę na bardzo dziwną dziewczynę, ale taką jestem. Trochę jak z "Pamiętnika Nimfomanki"

Pozdrawiam wszystkich i dzięki za odpowiedź!

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

To dziwne, że tak chcę robić? Ktoś mi powie czy zdarzyło się komuś podobne myślenie ?
Wygoogluj sobie "ShowUp TV" i zarabiaj przed kamerką. Z tego co zaobserwowałem, stówka dziennie to nie problem jak poświęcisz na to min. 2-3h, a widziałem i laskę, która zebrała 1600 zł na rower nawet się nie rozbierając całkowicie. Heh
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 17:42   #5
poldzik
Zadomowienie

uhmm ja bym jednak pomyslala... psychika i kwestia moralna to jedno. ale takie zdjecia jednak pozostana i moga po latach (jak juz nie bedziesz tak pracowac) wyplynac... wpasc w rece niepowolanych osob, pracodawcy, tzta, rodzicow, kogokolwiek.. ja jestem na nie
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 17:46   #6
ARAKSJEL
Hrodebert

Cytat:
Napisane przez patkabunny Pokaż wiadomość

W takie rzeczy to się chyba gimnazjalistki bawią .

Prędzej to co IO napisał ,czytałem gdzieś że kasę wytrzepać tam idzie naprawdę sporą ,aż żal że człowiek się urodził chłopem .
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-13, 16:25   #7
Pastela92
Raczkowanie

tak apropo ShowUp TV, to słyszałam, że istnieje taka stronka, że jedna dziewczyna siedzi przed kamerką, uśmiecha się itd. Ogółem nie robi nic z podtekstem erotycznym czy nic zboczonego. A druga, gdzieś tam, skądś tam, pisze różne wulgarne, erotyczne teksty do ludzi, którzy tam zaglądają i do nich piszą.
Mój TŻ mi opowiedział, że koleżanka jego współlokatorki powiedziała, że właśnie zarabia w taki sposób. Myślicie, że takie zarabianie jest możliwe czy laska puściła po prostu ściemę? Jeśli tak to jakie istnieją stronki, gdzie można robić coś takiego?

Edytowane przez Pastela92
Czas edycji: 2013-06-13 o 19:35
Pastela92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-13, 18:38   #8
kalincia
BAN stały

Puknij się w głowę, a usłyszysz pusty odgłos.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-13, 19:13   #9
mpt
Zakorzenienie

Już chyba wolałabym puszczać się z dwoma-trzema stałymi gachami, niż wysyłać fotki za doładowanie Całe szczęście potrafię zarabiać w inny sposób
Stary 2013-06-14, 15:47   #10
Dopamine99
Zadomowienie

Są ludzie, którzy nie poniżą się za żadne pieniądze. Ty do nich nie należysz
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-15, 08:46   #11
prettysimple
Zadomowienie

I tak dzisiaj każdy się "poniża" za marny grosz. Autorko, Twój wybór.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-18, 09:55   #12
morska fala
Rozeznanie

Co kto lubi. Jeżeli nie masz oporów, nie wstydzisz się, ba nawet sprawia Tobie to przyjemność, że obcy faceci będą się podniecać Twoimi nagimi fotami to czemu nie. Ja tylko zawsze się dziwię dziewczynom, że robią takie coś za grosze (tj. za takie pieniądze, które raczej przy odrobinie woli można zarobić rękoma lub głową, a nie du.pą). Jak już robić takie rzeczy to za miliony
To jest praca wysokiego ryzyka, że sprzedasz zdjęcia komuś znajomemu (świat jest mały), nawet o tym nie wiedząc, a później fotografia zacznie żyć swoim życiem, a to wszystko za stówkę, czy dwie. Nie wiem czy warto. Ale jeśli zakładasz, że fotki mogą wypłynąć i oscylować wśród Twoich znajomych, liczysz się z takim ryzykiem i Ci niespecjalnie to przeszkadza, to możesz spróbować.

Wejdź na stronę i kliknij w serduszko "7 w 1".

http://humanitarni.pl/

morska fala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-18, 11:16   #13
czarna_maciejka
Wtajemniczenie

GG do czarna_maciejka

Cytat:
Napisane przez Pastela92 Pokaż wiadomość
tak apropo ShowUp TV, to słyszałam, że istnieje taka stronka, że jedna dziewczyna siedzi przed kamerką, uśmiecha się itd. Ogółem nie robi nic z podtekstem erotycznym czy nic zboczonego. A druga, gdzieś tam, skądś tam, pisze różne wulgarne, erotyczne teksty do ludzi, którzy tam zaglądają i do nich piszą.
Mój TŻ mi opowiedział, że koleżanka jego współlokatorki powiedziała, że właśnie zarabia w taki sposób. Myślicie, że takie zarabianie jest możliwe czy laska puściła po prostu ściemę? Jeśli tak to jakie istnieją stronki, gdzie można robić coś takiego?
Slyszalam o tym, chyba nawet kiedys ogladalam jakis dokument na ten temat. Ale pomysl, jakie to ryzykowne. Widac twoja twarz, mozna cie nagrac i potem nie wiadomo co sie stanie z tym filmem. Robiac cos takiego mialabym potem obawy idac ulica, ze ktos mnie rozpozna, zaczepi... Przeciez w koncu nie wiadomo tak do konca kto cie oglada i co zamierza zrobic, nawet jesli sie nie rozbierasz. Sadze, ze dziewczyny ktore to robia nie mysla o tego rodzaju konsekwencjach, a moim zdaniem jest to bardzo niebezpieczne...
czarna_maciejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-24, 16:21   #14
p_atrycja 26
Raczkowanie

Pamiętaj jednak o tym gdy zdecydujesz się na sponsoring że
1. Seks za pieniądze jest zakazany w tym karju.
2. Nawet jeżeli facet będzie wyglądał i zachowywał się jak miły koleś i wzbudzi w Tobie zaufanie, może okazać się brutalnym typem i taka przygoda w najlepszym przypadku może skończyć się szpitalem.
3.Sypianie z obcymi mężczynami może doprowadzić do chorób wenerycznych a nie każdy chce się zabezpieczać, może np zaproponować Tobie 100 zł więcej ale seks bez gumki.
4. Gdy ogłaszasz się w taki sposób w internecie czychają tam na Ciebie właściciele agnecji którzy potrafią nieźe zbajerzyć dziewczyne, obiecać jej góry a później trakotować gorzej jak psa.
5. Istnieje możliwość że potencjalny klient dosypie ci czegoś do drinka lub nafaszeruje narktotykami a Ty nawet nie będziesz wiedziałą kiedy, i nie tylko zostaniesz bez siana ale i zostaniesz wykorzystana bez Twojej świadmości.
6. Wejść w prostytucję czy sponsoring jest bardzo łatwo trudniej z niej wyjść.
7. Takie zreczy zostają w pamięciach ludzi i w pamięci internetu na lata, weź to pod uwagę patrzać na swoją przyszłość.
8. Może zdażyć się tak, że podczas seksu z potencjalnym klientem, on będzie chciał robić rzeczy na które Ty nie masz ochoty, ale go to nie będzie interesowało ponieważ facet zawsze jest silnijeszy od kobiety, jak nie dotrą do Ciebie jego arugumenty słowne na pewno zadziałają jego argumenty ręczne

Przemyśl sobie to jeszcze.

Edytowane przez p_atrycja 26
Czas edycji: 2013-06-24 o 16:23
p_atrycja 26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-25, 20:57   #15
czarna_zmora
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez p_atrycja 26 Pokaż wiadomość
1. Seks za pieniądze jest zakazany w tym karju.
Nie jest, zakazane jest sutenerstwo. Czyli zmuszanie kogoś do seksu za pieniądze i czerpanie z tego korzyści,
czarna_zmora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-01, 17:37   #16
Pastela92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarna_maciejka Pokaż wiadomość
Slyszalam o tym, chyba nawet kiedys ogladalam jakis dokument na ten temat. Ale pomysl, jakie to ryzykowne. Widac twoja twarz, mozna cie nagrac i potem nie wiadomo co sie stanie z tym filmem. Robiac cos takiego mialabym potem obawy idac ulica, ze ktos mnie rozpozna, zaczepi... Przeciez w koncu nie wiadomo tak do konca kto cie oglada i co zamierza zrobic, nawet jesli sie nie rozbierasz. Sadze, ze dziewczyny ktore to robia nie mysla o tego rodzaju konsekwencjach, a moim zdaniem jest to bardzo niebezpieczne...
tak, wiem. Byłam tylko ciekawa czy to była bajka czy tak zarobić można naprawdę nie chciałabym żeby ktoś kojarzył mnie z takiej stronki, nawet jeśli miałabym się tylko uśmiechać
Pastela92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości