|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kierunek studiów z chemią z liceum
Witam serdecznie.
Mam jeszcze tylko 2 dni na podjęcie decyzji na jakie studia pójdę. ma to być tylko kierunek przejścieowy, jednak taki, żeby dał mi możliwość zdawania chemii i biologji za rok na maturze. najlepiej byłoby gdyby materał w pierwszym roku sie pokrywał choć trochę z liceum. Studiowała któraś z was taki kierunek? Dodam jeszcze że moje wyniki to: Matematyka P 80% Angielski P 90% Polski P 60% Biologia R 72% Chemia R 20% Proszę, nie piszcie że chemia tragicznie- wiem, że tak jest. Przygotowywałam się głównie do biologi, a i tak nie poszła po mojej myśli. W momencie kiedy chciałam zrezygnować z chemii było już za późno. Edytowane przez cynamonowa_94 Czas edycji: 2013-06-30 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Kierunek studiów z chemią z liceum
A jaki kierunek chcesz studiować potem? Bo raczej nie znajdziesz kierunku, gdzie semestr czy rok to powtórka z liceum, możesz wykorzystać chyba tylko 30 ECTS (jeden semestr - nie licza jakie przedmioty zdasz tylko na ile będziesz zapisana przez uczelnię) zeby nie musiec potem placic za studia, a tak mogłabyś chociaż przepisać jakieś przedmioty. Nie lepiej zapisać się do jakiejś szkoły policealnej by nie tracić zniżek itp?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.