|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Potrzebna pomoc...z facetem.
Witam, zdecydowałam się założyć ten temat by poprosić o rady i dowiedzieć się czegoś o waszych związkach. Chodzi o to iż
mam problem z moim wybrankiem. Zaczęło się cudownie: czułe słówka, komplementy, kwiaty wspólne wieczory i kolacje. Zawsze miał dla mnie czas chciał spędzać ze mną każdą wolną chwilę, ciągle czymś zaskakiwał. Bardzo szybko się w nim zakochałam nigdy nie wyobrażałam sobie, że kiedyś coś nas rozdzieli. Niestety, po 2 latach mój facet diametralnie się zmienił, stał się zimny i jedyne co potrafi powiedzieć to 'kocham Cię' wymamrotane pod nosem dla świętego spokoju. Nie czuje już od niego tego co dawniej, przestał sie starać nasz związek stał się nudny i monotonny a przecież to dopiero 2 lata... nie mamy ślubu, dzieci... skoro już teraz tak jest to aż strach pomyśleć co byłoby kiedyś. Próbowałam z nim rozmawiać wyjaśnić, że czuję się zaniedbywana jednak on nie widzi w niczym problemu i twierdzi, iż przesadzam. Nie wiem już co mam robić, dlatego proszę o jakieś rozsądne rady. I powiedzcie jak to wygląda w waszych związkach. Będę wdzięczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebna pomoc...z facetem.
Musisz przeanalizowac dlaczego Twoj facet sie tak zachowuje. Porozmawiac z nim, czego mu brakuje i sama mu powiedz czego Ci brakuje
![]() Ja z moim jestem juz prawie 5 lat, widzimy sie codziennie i nadal nie mozemy sie nagadac. Pisze czule smsy, nadal smiejemy sie z tych samych dowcipow, mamy swoj jezyk ![]() A wlasnie nuda jest najwiekszym killerem w zwiazku. Mysle ze chyba nikt nie chcialby miec drugiej polowki ktora dzien w dzien siedzi tylko przed tv i chrupie paluszki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.