|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dziwne zachowanie
cześć dziewczyny
![]() Z osobami ktore znam mogę robic wszystko, rozmawiac o wszystkim, szaleć , wyglupiac sie, gory zdobywać, natomiast jak jest juz ktos nieznany w ekipie zamykam się i siedzę cicho podczas gdy wszyscy bawią się w najlepsze. Nie wiem od czego to zalezy. Na ogol jestem pewna siebie, mam wysokie poczucie wartośći, czuję się ladna itp, nie mam w zasadzie kompleksow wiec nie wiem skad to dzikie zachowanie się u mnie bierze. Mam nadzieję, że jest to tylko chwilowy stan, gdyż jeszcze rok temu bylam calkiem inna, otwarta do ludzi itd. Czy ktoras z was miala taki czas w zyciu, lub ma i jak sobie z tym radzicie ? z gory przepraszam jesli moja wypowiedź jest zbyt chaotyczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: dziwne zachowanie
Muszę przyznać, że mam identycznie. Nawet nie lubię poznawać nowych ludzi, nigdy nie wiem o czym mam gadać wśród nowych osób. Też nie wiem skąd to się bierze, bo w gronie znajomych jestem rozgadana, czasem aż nadto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam też sposób, genialny w swej prostocie: mówię, że na pierwszym spotkaniu siedzę jak cielę i proszę się nie przejmować, ja się z czasem rozkręcam
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mam dokladnie to samo. Też chcialabym zachowywać się normalnie, bardziej naturalnie, ale rzadko mi to wychodzi. Jeśli już uda mi się grać wyluzowaną to się nie odzywam i robię w ten sposob z siebie idiotkę niemającą nic do powiedzenia. I masz racje,chyba chodzi tu o to że nie chcę powiedzieć czegoś glupiego. Często mi się to zdarzalo i wiele razy zostalam upomniana lub podsumowana niby w żartach 'Ty jestes wariatką', 'nie masz dziewczyno mozgu' lub 'nie mogę jak Ciebie slucham' ale może zostalo to gdzies w psychice i nie chcę uniknąć powtórki.
Teraz zaczęły się wakacje, staram się ze sobą walczyc, choć juz palnęłam pare gaf, ale się nie poddaję. Może kiedyś uda mi się wrocic do 'dawnej siebie'. Niestety nie umiem przyznać, że jestem jak cielę i nie potrafie rozmawiać na pierwszym spotkaniu, nie przejdzie mi to nawet przez gardło ehh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.