|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jakie kierunek jest lepszy ?
Witam
![]() Za rok kończę szkołę techniku hotelarskie i chciałabym kontynuować naukę w tym kierunku. Zastanawiam się nad wyborem kierunku studiów miedzy zarządzanie turystyką, hotelarstwem i gastronomią a turystyką i rekreacją na awf w Katowicach. Chciałam się zapytać czy są tutaj osoby które studiują te kierunki? Co o nich możecie powiedzieć i czym one się różnią ? Jakie są perspektywy pracy po tych studiach? Co można robić po tir a co po zthig ? dziękuje wszystkim za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie kierunek jest lepszy ?
zdecydowanie TiR na AWF - lepsza perspektywa na przyszłość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź.
No właśnie słyszę różne opinie ale nie wiem czym te kierunki się różnią. Wg folderów to TiR jest bardziej dla ludzi zainteresowanych pracą taka jak pilot wycieczek itp . Osobiście bardziej odpowiadałaby mi praca stacjonarna, w jednym miejscu, jakiś hotel, restauracja, pensjonat. Specjalności na TiR'ze na ten rok to było: - pilot wycieczek - rekreacja ruchowa z odnową psychosomatyczną |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Przecież na pilota wycieczek i tak trzeba robić licencję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.