|  2013-04-05, 00:17 | #1 | 
| Raczkowanie | KWIECIEN - kosmetyki z UK Body Shop, Illamasqua, YSL i inne... NOWE NIEUZYWANE

Czesc dziewczyny... Mialybyscie moze ochote na wymianke kosmetyczna? Wszyskie moje kosmetyki na wymianke sa NOWE, ZAFOLIOWANE, W PUDELKACH (w zaleznosci od produktu) i takich tez bym oczekiwala od osoby z ktora sie wyminiam.. takze nowe za nowe...ewentualnie raz testowane ale to do uzgodnienia… NA WYMIANKE POSIADAM: ILLAMASQUA Pencils - wiekszosc kolorow (eyeliners and lip liners) YSL Pop Stick Blush ROUGE BUNNY ROUGE Foundation Primer Luminous Skin Wand - Concealer ST. TROPEZ Bronzing Mousse Skin Illuminator BODY SHOP Lip Balms – vanilla, watermelon, pink guava, mango, Satsuma, passionberry, strawberry, raspberry Lip Butters – lemon, mango, pink grapefruit, shea, coconut, chocolate Lip Stick – Lip Sheer Lip Shine: 1.Pink, 2.Guava, 3.Strawberry, 4. Blueberry, 5.Ruby, 6.Blush, 7.Caramel, 8.Peach, 9. Rose Lip Stick Delipscous: 1. Lyche, 2.Toffee, 3.Watermelon, 4.Candy, 5.Elderberry, 6.Grape, 7.Raspberry, 8.Safron, 9.Pamagrate Solid Perfume Love ETC Eyeshadow palette 1 i 2, Duo’s Eyeshadow Eyeliners, Lip Gloss, Bronzer, Blusher, Lip & Cheek Stain Concealer Metalic Eyeliners Lip Liners Eyeliner with Smudger Black & Brown Ann Summer Smokey Eye Palette with False Lashes Neals Yard Organic Organic Lip Glosses Pigments Eyeliners Mark and Spencer Concealer Pen Blushers Trio Eyeshadow FAMOUS Blusher Brow Kit Pigments Mary Kay Brow Definer Pencils Jeff+ Maggie Eyeliner Mascara Soap & Glory Lip Balm SET Spot Gel Lip, Eye Cheek Shimmer Dainty Doll Eyeliners POSZUKUJE: Z uwagi na fakt posiadania zbyt duzej ilosc kosmetykow kolorowych poszukuje: kosmetykow do pielegnacji, lakierow do paznokci, kremow do twarzy, rak, stop, swieczek, olejkow do kominka, woskow olejkow do masazu, bobm do kapieli, szamponow, odyzwek, maseczek................. ...itp... wszysko do uzgodnienia..Daj znac to podam Ci moja "chciej liste"... Jezeli cos Cie zainteresowalo napisz do mnie… Jezeli chcesz zdjecie danego produktu daj znac.. Pozdrawiam serdecznie Yasmin ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Zdjecia wszystkich kosmetykow w filmiku na YT... Zapraszam do subskrybcji moj kanal:sparkleraindrop http://www.youtube.com/user/sparkler...ew=0&flow=grid filmik do wymianki: http://www.youtube.com/watch?v=VMuICn6ai-s | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 00:22 | #2 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: KWIECIEN - kosmetyki z UK Body Shop, Illamasqua, YSL i inne... NOWE NIEUZYWANE

hej,interesują mnie róże z famous, czy można prosić zdjęcie   ? moj wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 06:16 | #4 | 
| Kuźnia inspiracji | 

Dot.: KWIECIEN - kosmetyki z UK Body Shop, Illamasqua, YSL i inne... NOWE NIEUZYWANE

jeszcze raz: coś za: RBR foundation, TBS masełko kokosowe/czkoldada/grejpfrut TBS czarny eyeliner płynny i w kredce NYR pigment 3 z lewej (beż) | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 08:19 | #5 | 
| Zadomowienie | 

Coś u mnie za TBS masełko kokosowe/cytrynowe?

__________________ Moja wymiana kosmetyczna!!   Moje blogowanie Proszę odpisuj w moim wątku, ja odpiszę w Twoim!   | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 08:23 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

moze znajdziesz cos u mnie za korektor tbs i niektore maselka i pomadke tbs? odpisz u mnie w wątki... łink w podpisie  zajrzyj tez do mojego ciuchowego wątku mam tam sporo nowych rzeczy i butow   | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 09:08 | #8 | 
| Wtajemniczenie | 

Podoba mi się u Ciebie sporo rzeczy, može znajdziesz coś u mnie?

__________________ W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 09:15 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Z pięknego miasta 
				Przekupka: 523 pkt  / 99% pozyt. | 

nie wiem czy masz na wymianke rzeczy z filmiku jesli tak to moze znajdziesz cos za tbs metallic eyeliners bez brazu i srebra, pedzle next,fammous paletka tinseltown,eylure eyeliner czarny.

__________________ WYMIANA | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 10:00 | #11 | 
| Wtajemniczenie | 

hej interesują mnie produkty z Rouge Bunny Rouge oraz korektor TBS, znajdziesz coś może w moim wątku? Odpisz u mnie proszę   | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 10:01 | #12 | 
| Wtajemniczenie | 

cos u mnie?

| 
|     |   | 
|  2013-04-05, 10:29 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

moze cos za ST. TROPEZ Bronzing Mousse Skin Illuminator 
				__________________ CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 13:26 | #14 | 
| Zadomowienie | 

lip sheer lip shine 1 i 9 i konturowki do nich zapraszam do siebie ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- o nie  juz niedostepny | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 14:32 | #15 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Z pięknego miasta 
				Przekupka: 523 pkt  / 99% pozyt. | 

po dokladnym przegladnieciu interesuje mnie Rouge Bunny Rouge Primer ILLAMASQUA kredka ciemna niebvieska na zdjeciu/fimiku wyglada jak chabrowa lub tbs kredka niebieska i eylure eyeliner czarny. 
				__________________ WYMIANA | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 14:53 | #16 | 
| Wtajemniczenie | 

dostępne jest wszystko poza Hoolą, a jakie kolory są dokładnie podkładu i korektorów?

Edytowane przez eska89 Czas edycji: 2013-04-05 o 14:59 | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 16:33 | #19 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie? Kilka rzeczy mi się podoba   | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 16:43 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

coś za ROUGE BUNNY ROUGE Primer Luminous Skin Wand - Concealer i coś z TBS? 
				__________________  Ćwiczę  Dążę do wyznaczonych celów i zawsze je osiągam, to tylko kwestia czasu | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 16:55 | #21 | 
| Czekam na Ragnarok | 

Czy widzisz coś u mnie za któreś masełko lub balsam do ust TBS? Mianowicie interesuje mnie: Lip Balm Satsuma Lip Butter Lemon A nie masz tej guarany TBS co na filmiku? Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2013-04-05 o 17:06 | 
|     |   | 
|  2013-04-05, 17:02 | #22 | 
| BAN stały | 

| 
|     |   | 
|  2013-04-05, 22:06 | #23 | 
| Zakorzenienie | 

ST. TROPEZ Bronzing Mousse Skin Illuminator coś u mnie?   
				__________________ Ubrania i kosmetyki | 
|     |   | 
|  2013-04-06, 03:49 | #24 | 
| Zakorzenienie | 

zainteresowały mnie podkłady RBR oraz kredki Illamasqua, można o szczegóły prosić?

__________________ Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana | 
|     |   | 
|  2013-04-08, 12:41 | #25 | 
| Raczkowanie | 

.

| 
|     |   | 
|  2013-04-08, 13:24 | #26 | 
| Zakorzenienie | 

Wszystko jest aktualne  Spójrz na datę edycji. Nie lubię zakładać wątków co miesiąc. Po prostu edytuję jeden  Dokładam kosmetyki, a te które wymieniłam przerzucam do drugiego postu  ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Przecież nikt nie każe Ci przeglądać pięciuset stron  Wszystko co oferuję do wymiany jest w pierwszym poście  Jeśli masz ochotę zapraszam. | 
|     |   | 
|  2013-04-18, 22:29 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

Podoba mi się bronzer tbs, ale zdaję sobie sprawę, że był dużo droższy niż moja maska. Co byś powiedziała na maskę za któryś z balsamów do ust lub eyeliner czarny tbs?

| 
|     |   | 
|  2013-04-19, 18:40 | #28 | 
| Raczkowanie | 

hej! Podoba mi się: RBR Luminous Skin Wand - Concealer ST. Tropez Skin Illuminator Czy mogłabys powiedziec mi coś więcej na temat tych kosmetykow ? Nie znam firm   Oprocz tego chetnie przygarnełabym eyeliner TBS - nie do konca widzę na tym filmiku jakie są kolory ?  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=685490 | 
|     |   | 
|  2013-09-17, 14:35 | #30 | 
| Raczkowanie | 

Lip Balms – vanilla, watermelon, pink guava, mango, Satsuma, passionberry, strawberry, raspberry Lip Butters – lemon, mango, pink grapefruit, shea, coconut, chocolate Lip Stick – Lip Sheer Lip Shine: 4. Blueberry, 8.Peach | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.