|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
brąz dla wiosny?
jestem typowym latem, na głowie mam balejaż w odcieniach słomy i taki bardzo jasny prawie bialy, moj naturalny kolor ta szarawy blond, mam jasna cere (bardziej wpadajaca w niebieski odcien) i szaro-niebieskie oczy. znudzil mi sie moj kolor na glowie i zastanawiam sie czy jasny brąz by mi pasował? chodzi mi o cała glowe
![]() przesylam zdjecia koloru włosow ktore mi sie podobaja i ocencie ![]() jesli nie te odcienie brazu to jakie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: brąz dla wiosny?
Up !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Uważam, że pasowałby Ci ten kolor. Widziałam nieraz osoby z bardzo jasną cerą i włosami w ciepłych odcieniach brązu i wyglądały bardzo ładnie! Po prostu spróbuj. I pamietaj - włosy nie ręce, odrosną.
![]()
![]() |
#4 |
|
moze jeszcze ktoras sie wypowie? no dalejj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jezeli jestes latem, to żaden brąz ze złotym odcieniem i w ciepłej tonacji nie bedzie dla Ciebie dobrym kolorem, owszem brazik ale chlodny ,moze byc z refleksami fioletu, wisni , mahoniu, czekolady
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
dziekuje ci gaga
![]() ![]() zeby za bardzo nie ryzykowac kupie najpierw szampon na 24 mycia zeby zobaczyc jak bede wygladac w zimnym brazie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.