| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-04-21, 13:03 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | AUTO do ślubu - pilnie poszukiwane - ZAWIERCIE

Witajcie, czy ktoś może polecić mi tani wynajem auta do ślubu w okolicach Zawiercia? Możecie podać jakieś namiary?   Może ktoś ma pomysł jak zaoszczędzić na kosztach wynajmu auta? Czy ktoś wypożyczał auta z wypożyczalni (tzn. nie od osoby prywatnej a od dużej firmy, np w Kato)? | 
|     |   | 
|  2013-04-22, 12:25 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-07 Lokalizacja: Niebo z widokiem na raj 
				 | 

Dot.: AUTO do ślubu - pilnie poszukiwane - ZAWIERCIE

Nie jestem z tych rejonów, ale mój TŻ a i owszem   Wiem, że jego znajomej tata wynajmował limuzynę - niestety stawki nie znam oraz innych szczegółów, ale mogę podpytać. Z tego co kojarzę to nadal się tym zajmuje, choć ręki sobie uciąć nie dam   
				__________________ "Nie wierzę takim obrońcom przyrody, u których miłość do przyrody przeniknięta jest nienawiścią do człowieka." | 
|     |   | 
|  2013-04-22, 13:18 | #3 | 
| <3 <3 <3 Zarejestrowany: 2012-01 Lokalizacja: śląsk 
				 | 

A nie masz kogos w rodzinie z fajnym autm?? Może Was zawiezie do koscioła a później na sale    
				__________________ 25052013 <3 <3 Franek 15.12.2014 Zosia i Klara 08.12.2016 <3 | 
|     |   | 
|  2013-04-29, 16:55 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Och, aut to się tyle poprzeglądaliśmy co nigdy... wciąż szukamy...

| 
|     |   | 
|  2013-06-03, 19:25 | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-06 
				 | 

a może jakieś zabytkowe ?   mój znajomy ma fajnego trabancika  osobiście wolę dołożyć do zespołu albo fotografa jak płacić koło tysiaka za auto   | 
|     |   | 
|  2013-07-07, 12:07 | #6 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

Wynajem auta styl retro. Przewóz gości weselnych. Jeśli jesteś zainteresowany odwiedź naszą stronę i skontaktuj się. Działamy nie tylko w obrębie Tarnowskich Gór. !!! Bytom, Chorzów, Piekary Śląskie, Częstochowa i inne miasta na terenie całego kraju. Wykonujemy również wyjazdy zagraniczne. Pamiętaj u nas taniej niż u konkurencji. HenryTrans Przewóz osób http://www.henrytrans.pl Bytom – Sucha Góra ul. Strzelców Byt. 379 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.