| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-07-06, 00:03 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | Uczucie się wypala?

Cześć dziewczyny, nie wiem czy umieściłam wątek w odpowiednim dziale także z góry przepraszam.  Piszę do Was z moim problemem, wątpliwościami... Jestem z chłopakiem już niemal rok, towarzyszy mi w ostatnim czasie takie dziwne uczucie które nie wiem nawet jak opisać; jakbym przestała kochać. Uczucie zaczęło się wypalać? Jest mi z TŻ na prawdę dobrze i nawet jak o "nas" myślę, to nie wyobrażam sobie mojego życia bez niego. Jest w stosunku do mnie na prawdę cudowny, praktycznie się nie kłócimy. Wiem, że chcę z nim być już zawsze, ale z drugiej strony czemu te wątpliwości jeśli chodzi o uczucie? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Miałyście może kiedyś takie chwile zwątpienia? Co możecie mi w związku z tym poradzić? Pierwszym co powinnam w tym przypadku zrobić jest rozmowa z partnerem? Edytowane przez judge_ Czas edycji: 2013-07-06 o 00:05 | 
|     |   | 
|  2013-07-06, 06:53 | #2 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: z kupy gruzu 
				 | 

Dot.: Uczucie się wypala?

Cytat: 
 Ale tak - zaczęcie od rozmowy z partnerem to najlepszy pomysl. 
				__________________ Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ | |
|     |   | 
|  2013-07-06, 15:09 | #3 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2013-07-06, 16:59 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

niestety wg mnie to już koniec i nie ma sensu ciągnąć czegoś co umiera po roku. Jasne, można próbować, ale to dla mnie byłaby strata czasu.

| 
|     |   | 
|  2013-07-07, 23:23 | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

Dzięki za odpowiedzi dziewczyny. Na prawdę czuję, że jestem w dołku... Z jednej strony szczęśliwa gdy z nim przebywam, spędzam czas, no a z drugiej te towarzyszące wątpliwości. Ech.

| 
|     |   | 
|  2013-07-08, 11:56 | #6 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

skoro czujesz ze Go nie kochasz i jestes tego pewna w 100% to nie ciągnij tego w nieskonczoność, bo boisz sie samotności i z innych powodów. zranisz tym faceta, jak sie potem okaze ze nie kochałas go ale byłas bo z Nim z jakiegos powodu, lub obawy przed samotnością.

__________________ powoli wstaje   | 
|     |   | 
|  2013-07-08, 12:08 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-07 
				 | 

Ja myślę, że mogłaś pomylić zakochanie z kochaniem, w sensie, że już nie ma takich porywów miłości jak na początku, tych mega emocji, w Waszym przypadku to minęło. Jeśli coś do niego czujesz( a widać, ze tak jest, bo nie wyobrażasz sobie życia bez niego) to daj sobie jeszcze jedną szansę. Pogadaj z chłopakiem, może razem coś uda Wam się z tym zrobić. natomiast jeśli tak jak poprzedniczki mówiły, jesteś pewna, ze go nie kochasz, a jedynie nie wyobrażasz sobie, aby to INNA zajęła Twoje miejsce u jego boku, lub boisz się samotności, to to zakończ  głowa do góry!!!   
				__________________ Studentka  Rossmanoholiczka  Nerwus    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.