![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Witam serdecznie dziewczyny
Postanowiłem napisać tę wiadomość z ciekawości, zainspirowany opowieściami setek moich znajomych żyjących w UK. Czy to prawda, że polskie dziewczyny w UK generalnie wolą Kurdów, Pakistańczyków, Negrów i inne rasowo i kulturowo egzotyczne nacje od Polaków? Nasłuchałem się tylu bolesnych opowieści od przyjaciół o zdradach i tego typu związkach oraz o ich problemach ze znalezieniem dla siebie Polki - zwłaszcza o zdradach, że 90% wszystkich zdrad dzieje się tam za sprawą dziewczyn. Niektórzy nawet nazywają Polki "rasistkami", bo mając do wyboru islamistę, Murzyna i Polaka, z całą pewnością wybierze tych dwóch pierwszych
![]() W związku z tym mam pytanie: 1) Czy Polki zamieniają się w "żywe inkubatory" dla innych ras, by w ten sposób wyłudzać bardzo wysokie zasiłki na dzieci w UK? 2) Kiedy ta fascynacja innymi kulturami stała się wśród Polek tak masowym zjawiskiem? 3) Dlaczego 95% polskich facetów deklaruje, że za partnerkę chce mieć tylko Polkę? Dlaczego faceci nie są tak skorzy do łączenia się z Murzynkami i islamistkami? 4) Dlaczego wśród Słowaczek w UK procent dzieci urodzonych obcokrajowcom to 7%, wśród Estonek - 3%, wśród Niemiek - 1%, wśród Czeszek - 4,5%, a wśród Polek prawie 40%? (36% w 2011 roku, w 2012 będzie zdecydowanie więcej) Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dyskusji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Witam serdecznie dziewczyny
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41863276]na jakiej podstawie te badania? skad te wyniki?[/QUOTE]
Znalazłem jakiś artykuł w języku polskim - co dokładniejszych danych, to zrobię wkrótce pdf z raportu CIA factbook - dostęp do niego jest płatny i ograniczony. Źródła potwierdzające te informacje można znaleźć na oficjalnych stronach brytyjskiego rządu. Dane w w/w artykule pochodzą z 2011 roku, moje z 2012 - w 2012 Polki urodziły obcokrajowcom aż 36% dzieci - 29% w 2011. http://www.sfora.pl/Polki-na-emigrac...ajowcom-a46880 Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41863468]prowadzisz jakieś badania?[/QUOTE]
Jestem powiązany z ludźmi z nowojorskich think-tanków i interesuję się globalnym zjawiskami, zwłaszcza związanymi ze strukturą społeczeństw, aczkolwiek ukierunkowanych badań nie prowadzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
1) Być może ale ta skala nie jest tak powszechna jak piszesz. Czy warto dla pieniędzy robić pewne rzeczy? 2) Myślę że nie tylko Polki fascynuje egzotyka, inne nacje również. 3) Bo...Polki są na całym świecie znane jako świetne kandydatki na żonę? 4) ad .2? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
1) Być może ale ta skala nie jest tak powszechna jak piszesz. Czy warto dla pieniędzy robić pewne rzeczy?
Czy twoja teza opiera się na przekonaniu czy to tylko twoja opinia oparta na przypuszczeniach? 2) Myślę że nie tylko Polki fascynuje egzotyka, inne nacje również. Kobiety z krajów zachodnich ta "egzotyka" interesuje prawie wyłącznie w sensie seksualnym. Egzotyczny kochanek to świetna sprawa na krótki czas, przeważnie na wakacje, niemniej odsetek aborcji płodów wynikłych ze związków 'interracial' jest tam ogromna. Rzadko która Angielka czy Niemka decyduje się na założenie rodziny z Turkiem czy Pakistańczykiem. Wzrost populacji w tych grupach narodowościowych (Turcy, Pakistańczycy) odbywa się prawie wyłącznie wewnątrz ich środowisk. Tymczasem odsetek Polek decydujących się na urodzenie dziecka osobom innej rasy i przynależności kulturowej jest potężnie nadreprezentatywny - żadna inna nacja w UK nie ma tych skłonności aż tak totalnie posuniętych. 3) Bo...Polki są na całym świecie znane jako świetne kandydatki na żonę? Dominuje o was stereotyp "submissive wives" - żony, które w pierwszej kolejności myślą o zaspokojeniu potrzeb swoich partnerów. To dość dziwna opinia zważywszy, że w Polsce kobiety z każdym kolejnym pokoleniem zmieniają się w coraz większe "szelmy" - chodzi zwłaszcza o skłonność do zdrad swoich partnerów, tymczasem dla obcokrajowców zawieszają na kołku swoją godność jako kobiety i człowieka - wystarczy spojrzeć na angielskie fora z gatunku cuckold - bardzo duży odsetek kobiet, które przedstawiane są tam przez Anglików jako "slutwife" to z reguły Polki. Napisałaś też, że polskie kobiety są dziś "niezależne finansowo", dlatego wchodzą w tego typu związki. Ja zaryzykowałbym tezę zgoła odwrotną - wchodzą w te związki z powodów finansowych (dla pieniędzy swojego partnera lub zasiłków na dzieci) i/lub seksualnych, a także pod wpływem wszechobecnej propagandy multikulturalizmu obecnej we wszystkich magazynach dla kobiet - wierzą, że czarnoskóry kochanek podczas seksu myśli wyłącznie o kobiecie, że jego przymioty fizyczne umożliwiają mu odnalezienie G-spot itd ![]() Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
To nie prowokacja, tylko dane statystyczne. Niemniej dziękuję za wyrażenie swojej opinii. Pracujesz jako niania dla Brytyjczyków, głównie białoskórych, a nie dla Polek i ich egzotycznych mężów - mam rację? Jak więc możesz twierdzić, że twój zawód kwalifikuje cię do podważania oficjalnych danych brytyjskiego rządu i amerykańskich agencji?
Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przydałyby się też badania na temat tego jaki procent polskich mężczyzn na emigracji stara się wgłębić w kulturę danego kraju (włączając w to język, kontakty z innymi nacjami, niezamykanie się w polskim gronie). Polscy mężczyźni (vide Twoi koledzy) wraz z otwarciem granic nagle dostali porządnego kopniaka w tyłek. I bardzo dobrze. Byli bylejacy, Polki z braku laku się tym zadowalały, ale wraz ze wzrostem świadomości i poznaniem nowych kultur szybko się zorientowały, że nie muszą tkwić z kimś kto nie ma ani ambicji ani obycia. Dlatego tacy mężczyźni siedzą teraz i wymyślają teorie jakoby 90% Polek na emigracji zdradzało swoich partnerów.
![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
Polki szukające partnerów wśród obcokrajowców dość słabo znają język angielski - być może to sprawia, że nie zauważają intelektualnego niedomagania swoich egzotycznych partnerów? Poza tym z Twojej wypowiedzi wynika, że Polki wchodzące masowo w związki z obcokrajowcami reprezentują sobą coś więcej niż polscy faceci - nie bierzesz przy tym pod uwagę, że kobiecie o wiele łatwiej wejść w związek z obcokrajowcem, niż polskiemu facetowi z cudzoziemką. Wy macie do dyspozycji swoje waginy, tyłki i cycki - mówiąc kolokwialnie: możecie się po prostu wypiąć i czekać na penetrację, a Polacy mogą liczyć wyłącznie na własne umiejętności, wykształcenie, zaradność i ciężką pracę. A wybić się w obcym kraju jest wyjątkowo trudno. Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Bardzo mi przykro, że nie ubrałem tego w bardziej wysublimowane słownictwo, ale twoja wypowiedź o polskich mężczyznach także miała charakter prowokacyjny i obraźliwy, a ja wyznaję starą żydowską zasadę: "oko za oko, ząb za ząb" - reguła rodem z Bliskiego Wschodu, więc myślę, że dla sporego procenta Polek powinna być atrakcyjna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Odważne twierdzenie. Cytat:
Coś Ci nie wróżę długo pobytu tutaj z takimi poglądami. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41868516]Tylko tyle mamy do zaoferowania? Odważne twierdzenie.[/QUOTE]
Ale myślę, że prawdziwe dla ogromnego procenta Polek szukających mężów-cudzoziemców. Wartościowe Polki, które nigdy się nie prostytuowały, tudzież nie używały swoich kobiecych wdzięków w nieco mniej prostacki sposób dla zapewnienia sobie dostatniejszego życia, mogę policzyć na palcach jednej ręki z tych, które znam - a znam ich naprawę sporo - z różnych warstw społecznych, o różnych temperamentach i poziomie inteligencji. Mogę was pocieszyć jedynie tym, że są gorsze od was: np. Ukrainki, ale je jednak bardziej usprawiedliwia tragiczna sytuacja finansowa we własnym kraju. W Polsce nie jest jeszcze aż tak beznadziejnie. Wartościowe Polki nie muszą emigrować, bo w Polsce żyje im się po prostu dostatnio i dobrze. Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Uwierz mi, nie znam kobiet które muszą używać swych wdzięków bo nie mają nic innego do zaoferowania. Mają i to dużo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41868733]zanim Cię zlinczują i zablokują powiem jedno.[/QUOTE]
To tutaj panuje aż taka straszna cenzura treści, które nie wpisują się w samolubny charakter polskich "feministek"? ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41868733]Uwierz mi, nie znam kobiet które muszą używać swych wdzięków bo nie mają nic innego do zaoferowania. Mają i to dużo. ![]() To "dużo co mają do zaoferowania" to jak rozumiem taka przystawka do wdzięków? ![]() Jeśli już z taką lubością posługujecie się retoryką feminizmu i oceniacie się nadzwyczaj wysoko, prezentując przy tym polskich chłopców jako niegodnych waszych wdzięków, to postawcie się w ich roli i swoją karierę i pozycję w społeczeństwie budujcie w pocie czoła bez używania tyłka w charakterze trampoliny ![]() Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
myslałam, że można z Toba porozmawiać, ale szkoda moich nerwów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
zasad panujących w społeczeństwie statystyki sytuacji na emigracji to o czym tu z tobą rozmawiać ? A moze ktoś cię skrzywdził, ze taki zal masz do kobiet ?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ja sie spotkalam z taka opinia, ze polacy faceci za granica o siebie nie dbaja, dlatego polki wybieraja kazdego innego. Moze im palma odbija do głowy w wielkim swiecie..... ^^ mam kilku znajomych w UK (płec meska) i fakt, sa zapuszczeni...
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Wspolczuje facetom w PL. Wrocilam teraz na jakis czas do domu i sami kawalerzy w tym miescie siedza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Jako obywatel RP nie życzę też sobie, żeby te kobiety po zajściu w ciążę z gorszymi rasami, wracały kiedykolwiek do kraju ze swoimi kolorowymi dziećmi. Niestety takie zjawisko, mimo wysokich zasiłków na dzieci w UK, też ma miejsce i bardzo mnie to niepokoi. Żydowska idea multikulti jest skierowana głównie do warstw plebejskich i oparta na zwierzęcych instynktach dość kiepsko prowadzących się kobiet. Nie mam zamiaru dzielić swojego kraju z ludźmi, których genetyka działa w charakterze intelektualnego i cywilizacyjnego handicap'u. Polska nie musi iść za przykładem takich krajów jak Szwecja, UK, Niemcy czy Francja. Nie mam nic przeciwko związkom polskich kobiet z przedstawicielami innych ras i kultur, pod warunkiem, że już nigdy nie wrócą do Polski. Polskie kobiety wiążące się z białymi obcokrajowcami - białymi Niemcami, Anglikami, czyli ludźmi z tego samego kręgu cywilizacyjnego, traktuję zupełnie normalnie i pozytywnie - tak jak Polki wiążące się z Polakami i im rzecz jasna nie odmawiam prawa powrotu do kraju ze swoim potomstwem w przyszłości. Przez wieki polskie kobiety pokroju "wyzwolonych" i "niezależnych" emigrantek parzyły się z Żydami - dziś Polska musi się z tego powodu zmagać z problemem kilku milionów mischlingów o podwójnej lojalności i żydowskich korzeniach - i ten problem przekłada się na wszystkie ekonomiczne, socjalne i polityczne problemy w Polsce. Myślę, że tym razem - my faceci - powinniśmy zadbać o to, żeby nasze kobiety nie robiły za reproduktory genów murzyńskich, pakistańskich i kurdyjskich - wyłącznie na terytorium naszego kraju. Co robicie za granicą, to wasza prywatna sprawa. Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 16:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41870669]niech zgadnę, Twoja ulubiona książka to ''Mein Campf''?[/QUOTE]
Nawet nie potrafisz tego poprawnie napisać. Twój kolorowy luby pewnie też ma z tym problemy. Możesz mi wierzyć, że marzyłabyś o takim życiu, jakie miały Niemki w Trzeciej Rzeszy - otoczone kultem, bezpieczne, kochane przez swoich chłopców, rodzące dzieci dla sławy i potęgi swojego kraju. Nasza generacja została tego brutalnie pozbawiona, a wy musicie upadlać się z kolorowymi w poszukiwaniu utraconego szczęścia. Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;41870761]Wizaż to nie miejsce dla sfiksowanych faszytów.[/QUOTE]
Wizaż to miejsce dla sfiksowanych autodestrukcyjnych młodych polskich kobiet z mózgami wypranymi przez ideę multikulti stworzoną przez żydowskich intelektualistów celem fizycznej likwidacji białej rasy. Moje gratulacje z powodu przynależności do "elitarnego" klubu. Wiesz, że w Izraelu murzynów przebywających na terytorium kraju kastruje się zgodnie z obowiązującym prawem, a islamistów traktuje się w charakterze tarcz strzelniczych? Jak myślisz - dlaczego? Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
wańka wstańka
|
Mnie jest szkoda czasu na tłumaczenie komuś, kto mnie obraza czegokolwiek.
Jest mnóstwo publikacji na ten temat, badań zrobionych- tam się wielu ciekawych rzeczy dowiesz. Np. tego, ze nie ma ludzi kolorowych. ![]()
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Dla mnie ta mapka oparta na obiektywnych badaniach psychiatrycznych to ideologiczny wyznacznik : http://postimg.org/image/cyft2u6ip/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Niemcy wiaza sie z innymi narodowosciami ktore maja inny kolor skory albo religie. Nie jest to wcale taki zadki przypadek. Sama sobie wybralam na meza niemca a nie polaka ;o) ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
nie wiem jak wy moje drogie panie, ale ta dyskusja jest ponozej mojej godnosci. Zglosilam gada, bo inaczej tego osobnika nie mozna nazwac. Jakis rasista seksualny czy jak... Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2013-07-19 o 17:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Ten twój "Niemiec" to jak rozumiem o innym kolorze skóry? Co za niespodzianka..
![]() Cytat:
Seksualna rasistka to ty, bo preferujesz ciemnoskórych wobec białych. ![]() Muzułmanie i negry w Niemczech na wysokich stanowiskach to mikroskopijna mniejszość, którą liczy się w dziesiątkach. Doszli w życiu do czegoś, bo korzystali za darmo z niemieckich uniwersytetów i byli wychowywani w rodzinie złożonej przynajmniej z jednego białego rodzica. Edytowane przez Andrzej28 Czas edycji: 2013-07-19 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.