|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() MARION zimne bandaze podczas menstruacji?
Witam serdecznie, moje pytanie brzmi nastepujaco - czy ktoras z was nieumyslnie zastosowala zimne bandaze MARION podczas miesiaczki? Przyznaje z bolem serca, ze nie doczytalam opisu producenta do konca i niestety kiedy sie zorientowalam bylo juz za pozno. Okres zaczal mi sie wlasciwie dzisiaj, moje miesiaczki bywaja dosyc skape na samym poczatku. Zastanawiam sie, czy moga wystapic jakies efekty uboczne i dlaczego stosowanie takich bandazy podczas menstruacji jest odradzane.
Z gory prosze o nie wypisywanie madrych komentarzy o tym, jak to glupio postapilam. Stalo sie i tyle, kazdemu moze sie przytrafic, a jak wiadomo madry Polak po szkodzie ![]() Edytowane przez 9b546f0483daa1ef432d6272f349cddbd55350e2_67f458fbbd1f9 Czas edycji: 2013-07-28 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: MARION zimne bandaze podczas menstruacji?
wydaje mi się że nic nie powinno CI się dziać. W szczególności że były to zimne bandaże. Jakbyś użyła jakiś mega rozgrzewających to wtedy mogłoby być gorzej, a tak bądź dobrej myśli, nic się dziać nie powinno : ))
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
bardzo dziekuje za odpowiedz
![]() minelo juz kilka godzin i nic sie nie dzieje, wiec jestem dobrej mysli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
oo to super : ) najważniejsze to też się nie nakręcać, wiesz, zaboli i od razu jakaś panika :P
jak nic sie nie działo, to nic się już nie powinno daleć dziać : ))
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.