|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Złote oko i srebrne dodatki?
Hej. Potrzebuję pomocy i opinii
![]() Co o tym sądzicie??- Spodobał mi się pewien makijaż ( załączam) i chciałabym taki wykonać na wesele , albo chociaż podobny . Tylko mam dylemat, ponieważ mam sukienkę koloru łososiowego/morelowego która ma kamyczki, niby przeźroczyste, ale podkład mają srebrny, czyli są jakby srebrne brylanciki ( kwadraty, elipsy itp, różne kształty, są wszyte w sukienkę) a makijaż jest ze złotym cieniem. Mój typ urody to zima taka jak np Penelope Cruz, ciemne oczy ,włosy, usta. Cała stylizacja jest niby ciepła, łososiowa sukienka, beżowy żakiet i i buty, i tutaj torebka( prawdopodobnie czarna torebka ze srebrnym łańcuszkiem, bo innej nie posiadam) i biżuteria raczej srebrno-szara ( jakieś kolczyki bransoletka) i tutaj w dodatkach i biżu już zimne odcienie. Wiem, że makijaż ma pasować do urody, do koloru oczu itp, a nie do ubioru, ale nie wiem czy to złoto ze srebrem nie będzie się gryzło. A z racji srebrnych kamyczków na sukience, nie mogę mieć złotej biżuterii. Jak myślicie? będzie pasował taki makijaż? Czy może złoto zamienić na beż? Nie chce dawać srebra na oko bo mnie "ozimni" a jednak chcę mieć 'ciepłe' spojrzenie ![]() ![]() Edytowane przez afrodytek Czas edycji: 2013-07-12 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Złote oko i srebrne dodatki?
myślę, że nie ma przeszkód, żeby zestawić złoty makijaż z taką kreacją
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ten makijaż nie jest na tyle intensywny, żeby to złoto wybijało się znacząco i kontrastowało z kamyczkami na sukience
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja myślę, że będzie to fajnie wyglądało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.