|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pytanie dotyczące brwi
Witam a więc jestem chłopakiem i mam pytanie dotyczące brwi, według mnie są one za grube no i przede wszystkim za ciemne co nie pasuje mi do chociazby koloru włosów, dlatego chcialem spytac czy warto zafarbowac je aby byly jasniejsze? Bo jakos mnie to irytuje... tu fotka (sorry za takowe jej wycięcie
![]() http://images61.fotosik.pl/26/93d206b50f1ede07gen.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie dotyczące brwi
broń boże nie farbuj, jeszcze wyjdą rude. Osobiście nie widzę problemu z Twoimi brwiami. Są normalne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie rób bo wyjdzie jeszcze gorzej. Brwi sa grube, fakt, ale u facetów to nie wygląda zazwyczaj źle. Jeśli chodzi o kolor też nie widzę problemu. Ale jeśli Ci to jakoś bardzo przeszkadza to pójdź do kosmetyczki. Nic na własną rękę bo jako facet zapewne masz o tym blade pojęcie i jeszcze sobie zrobisz krzywdę.
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Można iść do kosmetyczki żeby minimalnie wyregulowała je(tylko bez przesady), ale nie farbuj , bo zazwyczaj widać że są farbowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.