|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Muzyka rockowa
Witam. Chciałam przedstawić Wam moją twórczość, poniekąd moją, bo cover. Ale sama nagrałam, sama zaśpiewałam, sama znalazłam podkład i sama wstawiłam na YT, więc poniekąd moja własna Zapraszam do wysłuchania. Jeżeli chcecie ocenić - oceńcie za pomocą łapek, komentujcie. A jeżeli Wam się podoba mój głos i "aranżacja" - subskrybujcie. Niebawem pojawią się nowe kawałki, poza tym ostro ćwiczę, dopracowuje i powoli nagrywam mój autorski kawałek. Tak, że zapraszam na mój kanał, po suba i posłuchanie dobrego głosu
http://www.youtube.com/watch?v=G_M8F_vq_wM |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Muzyka rockowa
Bez przesady z tą poniekąd "Twoją" twórczością
. W tym przypadku nie jest to żadna twórczość, a wykonawczość. Powalająca logika - to, że sama zaśpiewałaś, sama nagrałaś, nawet podkład sama znalazłaś [:brawo: !!!11oneone] pozwala Ci na sugerowanie, że działania te mają coś wspólnego z własną twórczością? Dobrz, jeśli zaś mowa o samym wykonaniu, to mnie nie zachwyca [wyprzedzając pytania - nie, ja nie potrafię lepiej ]. Zwłaszcza porównując z oryginałem [nie sposób tego uniknąć]. Być może to w głównej mierze kwestia aranżacji, ale brakuje mi tu mocy, jakoś anemicznie Ci to wyszło .
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Odechciewa się nawet wchodzić w ten link czytając to. A już w ogóle na koncu tekst odrzuca. Nie dla każdego "dobry głos= dobry głos" - nie wszyscy myślą tak samo na daną rzecz.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ha ha ha ha ha
|
To ćwicz, ćwicz, może w przyszłości będzie lepiej, bo na razie to trochę fałszujesz. Ale powodzenia!
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Dupy nie urywa, staniki nie latają. Brzmisz (może tylko akurat tak wyszło tutaj, nie wiem) mocno przeciętnie, całkiem poprawnie, ale bez szału.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Dobrze, że założyłaś ten wątek. Z Twojego opisu wynika, że jesteś super hiper, ale wizażanki sprowadzą Cię do parteru. Nie, nie urywa
Nadal ćwicz ostro
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

. W tym przypadku nie jest to żadna twórczość, a wykonawczość. Powalająca logika - to, że sama zaśpiewałaś, sama nagrałaś, nawet podkład sama znalazłaś [:brawo: !!!11oneone] pozwala Ci na sugerowanie, że działania te mają coś wspólnego z własną twórczością? Dobrz, jeśli zaś mowa o samym wykonaniu, to mnie nie zachwyca [wyprzedzając pytania - nie, ja nie potrafię lepiej
]. Zwłaszcza porównując z oryginałem [nie sposób tego uniknąć]. Być może to w głównej mierze kwestia aranżacji, ale brakuje mi tu mocy, jakoś anemicznie Ci to wyszło
.