|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomocy!
Mam pewien dylemat. Dotyczy on pewnego chłopaka, który zakręcił mi w głowie. Od dłuższego czasu zauważyłam (w sumie nie tylko ja), że zaczął się patrzeć i miałam wrażenie, iż daje mi pewne znaki. Było naprawdę wiele sytuacji, które dosyć rzucały się w oczy. Byłam pewna, że coś z tego będzie. Napisałam do niego, chociaż naprawdę było ciężko mi to zrobić, ale ten odpisał, że mnie w ogóle nie kojarzy. Jestem pewna tego, że dawał mi znaki, czasami nawet uśmiechał się i krążył specjalnie w pobliżu. Wcześniej takie sytuacje się nie zdarzały, bo jest on chłopakiem raczej niedostępnym dla wielu dziewczyn i najzwyczajniej w świecie takie sytuacje " olewał ". Nie wiem, co o tym myśleć. Zależy mi na poznaniu jego charakteru i nie rozumiem o co przez ten cały czas chodziło. Odpuściłabym sobie, jeśli wiedziałabym, że widziałam to tylko ja, bo wtedy mogłabym stwierdzić, iż mi się wydaję, ale tak nie było. Dawał mi wyraźne nadzieje.
Edytowane przez arwenaweg Czas edycji: 2013-07-19 o 23:59 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Hrodebert
|
Dot.: O co mu chodzi?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!
Cytat:
Sama miałam kiedyś taką sytuację z drugiej strony - mojego przyjaciela zaczął wypytywać jego kolega o mnie, bo podobno patrzyłam na niego zalotnie i uśmiechałam się, zawsze kiedy koło niego przechodziłam. Problem w tym, że w ogóle gościa nie znałam i nie kojarzyłam. I na pewno z nim nie flirtowałam.
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Był już kiedyś taki wątek o znakach...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Kobieta zakochana 100% zachowań faceta zawsze będzie interpretować na swoją korzyść. Tai lajf. Pan zapewne nawet nie pomyślał o tym, żeby dawać Ci znaki.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie o tym wątku pomyślałam
ZnakiAutorko, gdyby chłopak był zainteresowany, to odpisałby Ci inaczej.
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli facet Ci sie podoba, to pewnie do jego zachowania sobie wiele dopowiedziałaś.
Może po prostu lubi się gapić na dziewczyny, więc i na Ciebie również się patrzył? Tak jak na wiele innych, zapewne... Bo jak widac, nawet nie wie kim jesteś. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro nie kojarzy to niestety..
ja to widzę,że często kobiety mylą podejscie faceta.Sama nawet mylę.W ogole teraz trochę paranoja w tym swiecie się robi,bo facet zaczepia i w ogole a to się okazuje ";nie byciem" zainteresowanym. Makabra.. Bądź tu mądry.
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Tylko kobieta jest w stanie dorobić tyle ideologii do "znaków" od faceta
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie, faceci też potrafią :P
Poza tym sama nie raz byłam w takiej sytuacji, że facet się gapił, na pewno mi sie nie wydawało, że patrzył się bardzo wiele razy i uśmiechal, zaczepial a później się okazywało, że w stosunku do wielu wielu innych dziewczyn zachowuje się dokładnie tak samo, a niektore z nich już sobie coś wyobrażaly... tacy są faceci... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

I na pewno z nim nie flirtowałam.

Znaki