|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Calineczka - potrzebna Wasza pomoc:)
na Sylwestra wybiorę się prawdopodobnie na "bal przebierańców"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Calineczka - potrzebna Wasza pomoc:)
Cytat:
![]() Ale moze to ci sie przyda: http://images.google.pl/images?hl=pl...r=&sa=N&tab=wi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
zayontzu to ten warunek jest już spełniony
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hmmm...Myślę, że najlepsza byłaby jakaś zwiewna sukieneczka, najlepiej do kolan, ładne baletki pod kolor..no nie wiem, myślę, że Calineczka nie jest taka charakterystyczna, żeby dało się coś innego wymyśleć..
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Calineczka - mała kobietka o jasnych włosach. Delikatna, zwiewna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a może jakieś propozycje co do stroju-tzn. zdjęcia sukieneczek?? zastanawiałam się czy w jakimś sklepie znajdę taką sukieneczkę czy lepiej pójśc do secondhandu i tam pobuszowac (chociaż tez wątpię).
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja sobie wyobrażam Calineczke tak: Niebieska, lub jasnożółta sukieneczka do kolan albo i krótsza, taka w stylu lat 50 z białym okrągłym kołnieżykiem. Może 2 kitki albo warkoczyki na bok? Baletki na nóżki i słodki, delikatny makijaż- różowiusie policzki.
Jaki masz kolor włosów? Bo tak sobie pomyślałam o przebraniu się za Pipi. Nawet jeśli nie masz rudych włosów, to Pipi miała wiele charakterystycznych rzeczy, więc coś by się dało zrobić. Warkocze- a w nie wsunięte druty postawione na boki. 2 inne skarpety, spódniczka- może ogrodniczka? Dużo pomarańczy, czerwieni, mocnych i różnych kolorów ![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem blondynką i do tego chłodnym typkiem. no w sumie fajny pomysł, ale motywem imprezy są 'typowe' bajki, a Pipi to chyba raczej postać książkowa ![]() ![]()
Nie staraj sie zrozumieć wszystkiego, bo wszystko stanie się niezrozumiałe... Edytowane przez Martiq:) Czas edycji: 2005-12-21 o 16:31 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ide szukać zdjęć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja wyobrażam sobie strój Calineczki tak:
- sukienka w pastelowym kolorze/ róż lub błekit, może być zielona/, na dole rozkloszowana, z wystająca biała haką, rękawki krótkie z pufkami. -Włosy albo rozpuszczone, ale pofalwane z wiankiem lub spięte w tzw. koszyczek dookoła głowy + kwiat wpięty w oklicach ucha. -Buciki balerinki najbardziej mi pasuja do całości. -Makijaż lekki, ale za to błyszczący, a więc cienie perłowe, błyszczyk i róż rozświetlający ![]() lub... wersja bardziej sexy sukienka podobna ale np. nieco krótsza + pończszki i busiki na obcasie. Wtedy w makijązu możnaby się pokusic także o jakiś element nieco bardziej drapieżny, np. robiąc kreseczki lub tak wymodelować oczy , by przybrały "koci" wygląd. Włosy mogą być spięte w fantazyjną fryzurę, ale kwitay nadal powinny sie pojawić. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No to tak:
http://allegro.pl/show_item.php?item=78441053 - tylko bez tej róży http://allegro.pl/show_item.php?item=77122252 - to by nawet mogło być i wzorek taki kwiatowy ![]() http://www.thegremlin.com/SB/16210sb.JPG - rysunkowa Calineczka, ![]() Zapomniałam o butkach i fryzurce ![]() ![]() Gdybyś się bardzo uparła to można wypożyczyć kostium z teatru np., albo z wypożyczalni o ile coś takiego istnieje ![]() Dobra jak narzie mam tyle, reszty będę szukać trochę później, bo nauka wzywa ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ja do tego wszystkiego dołozyłabym jeszcze jakieś skrzydełka na placach , takie delikante, jakos tak mi sie to kojarzy
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
dziękuję bardzo za rady
![]() Malinko miłej nauki i oby łatwo szła ![]() tak, zgadza się- mam grzywkę. włosy mocno wycieniowane- najdluższe poza ramiona-prawie do łopatek, najkrótsze do ucha. ehh mało czasu zostało, trzeba szybko kombinowac. w przyszłym tygodniu zaczynam rajd po sklepach (jakbyście przypadkiem coś interesującego znalazły to dajcie znać ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.