|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czy pasują mi zakolanówki + jakie buty?
Hej dziewczyny! To mój pierwszy wątek i pierwszy dzień na wizażu
![]() ![]() ![]() Dlatego proszę o radę, bo jesteście w tym najlepsze! Bądźcie MAKSYMALNIE SZCZERE czy moje nogi się do tego nadają..? ![]() Chylę czoła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy pasują mi zakolanówki + jakie buty?
masz bardzo ładne nogi tyle że mi bardzo nie podobają się zakolanówki. Nie wiem czy są teraz modne (kiedyś chyba tak ale w zimie raczej były modne) ale moje zdanie na ten temat jest takie że nie wszytko co modne jest ładne a druga sprawa to jest taka że jeśli Ci się podobają to ok ale na pewno nie noś czegoś tylko dla chłopaka. Ubieramy się i chodzimy w tym czym się najlepiej czujemy a nie dla kogoś. Mi to zestawienie zupełnie nie pasuje. Dodatkowo masz bardzo jasną skórę a czarny kolor tylko to podkreśla. Przydałyby się tez podwinięte spodenki np. takie (modne w tym sezonie) https://www.google.pl/search?q=spode...ml%3B590%3B393
ogólnie wydaje mi się że zakolanówki to raczej nie na lato tylko w chłodniejsze dni, w tedy dobierasz czarne rajstopy np.https://www.google.pl/search?q=zakol...ml%3B800%3B600 ale i tak wybór należy oczywiście tylko do Ciebie (każdy ma przecież inny gust) Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Troszkę ciężko na tych zdjęciach ocenić Twoje proporcje ciała, dobrze by było gdybyś zrobiła sobie zdjęcie całej sylwetki. Moim zdaniem te butki są w porządku, nawet z jeansowymi szortami, do tego jakaś fajna biała koszula lub inna bluzka, kardigan, z dodatków może być pasek albo duży naszyjnik
![]() ![]() Ps. Widziałam nawet ciekawą opcję z trampkami więc wszystko jest możliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jazzówki są takie sobie z zakolanówkami. Trampki byłyby spoko, nawet balerinki miały by większy potencjał.
natomiast zkolanówki Ci pasują, w każdym razie opierając się na tych zdjęciach mogę tak stwierdzic :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Bardzo dobrze wyglądasz w zakolanówkach ale jazzówki kompletnie do tego nie pasują. Wydaję mi się, że bardziej odpowiednie były by do tego zwykłe trampki przed lub za kostke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Masz ładne nogi, ani nie grube, ani nie kościste
![]() ![]() Jazzówki nawet pasują, ale chyba lepsze zwykłe, czarne trampki do kostki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.