|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Copyraptor
|
Pogaduchy ciemną nocą i bladym świtem
...co ja poradzę, że najlepiej mi się pracuje po północy? No nic. Ale lubię czasem dać odpocząć oczom i głowie - w ciągu dnia robię to wchodząc na moje ulubione wątki na wizażu, ale w nocy nic się nie dzieje, wątki przeczytane, postów nowych brak...
![]() A nie wierzę, że żadna z wizażanek nie ma takiego trybu funkcjonowania jak ja, no niemożliwe przecież ![]() Skoro teraz, o 4:17, oczęta me widzą: Aktualnie buszujących Wizażanek: 1 683 to na pewno znajdzie się grupka osób chętnych na nocne pogaduchy o wszystkim i o niczym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy ciemną nocą i bladym świtem
Mnie rodzice wyzywają, że jestem wampirem, bo wolę w nocy siedzieć przed kompem/ pisać pracę/ jeść itp niż wstać bladym świtem i się tym zająć.
Dla mnie noc jest 1000 x bardziej czaderska, bo spokój , cisza i ten specyficzny klimat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() W sumie pomyślałam jeszcze, że wątek nada się dla wizażanej z innej strefy czasowej ![]() Dla mnie wstawanie bladym świtem to jakaś abstrakcja, bladym świtem to ja się kładę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Masz chyba jeden z bardziej charakterystycznych nicków na tym forum ![]() No wlaśnie ja też się kładę zazwyczaj bladym świtem, w nocy robię zawsze to co inni normalni ludzie w dzień.. Dziwne stworzenie jestem ![]() Mój też ma na odwrót, o 23 oczy mu się lepią i marudzi, że idzie spać. Przynajmniej jest pełen spokój nocą! Swoją drogą chodząc do szkoły żyłam trochę jak zombie, spałam w nocy z 4h max a resztę odsypiałam po powrocie do domu, ale nie umialam zmusic się do chodzenia spać o normalnej porze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Copyraptor
|
U mnie jest przerywany pełen spokój - TŻ śpi mi za plecami i czasem przebudza się, żeby pomarudzić, że mam iść spać
![]() ![]() Ych, ja trochę staram się jednak zapewnić sobie tych 7-8h snu, bo to dobrze wpływa na zdrowie...więc czasami, jak mam na rano coś załatwić, to łykam melatoninę i staram się w ciągu dnia zmęczyć, żeby wieczorem szybko paść ![]() Ale czasem, jak dzisiaj, nie. Mam na 8 do chirurga, no i tak koło 3 stwierdziłam, że i tak musiałabym wstać o 6.30, więc nie ma sensu się kłaść ![]() Ale za to dużo zrobiłam - pokończyłam zlecenia, zrobiłam korektę artykułów, porozsyłałam maile... ![]() A, dziękuję za komplement na temat nicku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
![]() Ja też prace do szkoły zaocznej pisałam nocą. Praca z gegry miała mieć od 4-7 stron, a ja strzeliłam ponad 100 ![]() Ale super mi się pisało. Kiedyś moje życie zaczynało się nocą. Siedziałam przy kompie, czytałam książki, sama trochę pisałam. Nawet na spacery z psami wychodziłam po północy- oczywiście jak było ciepło. Teraz za bardzo czas mi nie pozwala, bo mam pracę 3 zmianową. Ale taki klimat jest cudowny, najlepiej się wtedy pisze opowiadania ![]() Jak w zeszłym roku wiosną miałam na rano do pracy, wstawałam o 4.00, a o 4.30 już siedziałam w ogródku i coś robiłam ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Elwirka-Elmirka :D
|
Polska jest 9 h do przodu? Łał
![]() Ja mam dzisiaj wyczekane wolne ![]() ![]() ![]() Oczywiście, standardowo: wczoraj upał, a dzisiaj niebo elegancko zachmurzone ![]() Wystawiłam papugi ![]() Jaka pogoda u Was?
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a dlaczego tu nikogo nie ma?
kto nie śpi, w tę pięknie pachnącą letnią noc? ![]()
"Then I kiss your eyes and thank God we're together And I just wanna stay with you In this moment forever, forever and ever" ![]() Aerosmith - I don't wanna miss a thing Kiedy nie jestem zakochana jestem nieznośna. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.