wystaj±ce ¿y³y na rêkach - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-04-29, 21:08   #1
paulinka516
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 33
Question

wystaj±ce ¿y³y na rêkach

zawsze jak nosze co¶ ciê¿kiego lub np. gram w siatkówke to dos³ownie ¿y³y na rêkach wychodza mi na wierzch...wygl±da to tragicznie i zastanawiam sie czy to nie jest co¶ gro¼niego. JEsli kto¶ zna sposób aby temu zapobiedz to by³a bym wdziêczna za pomoc ...
paulinka516 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-04-29, 22:20   #2
Juka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 169
Dot.: wystaj±ce ¿y³y na rêkach

Nie martw sie to naturalna reakcja organizmu na oddanie ciepla na zewnatrz, kiedy jest Ci goraco to zyly "wychadza na wierzch" a kiedy jest zimno to chowaja sie zeby zatrzymac cieplo.
Juka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-04-30, 09:10   #3
Momo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 520

Niestety,to chyba taka nasza uroda - te¿ mam ¿ylaste rêce

Kobieta zmienn± jest...moje hobby
http://www.zapiskiroztrzepane.pl/

Awatar - made by Momo
Momo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-17, 11:10   #4
libra22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 035
GG do libra22

podbijam
Ja zawsze mia³am problem z wystaj±cymi ¿y³ami i to nie tylko wtedy jak noszê co¶ ciê¿kiego, czy gram w siatkówkê CZy jest na to jaki¶ sposób ????
Pare dni temu chodzi³am z ch³opakiem i ogl±dalismy pier¶cionki zareczynowe no i my¶la³am, ¿e spalê siê ze wstydu przed t± ekspedientk± gdy mia³am przymierzyæ ¶liczny pier¶cionek na swoje ¿ylaste paluchy .
Niech mnie kto¶ przytuli
Stary 2007-03-17, 11:33   #5
Nati femme fatale
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 449

Cytat:
Napisane przez libra22 Poka¿ wiadomo¶æ
podbijam
Ja zawsze mia³am problem z wystaj±cymi ¿y³ami i to nie tylko wtedy jak noszê co¶ ciê¿kiego, czy gram w siatkówkê CZy jest na to jaki¶ sposób ????
Pare dni temu chodzi³am z ch³opakiem i ogl±dalismy pier¶cionki zareczynowe no i my¶la³am, ¿e spalê siê ze wstydu przed t± ekspedientk± gdy mia³am przymierzyæ ¶liczny pier¶cionek na swoje ¿ylaste paluchy .
Niech mnie kto¶ przytuli

No ju¿ dobrze.
Ja wprawdzie nie mam ¿ylastych samych palców, ale d³onie i przedramiona owszem, a to dlatego, ¿e mam bardzo jasn± karnacj± i skórê prawie przezroczyst±, no có¿ pogodzi³am siê z tym, dobrze przynajmniej, ¿e nie mam do tego wielkich ³ap, jak facet, krzywych paluchów i multum odcisków

tu znajdowa³ siê podpis mojego ex-mê¿a o tre¶ci:
dok³adnie, kochanie, dok³adnie(zna³ moje has³o) wiêc...Tobie(skoro zgadzasz siê z powy¿szym cyt.pana Shaw) pozostaje znale¼æ sobie tak± niepiêkn±!mo¿e Ciê nie zdradzi
Nati femme fatale jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-17, 12:58   #6
Pulpecja:)
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 727

Cytat:
podbijam
Niech mnie kto¶ przytuli
W³a¶nie dlatego nigdy siê nie zarêczê
nie do¶æ,¿e mam ¿ylaste d³onie, to do tego s± ca³kowicie podziurkowane przez ig³y (pozosta³o¶ci po moich czêstych wizytach w szpitalach). Okropno¶æ.

Ale skoro wybierali¶cie ju¿ pier¶cionek zarêczynowy to T¯ Ciê kocha i za³o¿ê siê o kilogram cukierków,¿e Twoje d³onie absolutnie mu nie przeszkadzaj±
Stary 2007-03-17, 14:02   #7
Asia31
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 827

Cytat:
Napisane przez paulinka516 Poka¿ wiadomo¶æ
zawsze jak nosze co¶ ciê¿kiego lub np. gram w siatkówke to dos³ownie ¿y³y na rêkach wychodza mi na wierzch...wygl±da to tragicznie i zastanawiam sie czy to nie jest co¶ gro¼niego. JEsli kto¶ zna sposób aby temu zapobiedz to by³a bym wdziêczna za pomoc ...
Mam to samo,ale przyzwyczailam sie do tego i nie przeszkadza mi to.

MILEGO DNIA
Asia31 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2007-03-17, 14:12   #8
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Cytat:
Napisane przez Nati femme fatale Poka¿ wiadomo¶æ
No ju¿ dobrze.
Ja wprawdzie nie mam ¿ylastych samych palców, ale d³onie i przedramiona owszem, a to dlatego, ¿e mam bardzo jasn± karnacj± i skórê prawie przezroczyst±, no có¿ pogodzi³am siê z tym, dobrze przynajmniej, ¿e nie mam do tego wielkich ³ap, jak facet, krzywych paluchów i multum odcisków
Dziêkujê Ja pewnie mam takie ¿ylaste d³onie, bo mam bardzo cienk± skórê I pewnie dziêki mojej "wspania³ej" urodzie bede mia³a szybko zmarszczki Ahh...jak nie urok to...

Cytat:
Napisane przez Pulpecja:) Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie dlatego nigdy siê nie zarêczê
nie do¶æ,¿e mam ¿ylaste d³onie, to do tego s± ca³kowicie podziurkowane przez ig³y (pozosta³o¶ci po moich czêstych wizytach w szpitalach). Okropno¶æ.

Ale skoro wybierali¶cie ju¿ pier¶cionek zarêczynowy to T¯ Ciê kocha i za³o¿ê siê o kilogram cukierków,¿e Twoje d³onie absolutnie mu nie przeszkadzaj±
Zarêczysz zareczysz
P.S. Wygra³a¶ kilogram cukierków

Cytat:
Napisane przez Asia31 Poka¿ wiadomo¶æ
Mam to samo,ale przyzwyczailam sie do tego i nie przeszkadza mi to.
Mi przeszkadza coraz bardziej, to chyba jaka¶ obsesja bo patrzê kobietom na d³onie
Stary 2007-03-17, 14:23   #9
Nati femme fatale
Zadomowienie

Cytat:
Dziêkujê Ja pewnie mam takie ¿ylaste d³onie, bo mam bardzo cienk± skórê I pewnie dziêki mojej "wspania³ej" urodzie bede mia³a szybko zmarszczki Ahh...jak nie urok to...
Ja siê tylko obawiam, ¿ebym na staro¶c nie mia³a takich przera¼liwie chudych r±k z obwis³± skór±(mówiê na to grabie), jak Pani Fra³ na za³±czonym obrazku, bo bêdê wtedy dzieci straszyc.
Mo¿e zaczniemy stosowac krem liftinguj±cy, póki jeszcze czas
Chocia¿, ja ju¿ mam faceta, to nie muszê siê w takim razie podobac

dok³adnie, kochanie, dok³adnie(zna³ moje has³o) wiêc...Tobie(skoro zgadzasz siê z powy¿szym cyt.pana Shaw) pozostaje znale¼æ sobie tak± niepiêkn±!mo¿e Ciê nie zdradzi
Stary 2007-03-17, 14:52   #10
agabil1
nabija na KOPIÊ kopistów.
okrutnica jaka¶...

Wiadomo¶ci: 36 317
GG do agabil1

Cytat:
podbijam
Niech mnie kto¶ przytuli
nie zadrêczaj siê
Przy delikatnej i jasnej skórze ¿y³y s± widoczne, mam to samo od dziecka trzeba siê przyzwyczaiæ, gdy d³onie s± zadbane nikt naprawdê tak nie zwraca uwagi na te ¿y³y

agabil1 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-17, 16:01   #11
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Cytat:
Napisane przez Nati femme fatale Poka¿ wiadomo¶æ
Ja siê tylko obawiam, ¿ebym na staro¶c nie mia³a takich przera¼liwie chudych r±k z obwis³± skór±(mówiê na to grabie), jak Pani Fra³ na za³±czonym obrazku, bo bêdê wtedy dzieci straszyc.
Mo¿e zaczniemy stosowac krem liftinguj±cy, póki jeszcze czas
Chocia¿, ja ju¿ mam faceta, to nie muszê siê w takim razie podobac
haha dobry sposób ja na dodatek mam strasznie such± skórê
A moje kochanie nie zwraca na to uwagi, ale czasami jak siê przygladam naszym d³oniom to jego s± ³adniejsze od moich

Cytat:
Napisane przez agabil1 Poka¿ wiadomo¶æ
nie zadrêczaj siê
Przy delikatnej i jasnej skórze ¿y³y s± widoczne, mam to samo od dziecka trzeba siê przyzwyczaiæ, gdy d³onie s± zadbane nikt naprawdê tak nie zwraca uwagi na te ¿y³y
Widoczne to jeden problem...ale moje s± strasznie wystaj±ce oooo nawet teraz je widze grube i wystaj±ce. Na dodatek mam suche d³onie i bardzo czesto robia mi siê czerwone Eh wiem wiem...nie ma co sobie problemów stwarzaæ, w koñcu ludzi siêgaj± wiêksze nieszczê¶cia no ale wiadomo...ka¿da chce byæ piêkna i podobac siê nie tylko sobie
Stary 2007-03-17, 16:07   #12
Wtajemniczenie

Cytat:
Zarêczysz zareczysz
P.S. Wygra³a¶ kilogram cukierków
to ja poproszê czekoladowe
Stary 2007-03-17, 17:23   #13
CzarnyElf
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 792

Tez tak mam-jasna skora przezroczysta i widoczne zyly na rekach i nogach-nawet na twarzy zauwazylam ostanio zylke-taka juz nasza uroda-ja nie zwracam na to uwagi
CzarnyElf jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-17, 17:30   #14
agabil1
nabija na KOPIÊ kopistów.
okrutnica jaka¶...

Wiadomo¶ci: 36 317
GG do agabil1

Cytat:

Widoczne to jeden problem...ale moje s± strasznie wystaj±ce oooo nawet teraz je widze grube i wystaj±ce. Na dodatek mam suche d³onie i bardzo czesto robia mi siê czerwone Eh wiem wiem...nie ma co sobie problemów stwarzaæ, w koñcu ludzi siêgaj± wiêksze nieszczê¶cia no ale wiadomo...ka¿da chce byæ piêkna i podobac siê nie tylko sobie
moje te¿ wystaj± nie tylko po wysi³ku fizycznym . Nie ma siê czym za³amywaæ

agabil1 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-17, 17:34   #15
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Cytat:
to ja poproszê czekoladowe
na jaki adres podes³aæ

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Poka¿ wiadomo¶æ
Tez tak mam-jasna skora przezroczysta i widoczne zyly na rekach i nogach-nawet na twarzy zauwazylam ostanio zylke-taka juz nasza uroda-ja nie zwracam na to uwagi
mi ostatnio znajomi wyszukali now± ¿y³ke... wyskakuje mi na nosie gdy siê ¶miejê
Obiecujê, ¿e ja ju¿ te¿ nie bêde zwracaæ na to uwagi

Cytat:
Napisane przez agabil1 Poka¿ wiadomo¶æ
moje te¿ wystaj± nie tylko po wysi³ku fizycznym . Nie ma siê czym za³amywaæ
Nie bêde Dziêkujê

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-17, 18:54   #16
Wtajemniczenie

Cytat:
na jaki adres podes³aæ

mi ostatnio znajomi wyszukali now± ¿y³ke... wyskakuje mi na nosie gdy siê ¶miejê
Obiecujê, ¿e ja ju¿ te¿ nie bêde zwracaæ na to uwagi

Nie bêde Dziêkujê

Ja mam takie ¿y³ki na... biu¶cie Nie muszê dodawaæ jak to wygl±da?

wiesz co do tych cukierków.. mo¿e lepiej nie.. bo nie do¶æ,¿e z ¿y³kami to jeszcze gruba bêdê.
Stary 2007-03-17, 20:01   #17
Anitka11
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 203
GG do Anitka11

Ja tez mam ¿ylaste rêce i do tego czasami wyskakuj± mi jakie¶ czerwone plamki. Nie zwraca³am nigdy na to uwagi a¿ pewnego dnia mój kolega stwierdzi³, ¿e mam dziwne d³onie i do tego zawsze zimne No i po tym co mi powiedzia³ to siê trochê zmartwi³am i zaczê³am ogl±daæ d³onie wszystkich kole¿anek. I stwierdzi³am, ¿e moje szczup³e kole¿anki tez maj± widoczne ¿y³y i czerwone plamki (chocia¿ plamek maj± mniej). Wiec sobie pomy¶la³am, ¿e szczupli tak maj±, ale ostatnio w autobusie widzia³am szczup³± dziewczynê i mia³a ¶liczne bez ¿ylaste d³onie. No i teraz nie wiem sk±d te ¿y³y
Stary 2007-03-17, 20:16   #18
kiciulec
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 001
Send a message via Skype™ to kiciulec

Hmm, a ja wygl±dam jakbym ¿y³ nie mia³a. Wszystko ³adnie piêknie, ale do czasu.. Wczoraj rano mia³am krew do badañ pobieran±.. Z 5 minut mi ¿y³ szukali, ¿eby siê wkuæ. Dodam, ¿e niczego tak siê nie bojê jak igie³, szczepenia, zastrzyków, pobierania krwi itd.. W koñcu z odsiecz± przysz³a mama(pielêgniarka). Pomaca³a mi rêkê chwilê i mówi do pani co mi krew pobieraæ ma: "Tutaj k³uj", a pielêgniarka: "ale napewno tutaj jest ¿y³a?", na to moja mama: "jest, jest, ju¿ wiele razy z niej korzysta³am" Nie uciek³am chyba tylko ze strachu
kiciulec jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-17, 20:35   #19
Anitka11
Zakorzenienie

GG do Anitka11

Przynajmniej jedna zaleta siê znalaz³a
A mo¿e jeszcze s± jakie¶?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-17, 22:34   #20
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Pulpecja widze, ¿e te¿ Ciê mania odchudzania na wiosnê dorwa³a ja jako¶ siê zmuszam i zmuszam i siê zmusiæ nie mogê...ale wiesz...tak jak pisa³a Anitka, mo¿e tylko chudzielce maj± wystaj±ce ¿y³y wiêc pare kilogramów, mo¿e by nam pomog³o
Anitka ja tam ¿adnych zalet nie widzê wygladam jakbym ca³e ¿ycie w kamienio³omach pracowa³a Ale jak pisa³a agabil1 pozostaje nam chyba tylko przestaæ biaduliæ i to zaakceptowaæ ale wiecie...jakby która¶ znalaz³a jaki¶ sposób, to wiecie gdzie mnie szukac
Pozdrawiam "¿ylaste" wiza¿anki
Stary 2007-03-18, 00:06   #21
Wtajemniczenie

Cytat:
Pulpecja widze, ¿e te¿ Ciê mania odchudzania na wiosnê dorwa³a ja jako¶ siê zmuszam i zmuszam i siê zmusiæ nie mogê...ale wiesz...tak jak pisa³a Anitka, mo¿e tylko chudzielce maj± wystaj±ce ¿y³y wiêc pare kilogramów, mo¿e by nam pomog³o
Anitka ja tam ¿adnych zalet nie widzê wygladam jakbym ca³e ¿ycie w kamienio³omach pracowa³a Ale jak pisa³a agabil1 pozostaje nam chyba tylko przestaæ biaduliæ i to zaakceptowaæ ale wiecie...jakby która¶ znalaz³a jaki¶ sposób, to wiecie gdzie mnie szukac
Pozdrawiam "¿ylaste" wiza¿anki
nee, to raczej nie mania odchudzania (silna wolna nie ta ) ale zdrowy rozs±dek.. chocia¿, gdybym dzi¶ w domu mia³a kasê to w tej chwili by³abym po konsumpcji du¿ej pizzy na szczê¶cie kasy nie wyci±gnê³am i skoñczy³o siê na ogóreczku

Ja nie do¶æ,¿e mam du¿e (bleh) d³onie, ¿ylaste, pok³ute, to do tego mam takie jakby, nie wiem jak to napisaæ, szerokie pory na nich? pory to bardziej na twarzy,ale nie wiem jak inaczej to wyt³umaczyæ.
Nienawidzê moich d³oni, dlatego kocham d³ugie rêkawy Mogê siê zas³aniaæ.
Stary 2007-03-18, 00:23   #22
kamiks
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 330
GG do kamiks Send a message via Skype™ to kamiks

Ja tez mam dosc duze dlonie (po tatusiu zrezt±... ) i strasznie ich nie lubê....Zawsze siê trochê wstydzilam ze w porownaniu z rowiesnikami mialam lapska wielkie strasznie
A teraz jeszcze na dodatek jak by³am w ci±zy rêce zrobily mi sie strasznie zylaste, nie tylko dlonie, ale i wyzej, do lokcia. Fakt faktem, ze w ciazy bardzo spadalam na wadze, ale myslalam ze po urodzenia dziecka jakos wszystko wroci do normy..a tu guzik- zadnej poprawy...Dziecko juz 5 miesiecy prawie ma, a moje rece nadal jak u robola...
Stary 2007-03-18, 10:45   #23
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

No ja te¿ mam du¿e d³onie te¿ po tatausiu jak widze d³onie moich drobnych kole¿anek to najchêtniej chodzi³abym ca³y rok w rêkawiczkach
Pulpecja mnie na pizze dwa razy nie trzeba zapraszaæ i choæ mia³am te¿ wczoraj ochote (jak codzieñ zreszt± ) to na szczê¶cie mój facet nie mia³ przy sobie gotówki Ale tak powa¿nie to przyda³aby mi siê kuracja odchudzaj±ca przez miesi±c krêci³am siê po forum fitness i nawet 2 kilo schud³am, ale chyba za s³aba ma silna wola
Stary 2007-03-18, 11:04   #24
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja te¿ mam du¿e d³onie te¿ po tatausiu jak widze d³onie moich drobnych kole¿anek to najchêtniej chodzi³abym ca³y rok w rêkawiczkach
Pulpecja mnie na pizze dwa razy nie trzeba zapraszaæ i choæ mia³am te¿ wczoraj ochote (jak codzieñ zreszt± ) to na szczê¶cie mój facet nie mia³ przy sobie gotówki Ale tak powa¿nie to przyda³aby mi siê kuracja odchudzaj±ca przez miesi±c krêci³am siê po forum fitness i nawet 2 kilo schud³am, ale chyba za s³aba ma silna wola
ja na tym forum to siê krêcê ¶rednio dwa dni co dwa miesi±ce.
ale jak widzê jak dziewczyny siê odchudzaj±, æwicz± to od razu robiê siê zmêczona i my¶lê o pizzy...
bo muszê siê przyznaæ ..
'cze¶æ jestem Pulpa... jestem pizzoholiczk±...'

jak kiedy¶ bêdê musia³a obr±czkê kupowaæ to chyba rozmiar 22 :P ( tzn. nie mam pojêcia jaki to jest, bo pier¶cionków nie noszê) ale moje kole¿anki kupuj± 16, czasem siê zdarzy jaka¶ 18, a palce maj± malutkie.
O ja biedna...
Stary 2007-03-18, 11:31   #25
Nati femme fatale
Zadomowienie

Cytat:
ja na tym forum to siê krêcê ¶rednio dwa dni co dwa miesi±ce.
ale jak widzê jak dziewczyny siê odchudzaj±, æwicz± to od razu robiê siê zmêczona i my¶lê o pizzy...
bo muszê siê przyznaæ ..
'cze¶æ jestem Pulpa... jestem pizzoholiczk±...'

jak kiedy¶ bêdê musia³a obr±czkê kupowaæ to chyba rozmiar 22 :P ( tzn. nie mam pojêcia jaki to jest, bo pier¶cionków nie noszê) ale moje kole¿anki kupuj± 16, czasem siê zdarzy jaka¶ 18, a palce maj± malutkie.
O ja biedna...

Ja mam rozmiar 9 serdecznego palca i w ogóle ma³e d³onie, wiêc sobie dziewczynki wyobra¼cie, jak u mnie te ¿y³y sie prezentuj±, a te¿ siêgaj± do ³okcia

Stary 2007-03-18, 11:42   #26
syntagma
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 509

Mi tam nigdzie zyl nie widac co prawda - ale u facetow mi sie to podoba Zboczenie takie male Wiele dziewczyn to obrzydza wiem..
syntagma jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-03-18, 11:56   #27
Nati femme fatale
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez syntagma Poka¿ wiadomo¶æ
Mi tam nigdzie zyl nie widac co prawda - ale u facetow mi sie to podoba Zboczenie takie male Wiele dziewczyn to obrzydza wiem..

Eeee tam facetowi to w³a¶nie pasujePracowite ³apki

Stary 2007-05-26, 14:26   #28
feminista
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 54
GG do feminista

Drogie Panie! Przejmujecie sie czym¶, co dla wielu facetów jest najbardziej seksowne. dla mnie ¿y³y widoczne na kobiecych d³oniach i stopach s± szalenie seksowne i znam co najmniej kilkadziesi±t osób, które te¿ tak reaguj±, jak ja. Niektórzy sie do tego nie przyznaja ale to prawda! Nie wyobra¿am sobie innej partnerki.
Jesli ktos nie wierzy, to jest nawet strona wielbicieli takich kobiet:
http://www.yorgac.freeservers.com/index.html
Sprawdxcie i zobaczcie ilu mê¿czyzn o Was marzy!!
feminista jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-05-26, 18:49   #29
Anitka11
Zakorzenienie

GG do Anitka11

Pierwsze s³ysze
S³abo znam angielski, ale co¶ tam przeczyta³am o wampirach
Czy ja mam siê zacz±æ baæ?
Stary 2007-05-27, 14:57   #30
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 811

Cytat:
Napisane przez Juka Poka¿ wiadomo¶æ
Nie martw sie to naturalna reakcja organizmu na oddanie ciepla na zewnatrz, kiedy jest Ci goraco to zyly "wychadza na wierzch" a kiedy jest zimno to chowaja sie zeby zatrzymac cieplo.
Oby to byla racja, bo od wczoraj takie cos u siebie zauwazylam .
Chociaz wcale nie jestem po wysilku fizycznym, hmm... Mam nadzieje ze to zniknie za jakis czas, bo wczesniej dlonie mialam normalne.
Velvet Acid Kitty jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.