|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Co to może być
Sprawa jest trochę krępująca,ale dziś niedziele,nie mam jak wybrać się do lekarza i wariuję z nerwów.Otóż od wczoraj rana mam biegunkę,wciągu dnia znacznie się nasiliła,jak tylko pomyślę o czymś stresującym to fruu do łazienki,w piątek byłam akurat na badaniach krwi,bo ostatnio słabo się czułam i jutro na pewno zawitam u lekarza z wynikami i odnośnie mojej dolegliwości,ale mój problem jest całkiem inny,w nocy siłą rzeczy 'wstrzymywałam się jak mogłam' i przez to towarzyszył mi ból brzucha i ogromny ból w plecach/krzyżu,następnie ból ten przeszedł mi jakby do uda,które teraz ciągle mnie boli przy chodzenie,leżeniu etc. czy powinnam się tym martwić,czy jednak może to normalne zjawisko?
![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co to może być
lepiej isc do lekarza niz wymyslac sobie choroby, ale nie martw sie -jakiekolwiek ja mam zawsze objawy to tez poszukuje w internecie coz to za tajemnicza choroba moze byc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.