|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
redukcja u matki polki. help
witam,
jestem 2,5 roku po porodzie. (CC) w ciagu tych 2 lat schudłam zaledwie 8kg.obecnie waga pokazuje 60.9 w porywach do 61.9 przy 168cm ćwiczę regularnie od 2 lat. są to różne programy treningowe od Jillian poprzez insanity, nowy focus t-25 a także programy siłowe w domu z obciążeniem 2x10kg. Oprócz tego spacery, rower, rolki. Dieta....wszelkie gazowane, fas foody,słodkie to juz nie moja bajka od dłuższego czasu, zdarzają się jakies wieczory z frytkami ale jest to naprawdę od "święta" posiłki staram się robić zdrowo, bez panierki na bułce tartej, tylko robione w kombiwarze, ostatnio obtaczam w płatkach kukurydzianych jak mam smaka na panierkę. jem 3 główne posilki, z przekąskami mam problem największy, bo po prostu zapominam....lubię bardzo koktajle i często je pije. kolacje ost to serek wiejski z warzywami, nie chcę mi sie chleba ciemnego nawet jeść. waga od paru msc stoi, nie idzie w górę (na szczęscie) ale w ogole nie spada. jestem lekko przytłoczona ponieważ wymiary tez nie spadają w ogole mimo treningów. najgorzej jest z brzuchem jednak i to moja bolączka. załączam zdjecia sylwetki oraz co się dzieje jak się schylam. Nie chcę tego, wiem,że to skóra luźna i tłuszcz. co jeszcze robić.... Edytowane przez stokrotka170 Czas edycji: 2013-07-31 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: redukcja u matki polki. help
Nie pomogę. Może Cię to pocieszy, ze mam kilka cm mniej, ok 1kg więcej i mój brzuch wygląda niemalże identycznie. Nie mam pomysłu co z nim zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie pociesza mnie to.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie piszesz, jak dokładnie wygląda Twój jadłospis. Możesz dać przykładowy opis? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.