|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dietetyczne dania?
https://www.youtube.com/user/92Anulka
Podobają się Wam pomysły? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dietetyczne dania?
Za dużo rzeczy na tej stronie się wyświetla i chyba różnych użytkowników a nie tylko Ciebie. I nie wiem o co dokładnie chodzi, może wklej link bezpośrednio do tego co chciałaś pokazać? To twoje nagrania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja uważam że nie ma diety cud ale co do dietetycznych dań to jest ich mnóstwo. Najważniejszy jest zdrowy rozsądek
w kwestii odchudzania uważam, że nie można tego traktować jako coś przemijającego, bo grozi nam efekt jojo dlatego zacznijmy traktować nasze życie poważnie i zacznijmy się odzywiać zdrowo, na pewno poczujemy się lżej i zdrowiej
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
W przeciągu dwóch lat schudłam 20 kg i to nie samą dietą ale ćwiczeniami zapisałam się też na kurs tańca. To naprawdę dużo daje. Fakt 20kg w 2 lata to nawet nie kilogram w miesiąc więc trudno było mi dostrzec efekty od razu, no ale teraz widzę je nie tylko ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Żeby zobaczyć przesłane filmy, trzeba wejść na górze w zakładkę "filmy", inaczej pokazuje całą aktywność użytkownika (łącznie z komentarzami do innych filmów, subskrypcjami itp).
Co do Twoich nagrań- podobają mi się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.