![]() |
#1 |
BAN stały
|
Czy nie posunąłem się za daleko?
Mam do Was takie pytanie, które może wydać się dziwne. Byłem ostatnio na imprezie domówce, gdzie była piękna dziewczyna z którą świetnie mi się rozmawiało. Było dużo alkoholu, wszyscy byliśmy pijani. A. poprosiła mnie, żeby zabrać ją do toalety, bo zrobiło jej się źle. Tak naprawde to już była w bardzo ciężkim stanie, więc ją zaprowadziłem i chyba wymiotowała. Później zabrałem ją do pokoju i położyłem na łóżku. Po chwili zasnęła, a mnie tak fajnie się na nią patrzyło, że postanowiłem wykorzystać sytuację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
multitasking ninja
|
Dot.: Czy nie posunąłem się za daleko?
Cytat:
![]() Jakbym się dowiedziała, że ktoś nowo poznany robił mi masaż stóp, kiedy byłam nieprzytomna, czułabym do tej osoby ogromny niesmak.
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dobrze wiesz, że posunąłeś się za daleko. Wg mnie jak prawdziwy, rasowy debil. Już samo myślenie pt. "chciałem jakoś wykorzystać sytuację, nie chciałem zmarnować okazji" Cię obciąża i jest bardzo niefajnym myśleniem. Normalny facet by na coś takiego nie wpadł, tylko przykrył dziewczynę i ewentualnie pilnował, aby nic jej się nie stało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
"czy sex oralny byłby gwałtem" OMG. nie mam pytań
![]() ![]() ![]() A gdyby Ciebie wykorzystała jakaś brzydka, gruba i stara baba po pijaku to byłbyś zadowolony? [wybaczcie za słownictwo, ale trzeba to mu jakos zobrazować]
"Mężczyźni są jak alkohol: wyrzekanie się ich jest ascezą, która niesie ze sobą rozgoryczenie, rozkoszowanie się nimi jest sposobem na życie, który rozjaśnia dzień powszedni, uzależnianie się od nich jest... głupotą." co Cię ujęło/ujmuje w TŻ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497112 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie tak posunąłeś się za daleko i w takiej sytuacji seks oralny tak-byłby gwałtem
![]() I Twoje myślenie, że nie chciałeś jej skrzywdzić ale TYM BARDZIEJ nie chciałeś zmarnować okazji. O masakra. Coś z Tobą nie tak, weź się nad sobą zastanów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zachowałeś się jak jakiś zboczeniec, naruszyłeś jej prywatność i ogólnie nie wiem jak normalnemu facetowi może przyjść do głowy coś takiego. Tzn przyjść to jeszcze, ale żeby to robić? jezu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
No dobra, ale ten masaż stóp to miałabyć jakaś przyjemnośc dla K. Myslalem, ze bedzie w porzadku, a tu się okazuję, że zrobiłem niewiadomo co. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
No posunąłes sie za daleko. Ja bym sie wkurzyła na jej miejscu jakbym sie dowiedziała.
Co do pytania o seks, no jaja sobie robisz? Gdyby cie jakis facet wykorzystał, bo byłes pijany , albo masaz stóop by ci robił, bo w sumie tak fajnie spisz? I zgadzam sie z Doris, szkoda było nie wykorzystac okazji... brak słow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiłeś to jak dziewczyna właśnie się zrzygała i kręciło jej się we łbie, na pewno miała ochotę na masaże stóp i minetkę jestes po prostu obleśny, skrajnie. Aż strach mieć takiego kogoś w gronie znajomych |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Czyli gdy widzisz świetne ciacho na ulicy to nie myślisz jaki fajny facet i co by bylo gdyby do czegos doszlo? Przeciez nic nie zrobilem zlego, a uwierz mi, ze niektorzy maja gorsze mysli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o ten masaż to trochę mnie dziwi wasza reakcja, no ale ok będę wiedział na przyszłość. Chciałem dobrze, wyszło źle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
multitasking ninja
|
Cytat:
Obleśne.
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
No to jestem zboczeńcem. Pewnie nic nie pamięta, więc zrobie tak jak mówisz i ją gdzieś zaproszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Ale chciałeś dobrze dla siebie, nie dla niej, bo ona leżała półprzytomna i jej to żadnej przyjemności nie sprawiło. I tu jest pies pogrzebany: wyciągasz argument z tyłka, że "chciałem dobrze", tylko nie umiesz przyznać, że myślałeś w tym momencie tylko i wyłącznie o sobie. Zero empatii. W dodatku nie umiesz się przyznać do błędu, pewnie zawsze będziesz miał jakieś "ale". Ciekawe co byś poczuł, jakby Ci jakiś facet zrobił masaż stóp w takie sytuacji i się tym podniecał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Wracając do pytania z tytułu. Tak, posunąłeś się i radziłabym ci się mocno walnąć w głowę i trzymać się z dala od pijanych dziewczyn, bo zapewne te trzeźwe same by pouciekały
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ależ owszem, jesteś zboczeńcem. Wykorzystałeś nieświadomość drugiej osoby. A jeśli zmyślasz sytuację to tym bardziej jesteś zboczeńcem bo widocznie czerpiesz z tego jakąś przyjemność
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Jaja sobie robisz?
A wielu by potraktowało jak gwałt sama znam jednego, który prawie tak został zgwałcony. No ale jak jakaś większa 3 razy niż Ty babka, która by Ci się wydawała obleśna Cię przyciśnie i siłą weźmie to też Ci powiem, że masz się cieszyć ![]() Zresztą w wielu(jak nie w większości) wypadków kobiety i mężczyźni mają nieco odmienne podejście do seksu i musisz być idiotą żeby tego nie wiedzieć. Cytat:
![]() Współczuję tej pannie ewentualnej znajomości rozpoczynającej się od kłamstwa z facetem o takich dziwnych i chorych poglądach na te sprawy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Też znam faceta, któremu trafiło się coś takiego i teraz trochę nie lubi chodzić na imprezy i takie tam haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
ten masaż stóp to było coś złego, jakby mnie jakiś zboczur pijaną zaczął dotykać po stopach to bym od razu wytrzeźwiała i go w łeb walnęła.
obleśne. chyba wam upały zaszkodziły, zboki jedne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jesteś dziwny.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() co do oralnego - daje zaklad że postawiłbyś ją na równe nogi ![]() I miałbyś przeje** ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Masz tok myślenia jakiegoś zboczeńca (taka okazja, trzeba wykorzystać!), a nie normalnego faceta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Albo jesteś nastoletnim
![]() Chciałeś dobrze? Ale dla kogo, bo na pewno nie dla niej. Za nic nie chciałabym mieć do czynienia z taką... osobą jak Ty, gdybym się wówczas ocknęła albo dowiedziała, co zrobiłeś... Ale ja to też jestem nieźle stuknięta, żeby się produkować i gadać do trolla... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Na miejscu tej dziewczyny raczej bym nie była zadowolona masażem wykonanym przez obcego faceta....;/ a co do sexu oralnego i gwałtu...serio?! masz jakieś wątpliwości......? oczywiście, że to podchodzi pod gwałt......
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
opis jak stworzony przez jakiegos zboka. wiec jestes zbokiem. fu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Wielu mężczyzn poprosiłoby o powtórkę.
![]() Wg mnie posunąłeś się za daleko. Ja czułabym się nieswojo, gdybym dowiedziała się o takim incydencie i poważnie zastanowiła się nad kieliszkiem wódki na innych imprezach. Skoro ona nie wie o tym co zaszło to lepiej jej nie informuj i więcej tego nie rób.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.