|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() seks z mało znanym mężczyzną
Witam ..
od dłuższego czasu mam ochote na seks z facetem którego poznałam jakiś czas temu ( spotkalismy sie 3 razy ). nic wielkiego nie robiliśmy na tych spotkaniach. male macanko i całuski. wiem ze chciał się ze mną bzyknąć :happy ( nie powiedział tego wprost ) ale ja nie chciałam poniewaz byłby to moj pierwszy raz a stracenie dziewictwa z nieznajomym nie jest raczej marzeniem dziewczyny. lecz teraz jak mam juz to za sobą ichce sie z nim spotkac - jest dalej wolny i poświrować troszkę z nim Lecz nie jestem pewna czy jak sie z nim prześpie nie bedzie mnie uważać za jaką puszczalską - ja sie za taką nie uważam, to moj pierwszy raz gdy obcy facet mnie tak pociga ze na samą myśl mam kisiel w majtkach. to raczej ludzkie lecz nie wiem co mam robić. i dodam jeszcze tylko ze jestem młoda i świerza w tych sprawach - byłam tylko z jednym facetem w łózku ( bylismy razem 3 lata ) moje pytanie do was: czy uważacie ze kobiety które mają chęć na przygodny seks z nieznajomym to dziwki? co zrobiłybyście na moim miejscu? bzyknęły przystojniaka czy olały swoje libido? Faceci : a wy co myslicie o takich kobietach ? powinny zaspokajac swoje potrzeby i nie myslec o tym co druga osoba pomysli czy odwrotnie? z góry dziekuje wam za rade Edytowane przez madame pucha Czas edycji: 2013-08-01 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
multitasking ninja
|
Dot.: seks z mało znanym mężczyzną
Cytat:
Rób to, na co masz ochotę i z czym się dobrze czujesz. Jeśli będziesz się czuła komfortowo uprawiając seks z gościem, którego ledwo znasz - why not ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
gdyby mi trafiła się taka kobieta potraktowałbym ją przedmiotowo i wole nie pisać co bym z nią zrobił bo to nie jest cenzuralne.
Ogólnie to nie stawiałbym na pierwszym miejscu jej przyjemności tylko swoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: seks z mało znanym mężczyzną
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego HTC Desire C za pomocą Tapatalk 2
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, to Twoja decyzja co robisz i z kim, jeśli będziesz się dobrze czuła i nie będziesz się potem wstydzić tego, że poszłaś do łóżka z kolesiem, krórego nie znasz zbyt dobrze to okay, Twoja sprawa. Osobiście uważam, że to co najmniej dziwne...
Edytowane przez milkandsugar Czas edycji: 2013-08-02 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Autorko, jak ci nie wstyd!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Dla mnie to nie jest dziwka, ale inteligencją nie grzeszy.
Spotkałam się kilka razy (nie)stety z taką opinią wśród facetów, że jak kobieta jest taka szybka to jest puszczalska. Ale oczywiście im to nie przeszkadza, żeby sobie pobzykać ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Takie kobiety to nie są dziwki, ale do porządnych, dojrzałych kobiet też im daleko. Choć dla wielu mężczyzn i kobiet w naszej kulturze takie osoby są dziwkami, więc pewnie nie raz się z taką opinią spotkasz, jeśli będziesz praktykować seks z nieznajomymi. Lepiej znajdź stałego partnera, będzie zdrowiej, bezpiecznej, przyjemniej, z szacunkiem
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
multitasking ninja
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Gorszy miałbym stosunek do dziewczyny, która zmusza się przez trzy miesiące do nie przespania się "żeby nie wyjść na łatwą" niż taką, która sięga po to na co ma ochotę. Nie można przesadzać i w jedną jak i w drugą stronę tak czy inaczej. Byle był dyskretny ten chłopak
![]() Uzbrój się w antykoncepcję i do boju ^^ Spanie z nieznajomymi to trochę takie tabu. Bardzo dużo ludzi to robi ale nikt się nie przyznaje bo reakcje społeczeństwa są nienormalne. Nie przejmuj się innymi, co sobie pomyślą itd. Zwracaj uwagę na to czego ty chcesz, czy ten chłopak jest tego warty (dyskretny i podoba ci się) i co zrobisz jeśli zajdziesz w ciąże. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszysz się jak pusta nastolatka, że chciał się z Tobą bzyknąć, a przynajmniej ja to tak odbieram. Najpierw mówisz, że jesteś dziewicą, a zaraz potem masz to już za sobą czy co, bo nie bardzo rozumiem...? Uważam, że zarówno kobieta jak i mężczyzna mają prawo do przygodnego seksu z nieznajomym, jednakże na Twoim miejscu wstrzymałabym się. Nie sugerują się przekonaniami, że kobieta która prześpi się z nieznajomym jest dzwiką,a facet macho bo zaliczył którąś z kolei, ale odpowiedz sobie na pytanie: czy chciałabyś aby Wasza znajomość dalej się rozwijała i co sądzi ten facet na temat kobiet, które lądują z nim w łóżku po tak krótkiej znajomości? ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A faceci bzykający się z 'puszczalskimi' laskami są 'puszczalscy' dokładnie w takim samym stopniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hmmm...
Jestem facetem, już nie dzieciakiem, mam ponad 30 lat. Mam obawy, czy cały ten temat nie jest prowokacją, ale może jestem przewrażliwiony. Jeśli nie jest to prowokacja to poniżej moja opinia. MADAME PUCHA: po dokładnym przeczytaniu kolorowego posta wnioskuję, że dziewczyna nie jest dziewicą i nie ma zamiaru stracić dziewictwa z nieznajomym, miała faceta przez 3 lata, lecz się z nim rozstała, jest singielką, która ma ochotę na seks z mężczyzną, który ją pociąga. Ogólnie nie mam nic przeciwko seksowi z osobą, której nie zna się specjalnie dobrze, ale pod warunkiem, że odbywa się w odpowiedni sposób - atmosfera, bezpieczeństwo i antykoncepcja. Oczywiście jest jedno ALE: mam na myśli seks pomiędzy dwojgiem dojrzałych ludzi, świadomych swojej seksualności i odpowiedzialnych. Nie potępiam Ciebie za taką "chęć", bo nie ma za co potępiać. ALE - zastanów się nad tym, czy jesteś na tyle dojrzała, aby znieść konsekwencje takiego seksu, czy zwyczajnie mówiąc nie będzie Ciebie to gryzło. Upewnij się, że mężczyzna, z którym chcesz pójść do łóżka w takim niekonwencjonalnym 'układzie' jest zdolny do czegoś takiego - wedle Twoich kryteriów - czy jest wolny, zdrowy, odpowiedzialny, dyskretny...
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=madame pucha;42065350]
moje pytanie do was: czy uważacie ze kobiety które mają chęć na przygodny seks z nieznajomym to dziwki? co zrobiłybyście na moim miejscu? bzyknęły przystojniaka czy olały swoje libido? Faceci : a wy co myslicie o takich kobietach ? powinny zaspokajac swoje potrzeby i nie myslec o tym co druga osoba pomysli czy odwrotnie? z góry dziekuje wam za rade[/FONT][/COLOR] - nie akceptuję przygodnego seksu. seks dla mnie jest miłoscia, bliskościa, pasją, namiętnością i akceptacją drugiej osoby. nie mowię, że dziwki odrazu... ale mnie osobiście się to nie podoba.. ale wiadomo każdy ma inne potrzeby i inne znadnie ;> - ja w ogóle bym nie pomyślała o czymś takim.. nie wyobrażam sobie innego faceta niz mojego.. ale na Twoim miejscu przemyślałabym, widać, ze masz wątpliwości- inaczej byś nie pytała. Pomyśl, czy jeśi spotkasz tego jedynego bedziesz mu w stanie powiedzieć, że to zrobiłaś? chyba, że zamierzasz żyć w niedopowiedzeniach, kłamstwach?( chyba że całkowicie olejecie przeszłość) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Dziwki to biorą za to pieniądze. Chyba nie masz zamiaru też tak zrobić?
A jak widać syndrom macho i dziwki ma się w narodzie dobrze. Facet może sobie pobzykać bez zobowiązań ale juz kobieta nu nu. Bo głupia, nieodpowiedzialna, niedojrzała. Bo? Jeśli pani nie ma zobowiązań w sensie-związek, mąż, potrafi zadbac o swoje zdrowie i antykoncepcję to niech się bzyka na zdrowie. I co z tego, że go nie zna? Kobiety już nie mają prawa czerpać przyjemności z seksu? Tylko musi być seks, miłość, bliskość? Oczywiście połączenie miłości i seksu jest super ale sam seks też jest fajny. I nie dajmy sobie wmówić, że kobiety to tylko z miłości muszą bo inaczej to puszczalskie. Cytat:
Poza tym co ma przespanie się z przypadkowym gościem do ewentualnego późniejszego związku? Jakąś spowiedź trzeba uprawiać? Na początku wypełniamy formularz-"spalam z 5 facetami w tym z 3 przypadkowymi."? Życie nie jest czarno-białe. Zdarzył mi się przygodny seks. Nie uważam, żeby to było mądre ani głupie. Zabezpieczyłam się, wpadki nie było. Było miło i tyle. Mąż nic nie wie bo i po co. Nie odczuwam potrzeby spowiadania się ze wszystkich moich partnerów bo to nic znaczącego.
Edytowane przez kuki9 Czas edycji: 2013-08-07 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Czy uważacie ze kobiety które mają chęć na przygodny seks z nieznajomym to dziwki? Nie i nigdy tak nie będę uważała. Dziwka stoi przy drodze i wciągu dnia ma 20, a jeśli kobieta przeżyje przygodny seks z nieznajomym, to jest to po prostu przygodny seks.
co zrobiłybyście na moim miejscu? bzyknęły przystojniaka czy olały swoje libido?Bzyknęłabym przystojniaka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
dziekuje wszystkim za rady
![]() a w szczególności Effie_16 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
O dokładnie
![]() K. wyglądał jak z okładki magazynu, super przystojny, inteligenty. Co nas połączyło? Jedna wspólna (świetna!) noc. Nigdy wcześniej i nigdy później się nie spotkaliśmy. Przespaliśmy się ze sobą, bo mieliśmy na to ochotę. Co w tym dziwnego, że dwoje dorosłych ludzi ma ochotę na seks? Bez miłości, związku, wspólnej przyszłości. Ale jak kuki9 napisała - syndrom macho i dziwki ma się dobrze ![]() Edytowane przez Figamaga Czas edycji: 2013-08-07 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
kobieta która jest otwarta i nie boi się brać czego chce mrr. To nie dziwka to skarb... Niestety żyjemy w Polsce a wiadomo jaka mentalność u nas panuje. Stąd duże oburzenie. W ogóle u nas samo słowo seks to tabu a co dopiero przygodny
![]() Róbcie dziewczyny jak chcecie uprawiajcie seks z kim chcecie a opinie głupich ludzi zostawcie dla głupich ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
To bardziej świadczy o tym jakim chamem Ty jesteś a nie jaką ona puszczalską.
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Oczywiście, że róbcie co chcecie. W końcu to wasze życie, wasze przyjemności i ewentualne wasze zmartwienia. Skoro ktoś dobrze się czuje uprawiając seks z nieznajomym, to dlaczego niby ma tego nie robić? Czasy zaścianku się już skończyly
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.