seks z mało znanym mężczyzną - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 20:07   #1
madame pucha
Przyczajenie

Exclamation

seks z mało znanym mężczyzną

Witam ..
od dłuższego czasu mam ochote na seks z facetem którego poznałam jakiś czas temu ( spotkalismy sie 3 razy ). nic wielkiego nie robiliśmy na tych spotkaniach. male macanko i całuski. wiem ze chciał się ze mną bzyknąć :happy ( nie powiedział tego wprost ) ale ja nie chciałam poniewaz byłby to moj pierwszy raz a stracenie dziewictwa z nieznajomym nie jest raczej marzeniem dziewczyny.
lecz teraz jak mam juz to za sobą ichce sie z nim spotkac - jest dalej wolny i poświrować troszkę z nim
Lecz nie jestem pewna czy jak sie z nim prześpie nie bedzie mnie uważać za jaką puszczalską - ja sie za taką nie uważam, to moj pierwszy raz gdy obcy facet mnie tak pociga ze na samą myśl mam kisiel w majtkach. to raczej ludzkie lecz nie wiem co mam robić.
i dodam jeszcze tylko ze jestem młoda i świerza w tych sprawach - byłam tylko z jednym facetem w łózku ( bylismy razem 3 lata )

moje pytanie do was:
czy uważacie ze kobiety które mają chęć na przygodny seks z nieznajomym to dziwki?
co zrobiłybyście na moim miejscu? bzyknęły przystojniaka czy olały swoje libido?
Faceci : a wy co myslicie o takich kobietach ? powinny zaspokajac swoje potrzeby i nie myslec o tym co druga osoba pomysli czy odwrotnie?
z góry dziekuje wam za rade

Edytowane przez madame pucha
Czas edycji: 2013-08-01 o 20:11
madame pucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-01, 20:17   #2
WhySoSerious
multitasking ninja

Dot.: seks z mało znanym mężczyzną

Cytat:
moje pytanie do was:
czy uważacie ze kobiety które mają chęć na przygodny seks z nieznajomym to dziwki?
co zrobiłybyście na moim miejscu? bzyknęły przystojniaka czy olały swoje libido?
Faceci : a wy co myslicie o takich kobietach ? powinny zaspokajac swoje potrzeby i nie myslec o tym co druga osoba pomysli czy odwrotnie?
Nie, kobiety, które mają ochotę na seks z przygodnie poznanymi partnerami to nie dziwki.
Rób to, na co masz ochotę i z czym się dobrze czujesz. Jeśli będziesz się czuła komfortowo uprawiając seks z gościem, którego ledwo znasz - why not

Stary 2013-08-01, 23:21   #3
tomecz
Przyczajenie

gdyby mi trafiła się taka kobieta potraktowałbym ją przedmiotowo i wole nie pisać co bym z nią zrobił bo to nie jest cenzuralne.
Ogólnie to nie stawiałbym na pierwszym miejscu jej przyjemności tylko swoja.
tomecz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-01, 23:48   #4
Bea_91
Zadomowienie

Odp: Dot.: seks z mało znanym mężczyzną

Cytat:
Napisane przez tomecz Pokaż wiadomość
gdyby mi trafiła się taka kobieta potraktowałbym ją przedmiotowo i wole nie pisać co bym z nią zrobił bo to nie jest cenzuralne.
Chyba autorka chce być tak potraktowana skoro nikomu tym krzywdy nie zrobią to myślę że powinna zrobić to na co ma ochotę

Wysyłane z mojego HTC Desire C za pomocą Tapatalk 2
Stary 2013-08-02, 10:47   #5
milkandsugar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WhySoSerious Pokaż wiadomość
Nie, kobiety, które mają ochotę na seks z przygodnie poznanymi partnerami to nie dziwki.
Rób to, na co masz ochotę i z czym się dobrze czujesz. Jeśli będziesz się czuła komfortowo uprawiając seks z gościem, którego ledwo znasz - why not

Dokładnie, to Twoja decyzja co robisz i z kim, jeśli będziesz się dobrze czuła i nie będziesz się potem wstydzić tego, że poszłaś do łóżka z kolesiem, krórego nie znasz zbyt dobrze to okay, Twoja sprawa. Osobiście uważam, że to co najmniej dziwne...

Edytowane przez milkandsugar
Czas edycji: 2013-08-02 o 11:06
milkandsugar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 10:49   #6
201607040946
Konto usunięte

Autorko, jak ci nie wstyd!
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-02, 13:02   #7
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Dla mnie to nie jest dziwka, ale inteligencją nie grzeszy.
Spotkałam się kilka razy (nie)stety z taką opinią wśród facetów, że jak kobieta jest taka szybka to jest puszczalska. Ale oczywiście im to nie przeszkadza, żeby sobie pobzykać

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
No właśnie - ja takie opinie spotykam. Faceci po prostu korzystają ile sie da
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 14:43   #8
Solfuga
Przyczajenie

Takie kobiety to nie są dziwki, ale do porządnych, dojrzałych kobiet też im daleko. Choć dla wielu mężczyzn i kobiet w naszej kulturze takie osoby są dziwkami, więc pewnie nie raz się z taką opinią spotkasz, jeśli będziesz praktykować seks z nieznajomymi. Lepiej znajdź stałego partnera, będzie zdrowiej, bezpiecznej, przyjemniej, z szacunkiem

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Spotkałam się kilka razy (nie)stety z taką opinią wśród facetów, że jak kobieta jest taka szybka to jest puszczalska. Ale oczywiście im to nie przeszkadza, żeby sobie pobzykać
Też tego nie rozumiem. Uważają taką za puszczalską - w sumie słusznie - ale skoro tak o niej myślą, a i tak się z nią chcą bzyknąć, to kim oni są?
Stary 2013-08-02, 15:26   #9
WhySoSerious
multitasking ninja

Cytat:
przyjemniej, z szacunkiem
seks z mało znaną osobą też może być przyjemny i z szacunkiem
Stary 2013-08-02, 17:46   #10
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Gorszy miałbym stosunek do dziewczyny, która zmusza się przez trzy miesiące do nie przespania się "żeby nie wyjść na łatwą" niż taką, która sięga po to na co ma ochotę. Nie można przesadzać i w jedną jak i w drugą stronę tak czy inaczej. Byle był dyskretny ten chłopak A nie frajer który się pochwali każdemu koledze że zaliczył.

Uzbrój się w antykoncepcję i do boju ^^

Spanie z nieznajomymi to trochę takie tabu. Bardzo dużo ludzi to robi ale nikt się nie przyznaje bo reakcje społeczeństwa są nienormalne. Nie przejmuj się innymi, co sobie pomyślą itd.

Zwracaj uwagę na to czego ty chcesz, czy ten chłopak jest tego warty (dyskretny i podoba ci się) i co zrobisz jeśli zajdziesz w ciąże.
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-03, 12:01   #11
blue_dress
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madame pucha Pokaż wiadomość
Witam ..
od dłuższego czasu mam ochote na seks z facetem którego poznałam jakiś czas temu ( spotkalismy sie 3 razy ). nic wielkiego nie robiliśmy na tych spotkaniach. male macanko i całuski. wiem ze chciał się ze mną bzyknąć :happy ( nie powiedział tego wprost ) ale ja nie chciałam poniewaz byłby to moj pierwszy raz a stracenie dziewictwa z nieznajomym nie jest raczej marzeniem dziewczyny.
lecz teraz jak mam juz to za sobą ichce sie z nim spotkac - jest dalej wolny i poświrować troszkę z nim

Lecz nie jestem pewna czy jak sie z nim prześpie nie bedzie mnie uważać za jaką puszczalską - ja sie za taką nie uważam, to moj pierwszy raz gdy obcy facet mnie tak pociga ze na samą myśl mam kisiel w majtkach. to raczej ludzkie lecz nie wiem co mam robić.
i dodam jeszcze tylko ze jestem młoda i świerza w tych sprawach - byłam tylko z jednym facetem w łózku ( bylismy razem 3 lata )

moje pytanie do was:
Być może jestem czepialska, ale...
Cieszysz się jak pusta nastolatka, że chciał się z Tobą bzyknąć, a przynajmniej ja to tak odbieram.
Najpierw mówisz, że jesteś dziewicą, a zaraz potem masz to już za sobą czy co, bo nie bardzo rozumiem...?

Uważam, że zarówno kobieta jak i mężczyzna mają prawo do przygodnego seksu z nieznajomym, jednakże na Twoim miejscu wstrzymałabym się. Nie sugerują się przekonaniami, że kobieta która prześpi się z nieznajomym jest dzwiką,a facet macho bo zaliczył którąś z kolei, ale odpowiedz sobie na pytanie: czy chciałabyś aby Wasza znajomość dalej się rozwijała i co sądzi ten facet na temat kobiet, które lądują z nim w łóżku po tak krótkiej znajomości?

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Solfuga Pokaż wiadomość
Też tego nie rozumiem. Uważają taką za puszczalską - w sumie słusznie -ale skoro tak o niej myślą, a i tak się z nią chcą bzyknąć, to kim oni są?
No jak to kim? W ich mniemaniu są super facetami, bo przecież zaliczyli kilka panienek, a nie każdemu muszą mówić jakie one były - dla nich ważna jest ilość a nie jakość.
znów przetańczymy razem całą noc!

odchudzam się! z 63 kg do 55 kg! TRZYMAĆ KCIUKI BO CHOLERA ZNÓW SKOŃCZY SIĘ FIASKIEM!

blue_dress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-04, 20:00   #12
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Dla mnie to nie jest dziwka, ale inteligencją nie grzeszy.
W którym miejscu widzisz związek zaspokajania potrzeby seksualnej z inteligencją?
A faceci bzykający się z 'puszczalskimi' laskami są 'puszczalscy' dokładnie w takim samym stopniu i nie ma w tym nic złego.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-05, 10:08   #13
Belmondokrk
Raczkowanie

Hmmm...
Jestem facetem, już nie dzieciakiem, mam ponad 30 lat.
Mam obawy, czy cały ten temat nie jest prowokacją, ale może jestem przewrażliwiony.
Jeśli nie jest to prowokacja to poniżej moja opinia.

MADAME PUCHA: po dokładnym przeczytaniu kolorowego posta wnioskuję, że dziewczyna nie jest dziewicą i nie ma zamiaru stracić dziewictwa z nieznajomym, miała faceta przez 3 lata, lecz się z nim rozstała, jest singielką, która ma ochotę na seks z mężczyzną, który ją pociąga.

Ogólnie nie mam nic przeciwko seksowi z osobą, której nie zna się specjalnie dobrze, ale pod warunkiem, że odbywa się w odpowiedni sposób - atmosfera, bezpieczeństwo i antykoncepcja.
Oczywiście jest jedno ALE: mam na myśli seks pomiędzy dwojgiem dojrzałych ludzi, świadomych swojej seksualności i odpowiedzialnych.
Nie potępiam Ciebie za taką "chęć", bo nie ma za co potępiać.
ALE - zastanów się nad tym, czy jesteś na tyle dojrzała, aby znieść konsekwencje takiego seksu, czy zwyczajnie mówiąc nie będzie Ciebie to gryzło.
Upewnij się, że mężczyzna, z którym chcesz pójść do łóżka w takim niekonwencjonalnym 'układzie' jest zdolny do czegoś takiego - wedle Twoich kryteriów - czy jest wolny, zdrowy, odpowiedzialny, dyskretny...
Stary 2013-08-06, 12:38   #14
nicomnieniewiesz
Raczkowanie

[QUOTE=madame pucha;42065350]
moje pytanie do was:
z góry dziekuje wam za rade[/FONT][/COLOR]
- nie akceptuję przygodnego seksu. seks dla mnie jest miłoscia, bliskościa, pasją, namiętnością i akceptacją drugiej osoby. nie mowię, że dziwki odrazu... ale mnie osobiście się to nie podoba.. ale wiadomo każdy ma inne potrzeby i inne znadnie ;>
- ja w ogóle bym nie pomyślała o czymś takim.. nie wyobrażam sobie innego faceta niz mojego.. ale na Twoim miejscu przemyślałabym, widać, ze masz wątpliwości- inaczej byś nie pytała. Pomyśl, czy jeśi spotkasz tego jedynego bedziesz mu w stanie powiedzieć, że to zrobiłaś? chyba, że zamierzasz żyć w niedopowiedzeniach, kłamstwach?( chyba że całkowicie olejecie przeszłość)
nicomnieniewiesz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-07, 09:57   #15
kuki9
Zakorzenienie

Dziwki to biorą za to pieniądze. Chyba nie masz zamiaru też tak zrobić?

A jak widać syndrom macho i dziwki ma się w narodzie dobrze. Facet może sobie pobzykać bez zobowiązań ale juz kobieta nu nu. Bo głupia, nieodpowiedzialna, niedojrzała. Bo?
Jeśli pani nie ma zobowiązań w sensie-związek, mąż, potrafi zadbac o swoje zdrowie i antykoncepcję to niech się bzyka na zdrowie. I co z tego, że go nie zna? Kobiety już nie mają prawa czerpać przyjemności z seksu? Tylko musi być seks, miłość, bliskość?
Oczywiście połączenie miłości i seksu jest super ale sam seks też jest fajny. I nie dajmy sobie wmówić, że kobiety to tylko z miłości muszą bo inaczej to puszczalskie.

Cytat:
Napisane przez nicomnieniewiesz Pokaż wiadomość
- ja w ogóle bym nie pomyślała o czymś takim.. nie wyobrażam sobie innego faceta niz mojego.. ale na Twoim miejscu przemyślałabym, widać, ze masz wątpliwości- inaczej byś nie pytała. Pomyśl, czy jeśi spotkasz tego jedynego bedziesz mu w stanie powiedzieć, że to zrobiłaś? chyba, że zamierzasz żyć w niedopowiedzeniach, kłamstwach?( chyba że całkowicie olejecie przeszłość)
Jak się pierwszy raz zakochałam tez tak myslałam. Po co mi inny, nie wyobrażam sobie etc. A potem się odkochałam, i jeszcze potem poznałam kogoś kogo nie kochałam ale mnie niesamowicie pociągał. I miałam świetny seks. Bez miłości.
Poza tym co ma przespanie się z przypadkowym gościem do ewentualnego późniejszego związku? Jakąś spowiedź trzeba uprawiać? Na początku wypełniamy formularz-"spalam z 5 facetami w tym z 3 przypadkowymi."?
Życie nie jest czarno-białe.

Zdarzył mi się przygodny seks. Nie uważam, żeby to było mądre ani głupie. Zabezpieczyłam się, wpadki nie było. Było miło i tyle. Mąż nic nie wie bo i po co. Nie odczuwam potrzeby spowiadania się ze wszystkich moich partnerów bo to nic znaczącego.

Edytowane przez kuki9
Czas edycji: 2013-08-07 o 09:58
kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-07, 10:13   #16
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Autorko, jak ci nie wstyd!
Może dla niej nie ma tego słowa?
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-07, 14:32   #17
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Może dla niej nie ma tego słowa?
To był sarkazm, bo co to za pytania...

201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-07, 15:20   #18
Effie_16
Raczkowanie

Czy uważacie ze kobiety które mają chęć na przygodny seks z nieznajomym to dziwki? Nie i nigdy tak nie będę uważała. Dziwka stoi przy drodze i wciągu dnia ma 20, a jeśli kobieta przeżyje przygodny seks z nieznajomym, to jest to po prostu przygodny seks.
co zrobiłybyście na moim miejscu? bzyknęły przystojniaka czy olały swoje libido?Bzyknęłabym przystojniaka kto to wie, kiedy znów się taki trafi?

Effie_16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-07, 17:23   #19
madame pucha
Przyczajenie

dziekuje wszystkim za rady kada mi sie przyda
a w szczególności Effie_16
madame pucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-07, 19:41   #20
Figamaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Effie_16 Pokaż wiadomość
Bzyknęłabym przystojniaka kto to wie, kiedy znów się taki trafi?

O dokładnie
K. wyglądał jak z okładki magazynu, super przystojny, inteligenty. Co nas połączyło? Jedna wspólna (świetna!) noc. Nigdy wcześniej i nigdy później się nie spotkaliśmy. Przespaliśmy się ze sobą, bo mieliśmy na to ochotę. Co w tym dziwnego, że dwoje dorosłych ludzi ma ochotę na seks? Bez miłości, związku, wspólnej przyszłości.
Ale jak kuki9 napisała - syndrom macho i dziwki ma się dobrze

Edytowane przez Figamaga
Czas edycji: 2013-08-07 o 19:43
Figamaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-09, 15:10   #21
roger1990
Raczkowanie

kobieta która jest otwarta i nie boi się brać czego chce mrr. To nie dziwka to skarb... Niestety żyjemy w Polsce a wiadomo jaka mentalność u nas panuje. Stąd duże oburzenie. W ogóle u nas samo słowo seks to tabu a co dopiero przygodny

Róbcie dziewczyny jak chcecie uprawiajcie seks z kim chcecie a opinie głupich ludzi zostawcie dla głupich ludzi
roger1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-09, 16:25   #22
rumianek_tekradiam
Raczkowanie

Cytat:
To bardziej świadczy o tym jakim chamem Ty jesteś a nie jaką ona puszczalską.
Stary 2013-08-09, 16:39   #23
Cepida
Przyczajenie

Oczywiście, że róbcie co chcecie. W końcu to wasze życie, wasze przyjemności i ewentualne wasze zmartwienia. Skoro ktoś dobrze się czuje uprawiając seks z nieznajomym, to dlaczego niby ma tego nie robić? Czasy zaścianku się już skończyly
Cepida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości