|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem z rózem ;((
Kompletnie nie wiem jak uzywac rozo do mojej okraglutkiej buzi...a kolor...jestem w kropce.
Co Wy na to?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: problem z rózem ;((
Ależprzy Twoim kształcie buzi zupełnie nie powinnas mieć z tym problemów - nakładaj go na kości policzkowe 0 ukosnymi pociągnięciami dużego pędzla (jeżeli boisz się mocnego kolorku przed nałożeniem różu zmieszaj go z naturalnym pudrem - dzieki temu efekt będzie bardzo naturalny, a róż ładnie 'wtopi' sie w skórę.
A kolorek..? ja Cię widze w delikatnym różu np. Shiseido Blush Duo nr 5: rose naturel lub coś w podobnym kolorze z L'oreala ![]() pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
tez mam taka okragla buzke,nakladam roz usmiechajac sie i w miejscu gdzie powstaja uwypuklenia nakladam roz,polecam ci roze BOURJOIS,sa wydajne,ladne kolory i nie drogie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no wlasnie....a ja slyszalam wersje ze trzeba zrobic dziubek i miejsca wklesle machnac rozem ?? I czy ten roz tylko na kosciach czy pociagnac skosem prawie do kacikow ust (tez slyszalam o takiej metodzie przy okraglej buzi)???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Generalna zasada jest taka - róż modelujący (w kolorze brązu lub takim 2-3 tony ciemniejszym od naturalnego) nakładamy pod kościami policzkowymi, a róż np. w kolorze rózu
![]() Co do wyciagania różu aż do ust to nie polecam tej metody gdyż nie wyglada to naturalnie. Polecam z tanszych różów - L'oreala. pzdr sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.