|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy ginekolog pomoże ??
Witam.Otóż mam pewne pytanie ,które męczy mnie i przez nie jestem jedynie kłębkiem nerwów. Moja sprawa wygląda tak. Byłam na małej domówce mniej więcej dwa miesiące temu. Poprzedniej nocy bardzo mało spałam,a do tego byłam zmęczona po pracy.Alkohol dosyć szybko zbił mnie z nóg,czego się nie spodziewałam.Film mi się urwał.Doszło do tego ,że znalazłam się w kuchni sam na sam z mężczyzną ,który mnie obmacywał.Wtedy otrząsnęłam się i uciekłam spać . Boję się ,że przed tym mogło do czegoś dojść.Na samą myśl mi nie dobrze.Nie mogę spać po nocach ,kiedy tylko się przebudzę od razu o tym myślę .Nie potrafię o tym zapomnieć. Dodam do tego ,że jestem/''bylam'' dziewicą. Mam ,więc pytanie.Czy ginekolog może mnie zbadać i stwierdzić ,że nadal jestem dziewicą ? Mam pewne obawy.Kiedyś ze swoim chłopakiem uprawiałam Petting (palcówkę ) i czy mogło dojść do przerwana błony ? To jak wtedy ginekolog rozpozna ?
Matko boska ...chce wymazać tamten dzień z pamięci.Nie chce mi sie już nawet żyć. Proszę was o odpowiedzi . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ginekolog pomoże ??
Na pewno pomoże bardziej, niż 100 gdybających postów tutaj.
Ginekolog z pewnością lepiej stwierdzi, czy jesteś dziewicą, w przeciwieństwie do użytkowniczek Wizażu.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ginekolog stwierdzić moze w tym momencie tylko to, w jakim stanie jest Twoja błona dziewicza. Ale pewności mieć nie będziesz, bo nawet jeśli jej nie ma, to mogła równie dobrze zostać przerwana w czasie uprawiania sportu, pettingu z chłopakiem lub mogłaś ja mieć w mocno szczątkowej wersji. Moim zdaniem wiec bez sensu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
a moim zdaniem do gin jasne idz tez tak mysle jak dziewczyny wyzej pisaly.ale mysle ze rozmowa z psychologiem tez by ci duzo pomogla!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem ginekolog stwierdzi w jakim stanie jest Twoja błona i kiedy mogło dojść do przerwania . Hmm ale myśle że gdyby do czegos doszlo to odczuwałabyś ból lub lekki dyskomfort
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.