|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam książki
Hej, Czy mogłybyście polecić książkę dla osoby, która chce pracować nad sobą nad swoim charakterem, chodzi mi tu o NIE przejmowanie się błachostkami, pewność siebie, zdrowe pozytywne myślenie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam książki
Hej,
Cytat:
ale ze swojej strony polecam Ci "Motywacja bez granic" - Nikodem Marszalek, "Powiedz zyciu tak" - Ewa Foley i "Przebudzenie" - A.de Mello ![]() powodzenia! ![]()
"I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam książki
podobno "sekret" bardzo wpływa na psychikę i poglad na świat. Chociaż mnie osobiście nie przypadła do gustu, jak dla mnie zbyt naciągane, to jednak wszyscy znajomi bardzo sobie chwalą. Możne to zalezy od charakteru? Bądz co bądz przeczytać warto.
Tak Ci miałam wiele do opowiedzenia... Wydawało mi się, że o życiu, ale okazuje się , że tylko o sobie... O sobie w Tobie... Albo raczej o Tobie we mnie ... ' zapuszczam włosy pasmo kontrolne: 74 cm cel pierwszy: 80 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.