|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Suknia ślubna Poznań tanio!
Gdzie w Poznaniu mogę niedrogo kupić suknię ślubną (może być z komisu - używana), ewentualnie wypożyczyć za rozsądne pieniądze?
Nie chcę wydawać tysięcy na suknię, którą założę raz. Nie znam żadnych komisów w Poznaniu (same drogie salony mi się rzucają w oczy...) Sukienka ma być ładna, ale skromna, bez udziwnień itp. Możecie polecić jakieś salony/komisy z sukniami (niekoniecznie nowe : )?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia ślubna Poznań tanio!
Poszukaj na olx.pl, zakładka moda-> suknie ślubne. Tam jest sporo ogłoszeń z używanymi sukniami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Tylko, że na takich stronach (olx, allegro, gumtree) są prywatne ogłoszenia a mi chodziło raczej o jakiś stacjonarny salon/komis z używanymi sukniami (albo nowymi ale tanimi) gdzie mogęiść, pooglądać różne i mieć większy wybór i ewentualnie mi na miejscu zrobią poprawki krawieckie
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja pochodziłam po salonach, poprzymierzałam różne suknie, wybrałam fason w jakim jest mi najlepiej i szukam czegoś takiego przez olx, bo w stacjonarnych komisach mieli bardzo słaby wybór.
Widziałam na olx ofertę z likwidowanego salonu w Poznaniu, ponoć mają więcej sukni i mogą je dopasować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A możesz mnie "oświecić" w jakich cenach średni są takie używany suknie w komisach?
Nie ukrywam, ze chciała bym zamknąć się w max 1000zł za samą suknię (im taniej tym lepiej, budżet mamy ograniczony, a nie chcę też wydawać nie wiadomo ile...)
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Koleżanka ma ślub we wrześniu i kupiła piękną sukienkę w tym komisie: http://two-hearts.pl/ właśnie za ok 1000zł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
polecam komis na Strzeleckiej, w kamienicy, po schodkach w dół.
Ja mam na sprzedaż - rozmiar 44
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.