|
Notka |
|
Nauka języków obcych - kącik językowy Nauka języków obcych - kącik językowy, to miejsce wymiany informacji o kursach, podręcznikach, materiałach i ciekawostkach językowych. Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zwiazki z Wlochami.
Czesc! Poszukuje jak najwiecej informacji na temat zwiazkow kobiet z roznych krajow, w tym Polek z panami Wlochami. Moze ktoras z was jest z Wlochem i mialaby ochote ze mna pogadac? Najbardziej mnie interesuje z czego najczesciej wynikaja klotnie, jakie wady we Wlochach trzeba zaakceptowac, bo nie da sie tego zmienic, czy rzeczywiscie sa tak niewierni jak mowia stereotypy? Bardzo chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej od osob, ktore rzeczywiscie maja z tym krajem doczynienia.
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwiazki z Wlochami.
jest przeciez watek dla dziewczyn w zwiazku z obcokrajowcami :p
moj tz jest w polowie wlochem...a klotnie to wydaje mi sie zalezy od zwiazku. nie wszyscy wlosi kloca sie o to samo :p a stereotypy to stereotypy...choc temperament to oni maja....
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2013-08-03 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kolezanek w zwiazkach z roznymi obcokrajowcami sama znam sporo ale obecnie chodzi mi konkretnie o Wlochow
![]() ![]() Nie znalazlam watku dla zwiazkow z obcokrajowcami, moglabys podac linka?
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zależy jeszcze, z której części Włoch pochodzą, bo to też ma znaczenie
![]() mój przyjaciel jest Włochem i chyba żaden inny facet nie rozumie mnie tak jak on ale Włosi nie są za bardzo skłonni do małżeństwa no chyba, że koło 40-tki ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiscie, pominelam bardzo istotny "szczegol"
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu znam jednego wlocha, takiego 100% ( bo moj Tz to nie taki prawdziwy heh) i ten palant jest okropny, zdradza swoja zone z moja kolezanka ( ktora tez nie jest lepsza), z ta zona jezdzi do klinik leczenia nieplodmosci bo tak im ( jej) na dziecku zalezy...a w wolnym czasie fika z inna..:/ plus to bardzo zarozumialy facet i wydaje mu sie ze jest piekny, a jest oblesny. a techniki podrywu ma tak samo oblesne jak on- ta kolezanka mi opowiadala jak ją wyrywal...Rece opadaja. Nie wiem skad jest, ale niech tam wraca ![]() Mam nadzieje, ze to tylko wyjatek jakis taki i nie wszyscy italiano sa tacy....
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Włosi z północy są bardziej spokojni,zdystansowani
Ci z południa bardziej otwarci, mają większy temperament No cóż często są pewni siebie i szukają zabawy w końcu południowcy co nie znaczy, że nie można trafić na porządnego ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No wlasnie, ja wczesniej dopoki nie znalam tak dobrze Wlochow to bylam nimi (i ich kultura) bardzo zafascynowana a teraz kiedy poznalam ich wiecej, zamieszkalam z nimi to zaczynam dostrzegac jak wiele rzeczy mnie w nich denerwuje...
Glownie ze wzgledu na mojego Tz szukam dziewczyn w zwiazkach z Wlochami, zeby moze jakos dojsc do tego ktore z jego zachowan sa moze po prostu niewinnymi zartami czy moze rzeczywiscie oszukuje mnie na wszystkie strony tak jak mi sie wydaje (a nie udaje mi sie go przylapac na goracym uczynku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc, nie mam za bardzo doświadczenia, aczkolwiek poznałam ostatnio jednego Włocha, spędziłam z nim kilka dni (właściwie to tylko razem pracowaliśmy i raz byliśmy razem na lunchu) i nie zauważyłam żadnego specjalnego podrywania, ani nic, po prostu sympatyczny chłopak. Za to jak weszłam na jego profil na fb, to do każdej dziewczyny pisze "kochanie", "skarbie" itd. Po tym stwierdziłam, że coś jest w tych stereotypach o Włochach
![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Napisze o tym czego jestem pewna: sa strasznie niedojrzali! No i mamusia, mamusia jest dla nich zawsze na pierwszym miejscu - ogromna masa Wlochow, to okropne maminesynki! Nie chca sie wiazac "na serio" - wielu z nich cierpi na syndrom Piotrusia Pana. A czy kobieciarze? Wielu z nich tak - mysle, ze wiecej niz wsrod naszych polskich chlopakow, ale to tylko dlatego, ze dla Wlocha zycie, to zabawa... Poznalam paru Wlochow i w kazdym z nich odrzucalo mnie to jak bardzo sa niedojrzali i jak malo konkretnie podchodza do zwiazkow i zycia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.